- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.020
- 37
Saolasın cnm AminÇok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlasın inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Saolasın cnm AminÇok geçmiş olsun, en kısa zamanda toparlasın inşallah canım
Fitospan canım büyüklerinde oksurugune iyi geliyormus.Sitare gecmiş olsun
Nazenin ablacım vikis bildiğim kadarıyla propeküste okumuştum üç yaşından önce yasak yanlış olmasında bilgim
Kağıtta öyle yazıyordu
Öksürüge çok iyi geliyor
Adı neymiş banada yaz bacım
Bugün çalıştım iş çoktu hatta bi yığın daha dağ gibi duruyo boynum felaket
Tabi kızdıgım ettiğim seyler var ama haklarını yemiyim bi lafımla 5 gün izin verdiler gelme dediler,yani bunu yapcak isyeri az.Kreşe başlayan her çocuk istisnasız hasta oluyor sürekli. Bu normal bir şey. Herkes bu süreçlerden geçiyor. Dediğin gibi şimdi olmasa seneye başladığında aynı şeyleri yaşayacaksınız. Eğer seviyorsan , memnunsan asla çıkma işinden.
Biz gezen insanlarız yani pandemi de bile aldık cıktık acık havaya,Alya hic hastalanmadı simdiye kadar sükür ama tabi korumadaydı gezsek de.babyloading87 gecmis olsun beybim bu boyle boyle gecicek .simdi gondermesen gonderdigin an yine boyle olucak.benim yigenlerimin ikisi kreste hastalanarak buyudu simdi lisede tas gibiler .hasta olduklarini bilmem .titiz olan yengemin cocuklari bu sebeple krese gitmedi lise 2 de hala her okul acildiginda grip geciriyor.cok korumussunuz bagisiklik olusmamis dendi en son
Sorma ben de bir önceki ay alacaktım karacadan baktım, her sete 100 lira koymuştu bu ay. Sonra araştırdım biraz falez marka aldım döküm granit hemde. Çok memnun kaldım ondan da. Kek kalıplarını hangi marka aldın sen?Dokum bende aldim kalip güzel cikti.
Boy boy almak lazim.
Tencerelerimi iyiki yenilemisim dedim fiyatlar uctu epey.
Sırayla almistim ben.
Valla bu devirde geçim de zor, anlayışlı işveren bulmakta. Dolayısıyla bence de çıkmaTabi kızdıgım ettiğim seyler var ama haklarını yemiyim bi lafımla 5 gün izin verdiler gelme dediler,yani bunu yapcak isyeri az.
Saatlerimde uygun.
Cıkamıcam kusura bakmasın.
ThermoadSorma ben de bir önceki ay alacaktım karacadan baktım, her sete 100 lira koymuştu bu ay. Sonra araştırdım biraz falez marka aldım döküm granit hemde. Çok memnun kaldım ondan da. Kek kalıplarını hangi marka aldın sen?
Valla bu devirde geçim de zor, anlayışlı işveren bulmakta. Dolayısıyla bence de çıkma
Sifa olsun minikkusaSlm bacımlar
Sabah beri mutfak,makinalar calısıyor
Kıza kemikli etten sebZe suyu yaptm,havuc,sogan,sarımsak attm eriste pisirdim o suyla öglen yedircem.
Bize de etlerle bezelye yaptm.
Süt almıstık sabah onu kaynattım
Alya 11.30 da uyudu hala uyuyor.
Biseyler yedim,kahve ictim
Alya kucaktan inmiyor
Gece uyanmıs aa anne gelmis yasasın diyo cocum
Rüya mı gördü naptı
Kociyi istemiyor küs adamla
Biz hemen sirtina hirkasini geciriyoruz ruzgar geliyorsa.Biz gezen insanlarız yani pandemi de bile aldık cıktık acık havaya,Alya hic hastalanmadı simdiye kadar sükür ama tabi korumadaydı gezsek de.
Simdi bizim gibi korumuyor okul tabi,olacak bunlar.
GEÇMİŞ OLSUN CNMSlm bacımlar
Öglen okuldangelen telefonla kendimizi hastanede bulduk
İshal olmus
Dr saolsun hemn gelin dedi,13.30 da cıktm ofisten ,koci kızı aldık gittik bulusup
Bronsit olmjs benim kız sok
Bogazlarda fena dedi
Hemen buhar verdiler,surup ,sprey antibiyotik yazdı.
25 ayın ilk antibiyotiği
İzin aldım tabi pazartesiye kadar evdeyim.
Eve geldik tarhana pisirdim suruba basladık ins yatıssız toplucaz dedi dr
Anaokullarında halıflex hijyen acısından cok riskli yaBizimki normal okul gibi gri tasBiz hemen sirtina hirkasini geciriyoruz ruzgar geliyorsa.
Ya da hemen ust degisiyoruz sirtina bisi sokuyoruz terliyse.
Tek tek tum cocuklarin sirtina bakmazlar neticede.
Panduf giydiriyorlar mesela ayakları icinde terliyo cocuklarin kuruyi tekrar o ter.
Anaokulu oncesi bir yere bakmistim arkadasla.
Giris kat bir yerdi Allahim çoraplarımız ıslandı
Aciklamada yerler silinmis henuz tam kurumamis(haliflex) ee bu cocuklar basiyor? iste panduflari var onlarin
Ee cikarirlar cocuk bunlar tek tek giydircekler mi sanki.
Arkama bakmadan cikmistim.
SaolasıncnmGEÇMİŞ OLSUN CNM
Oms fabrika satış mağazası aciyormus benim yakına açsın bakacağım bende değişmek istediğim tencereler varThermoad
Celik tencerelerim emsan
Dokumler oms benimde ayila bayila almistim.
Icime sinerek alinca kullanirkende cok seviniyorum.
Kesme tahtami yeniledim.
Su bardaklarimi yeniledim.
Sirada rende, yagdanlik, masa, kevgir yenileme var daha.
Hepsi bir arada olmuyo cıx.
Ev nerde kvdeyle mi oturmak istemiyor kız acaba?citl ben viks i eczaneye sordum bebkler için olandan söz etmedi de kadın kokusu ağır bebeklere olmaz desi zaten öksürük şurubu tavsiye etti doktor onu aldim die incelemedim babyloading87 canim geçmiş olsun bize de bronşit dedi spray buhar vermediler antibiyotik yazmıştı onuda içemedi gidip iğne yazdırdım bugün sonuncusunu vurdurduk
All is well sagol canim
Selamlar
Babam gececi bugün öğlen çağırdım kızı sağlık ocağına iğnesini yaptırmaya götürdük sonra markete uğradık ticket yatmisti kahvaltılık ve sebze vs aldim kıza bez ıslak mendil 430 tl çektirdim
Babam kıza bakarken Mutfak arka oda kızın odası perdelerin hepsini yıkadım kornisleri sildim içten camları sildim dis kaldı eşim evde olunca komple silcem
Bu ara kardeşim ve sevgilisi yüzünden ailecek sıkıntıdayiz Allah hayırlısı neyse onu nasip etsin diyorum ben babamı bugün iyi görmedim moralim bozuldu adamın kafa o kadar dolu ki dalgın dalgın dolasiyo araba sürüyor korkuyor insan işyerinden biriyle de atismis zaten tutamadım kendimi kafam bozuk zaten diyo adam emekli tekrar calisiuo bizim için kardeşimin yaptığı nankörlük resmen ikimize de birer kat ev yaptı e araba da var min 250 bin eder benim aptal kardeşim arabayı satıp ev alma peşinde sevgilisi ve annesi oyle istiyo çünkü millet bulamıyor bizimki kuduruyo valla