- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.022
- 37
Oy masallahKızım bugün 10 aylik oldu ❤
Nice güzel yılları olsun
Dogan büyüyor be
Daha dün dogum yaptın sanki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy masallahKızım bugün 10 aylik oldu ❤
Sagol canimOy masallah
Nice güzel yılları olsun
Dogan büyüyor be
Daha dün dogum yaptın sanki
yaaa o kadar buyudu .valla zaman cok hizliSagol canim
Gecen sene hafta sayiyordum bu zamanlar da hirka yelek örüyordum evde
biz de bugun 18.ay asisini yaptirdik evde bize kus iki bebe geziyorSelam kızlar Nasılsıniz benimde yatın misafirlerim var mesaı sonu mutfaga geçip kek vs yapacağın yemeğin adı yok onu da bulmam lazim tabi minigimi sabah 6.ay aşısına goturdum bende biontech oldum
Maşallah minnosa daha hamileydin ben okuyordum arada seni bı bakmışsın doğum günü hazırlığı yapıyorsun Allah uzun ömürler versin kuzuyaKızım bugün 10 aylik oldu ❤
Cok.sagol canim Allah hepimizin evlatlarına sağlık huzur nasip etsinMaşallah minnosa daha hamileydin ben okuyordum arada seni bı bakmışsın doğum günü hazırlığı yapıyorsun Allah uzun ömürler versin kuzuya
Büyüdü ya , eski fotoğraflara bakınca ne aragecti diyorum hiç anlamadım.yaaa o kadar buyudu .valla zaman cok hizli
Uzak çünk oralartr_lelli karasuyu biliyorum ben ama hic sevmiyorum orayi .denizine girmeye korkuyorum asiri dalgali .yuzmeyi cok iyi bilsen de goturecek gibi.gel sana didim kusadasindan bulalim bir yazlik
Ben gittim daha önceKarasuda uygun apartlar vardı iki sene önce gittik canım biz ama deniz soguktumevsime göre ve dalgaliydi son gün hiç giremedik yasak oldu bogulan vs çok oluyor merkezine indik her gece nerdeyse yeme içme çok pahalı dehildi ve güzeldi
Bilmiyordum şaşırdım açıkçası posalı meyveler bağırsak çalıştırır diye bilirim hepŞeftali kabiz yapar onun etkisidir
assos tarafi nasil beybi orasi kac saat size.karasuda bogulan cok kisi duydum ben bile Allah korusunUzak çünk oralar
Biz cumadanda kaçalım istiyoruz
Kışın falanda ist. Yakın olsun diye öyle bakıyoruz
Hadi gözünüz aydınKızlar eve kiracı çıkmış Ekim 6 da kredi taksiti geliyo biz odesek maasdan bise kalmazdı onu düşünürken haber geldi
Balıkesir e bak diyo eşimassos tarafi nasil beybi orasi kac saat size.karasuda bogulan cok kisi duydum ben bile Allah korusun
biz de arsa alicaz bakiyoruz kusadasi didim taraflarina .piyasaya hakimim artik simdi yaptiracak para bende de yok ama bir yerden baslayalim diyoruz .burhaniyede arkadasin yazligi vardi bizim cok memnundu.fiyatlar da iyi o tarafinBalıkesir e bak diyo eşim
Altınları yazlık için saklıyoruz peşinat yapıcaz bakalım
Kısmet
Dun birinden bahsetti arsa alip ev yaptırmış.
Araştırıyoruz bakalım
Benim yazlık işi yılan hıkayesı oldu