- 13 Mart 2017
- 1.437
- 5.392
Çok geçmiş olsun. Benim oğlum da el ayak hastalığı oldu. Şimdi iyileşti yaraları kurudu toparlandı cocugumGeçmiş olsun
Bizde el ayak hastalığı olduk, o bitti şimdide grip olmus çocuklar hasta olmasın çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Benim oğlum da el ayak hastalığı oldu. Şimdi iyileşti yaraları kurudu toparlandı cocugumGeçmiş olsun
Bizde el ayak hastalığı olduk, o bitti şimdide grip olmus çocuklar hasta olmasın çok zor
Geçmiş olsun canım hele küçükler çok perişan oluyor o damar yolları sırasında inşallah tekrar olmasınSelam kızlar
Herkes Nasıl
Ben iki bebe ile herşeyi unuttum artık arada okuyorum ama yazamıyorum hiç fırsatım olmuyor
Küçüğüm hasta idi enfeksiyon kapmış 2 hafta hastahane de yattık perişan olduk
Yavrum da heryeri delik deşik oldu damar bulunacak diye
2.5 aylık bebe
Çok zordu hastahane de günler çok şükür iyileştik şimdi
Minikler hiç hastalanmasın rabbim bir daha göstermesin o günleri
Size de geçmiş olsunÇok geçmiş olsun. Benim oğlum da el ayak hastalığı oldu. Şimdi iyileşti yaraları kurudu toparlandı cocugum
Cokk gecmis olsun cnmSize de geçmiş olsun
Yakin zamanda mi hastalandı?
Benim kiziminda yaraları kurudu iyileşti ama hastalık süreci çok zordu
Nasil kaptı onuda anlamadim
Sonrada abuk subuk bir nefenle almaz ya sanki hemen kaptılar reverze ettiruyilar tuhaf insanlarG.dolapscıların garip istekleri beni öldürcek.
Pelus bi tulum koymustm dün ,21 falan begeni aldı,teklifler falan geldi.
Neyse bi abla,msj atmıs.kk pazartesi kesiliyomus(40 tl pelus yani)kesin alcakmıs,kaldırayım mıs satıstan.
E nasıl alcanız dedim kaldırırsM?kargo kod istiycek.pazartresi yeniden yüklermisim
Oldu isim yok.
Cvp vermedim valla
Bizimki bu ay başında kresten kaptı. İlk ates başladı doktora götürdük boğazları kızarıklık vardı enfeksiyon olabilir dedi ama kan tahlilleri temizdi. Serum verdi biraz iyi geldi. 2 gun sonra ayakları elleri kızarmaya ve su toplamaya başladı. Tekrar görürdük el ayak hastalığı dedi. Losyon verdi sürdük ağzı içinde sprey verdi. Doktorlar el ve ayakta dokuntu olmadan bu hastalık anlaşılmıyor dedi. Kan tahlilleri de temizdi.1 hafta da kurudu el ve ayakları. Ama bu sürede ağzına neredeyse birsey koymadı. Resmen aç gezdi cocuk. Şimdi 2 gündür daha iyi. En azından bir öğün yemek yedirebiyorumSize de geçmiş olsun
Yakin zamanda mi hastalandı?
Benim kiziminda yaraları kurudu iyileşti ama hastalık süreci çok zordu
Nasil kaptı onuda anlamadim
Sagol canimCokk gecmis olsun cnm
Bizim etrafimizda küçük çocuk yok, döküntulerin çıktığı gün doktora sordum 1 hafta önce temas olmuştur dedi o zamanda kimseyle görüşmedik çocuklardan gecer dedi.Bizimki bu ay başında kresten kaptı. İlk ates başladı doktora götürdük boğazları kızarıklık vardı enfeksiyon olabilir dedi ama kan tahlilleri temizdi. Serum verdi biraz iyi geldi. 2 gun sonra ayakları elleri kızarmaya ve su toplamaya başladı. Tekrar görürdük el ayak hastalığı dedi. Losyon verdi sürdük ağzı içinde sprey verdi. Doktorlar el ve ayakta dokuntu olmadan bu hastalık anlaşılmıyor dedi. Kan tahlilleri de temizdi.1 hafta da kurudu el ve ayakları. Ama bu sürede ağzına neredeyse birsey koymadı. Resmen aç gezdi cocuk. Şimdi 2 gündür daha iyi. En azından bir öğün yemek yedirebiyorum
Sagol canim benim, henüz oturamıyoruz kiraya vermemiz gerekecek bir süre insallah oturacağım zaman tez gelir
Amiiiin tez zamanda inşallahGünaydın kızlar duru uyandı yedi bucukta yatagina koyarken uykusu açıldı geldik makineyı boşalttım oyalandı o da uykusu geldi yatirdim kahvalti hazırlarım bende tencereleri yıkayıp uykum var ama kendimce vakit geçiresim de var
yedirenk79 gözünüz aydın canım darısı bize ve diger ev taksitlerini ödeyenlere inşallah
Geçmiş olsun kuzumaSelam kızlar
Herkes Nasıl
Ben iki bebe ile herşeyi unuttum artık arada okuyorum ama yazamıyorum hiç fırsatım olmuyor
Küçüğüm hasta idi enfeksiyon kapmış 2 hafta hastahane de yattık perişan olduk
Yavrum da heryeri delik deşik oldu damar bulunacak diye
2.5 aylık bebe
Çok zordu hastahane de günler çok şükür iyileştik şimdi
Minikler hiç hastalanmasın rabbim bir daha göstermesin o günleri