Selam kızlar,
Kızı uyuturken yazıyoruum.,sabah 11:30 da uyandı. Ben de 11 de
annem odaya geldi öyle uyandı o da. Yoksa hala uyuyacaktı. Bugün de diğer kardeşime geldik. Kudurdu ancak uyutabiliyırum
sabah biz uyurken eşim aramış görüntülü. Dedim hala uyuyor. Kahvaltı yaptık.çizgi film istedi. O arada biz kahvaltı yaparken, açtım. Eşim tekrar aramış. Açtım. Kızla benle görüntülü konuşmaya başladık. Kıza diyor ne o küpeler öyle büyük büyük
yani buraya geldik kusur ve açık arıyor adam. Ben de dedim küpeler teyzenin komşusunun hediyesiydi. Oradayken takmıştım nasıl orada göremiyorsun da burada görüntülü konuşurken görüyor ve yorumluyorsun dedim. Sinir oldum.
Kıza verdim telefonu gittim mutfağa.
Sonra kapatmışlar telefonu. Mesaj yazdım Ela mı kapattı senmi. O da yazmış ben kapattım.kızım benle konuşmuyor karım telefonu bırakıp gidiyor. Aramayacağım artık.
ben de dedim Evde yaptığım farklımı evdede telefonu veriyorum ben işime bakıyırum. Neden acaba annemin evinde olunca batıyor bazı şeyler. Saydım sayıştırdum. Derdin açık aramak dedim. :)
Kendinden soğutuyor bu davranışıyla. Bilmiyırum belki de kendi ailesinde bağların kopuk olmasından dolayı benim ailemle olan bağım rahatsız ediyordur onu.
Kız da gece görüntülü konuşurken diyor benim küpem güzel küçük minik ve bana çok yakıştı
anasının yanında ya
Neyse annemle bugün pazara gittik. Kız çilek mısır istedi aldım. Annem patates alıyordu onu ödedim. Toplam 32 tl. Harcamam oldu. Gerisini annem aldı.
simit aldı. Kardeşime geçiyorduk. Bime uğradık küçük tava aldım. Ayran ekmek 34 tl.
kardeşime geldik. Köfte pirzola tavuk söylemiş. Akşam yemeğine salata yaptık. Yedik. Küçük kardeşim ve nişanlısı geldi. Oturduk. Kız delirdi yine kardeşim şımartıyor. Hem de Anaokulu öğretmenliği yapıyor. Elanın yaşındaki çoçuklarla. Çocuklar birara parkta bahçede oynadı. Son gece uyku saati turturdu futbol oynamak istiyorum
eldivenleri giydi aldı topu kardeşimin eşi beden eğitimi öğretmeni çocuklara antrenörlük yapıyor. Geçti Elanın karşısına gece gece oynadılar
Buralara gelince istanbulu hiç özlemiyorum. Ama temelli gelsem özlermiyim bilemiyırum. 19 yıldır istanbuldayım. Ömrümün yarısı orada geçti.
Buranın da havası beni mahfediyor. Yine boğazım batıyor.her gelişimde aynı.