- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Sorma kuzu habire bişey çıkıyor eksik vs rabbim güç kuvvet versin herkeseEvi strec filmle kaplamanı önerririm
Bİzim de bebek ya
Cockk okullar ne konuscazki baska
Birikim yapcak para mı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma kuzu habire bişey çıkıyor eksik vs rabbim güç kuvvet versin herkeseEvi strec filmle kaplamanı önerririm
Bİzim de bebek ya
Cockk okullar ne konuscazki baska
Birikim yapcak para mı var
Kardesim umca kullanıyor cocuklara .Selam kızlar yazamadım oglusu yolladım okula temizlik yaptım oglusu bırakıp kargoyu verdim alınacaklar vardı aldım harcamalar bitmiyor beslenme için gerekli şeyleri aldık geldim sarma sardım iç kaldı kapya biber attım gerisini aksam 18.40 saatimiz saat beş bucuga geliyordu ogreem aradı oğlusun burnunakiyor öksürüğe var ddiçıktım alıp geldim yarın böyle olursa yollamayı ddi kadın haklı olarak yarın eczaneye gideceğim bağışıklık yükseltici takviye alacağım eşime ddim al ddi arastir kullananemnun kaldığınız bir icerk takviye vitamin varmı eczaciya da sorcam
Ayın 20 sine kadr 100 tl nakitim varSorma kuzu habire bişey çıkıyor eksik vs rabbim güç kuvvet versin herkese
Hiç sorma az önce eşim hesap kitap yapıyordu 7 bin tl kk var dedi ben şok nasıl oluyor bilmem gerçekten kk geç geç ay sonu şişiyor iki maası da alıp götürmüs yaniAyın 20 sine kadr 100 tl nakitim var
100 yazıyla yüz telee
Kk patlamasında napsın
Allah kolaylık versin vallaHiç sorma az önce eşim hesap kitap yapıyordu 7 bin tl kk var dedi ben şok nasıl oluyor bilmem gerçekten kk geç geç ay sonu şişiyor iki maası da alıp götürmüs yani
Valla esim 400 fln veriyordu böyle ayda bir kaç kez gidiyordu bir zaman market su süt vs için şuan verince ne zaman biter bilmiyorum diyorum habire bişe isteniyorAyın 20 sine kadr 100 tl nakitim var
100 yazıyla yüz telee
Kk patlamasında napsın
Cimere kuzu yaz burda merkezde bir okul var akıllara ziyandi geçen senelerde bu sene nasıl bilmiyorum zaten nüfus kalabalık okul az birde Suriyeliler dolustu diye insanlar isyandaydiBelediye baskani tek tek oturanlarin oldugu bir sinifa gitmis story atiyo
Verdim veristirdim.
Bir de su okula gidin bakin dedim sinif 42 kisi.
Nerde sosyal mesafe nerde boyle sinif nerde o sinif yazdim.
Nereye baska sikayet edebilirim bilmiyorum.
Esimin tlf. Sikayet yazicam
Yazdim orayadaCimere kuzu yaz burda merkezde bir okul var akıllara ziyandi geçen senelerde bu sene nasıl bilmiyorum zaten nüfus kalabalık okul az birde Suriyeliler dolustu diye insanlar isyandaydi
Geçmiş olsun tekrar. Ben de umca kullanıyorum kızıma ama düzenli değil ara ara .Yada baktım hafif grip başlıyor hemen başlıyorum umca ya, belirtiler bittikten sonra bir haftaya kadar falan veriyorum. Ya da kara mürverli bir vitamin var s ile başlıyordu sanki kids olanını kulanıyorum onunSelam kızlar yazamadım oglusu yolladım okula temizlik yaptım oglusu bırakıp kargoyu verdim alınacaklar vardı aldım harcamalar bitmiyor beslenme için gerekli şeyleri aldık geldim sarma sardım iç kaldı kapya biber attım gerisini aksam 18.40 saatimiz saat beş bucuga geliyordu ogreem aradı oğlusun burnunakiyor öksürüğe var ddiçıktım alıp geldim yarın böyle olursa yollamayı ddi kadın haklı olarak yarın eczaneye gideceğim bağışıklık yükseltici takviye alacağım eşime ddim al ddi arastir kullananemnun kaldığınız bir icerk takviye vitamin varmı eczaciya da sorcam
Sambucol du galiba. Kara mürver çok iyi geliyorGeçmiş olsun tekrar. Ben de umca kullanıyorum kızıma ama düzenli değil ara ara .Yada baktım hafif grip başlıyor hemen başlıyorum umca ya, belirtiler bittikten sonra bir haftaya kadar falan veriyorum. Ya da kara mürverli bir vitamin var s ile başlıyordu sanki kids olanını kulanıyorum onun
Arkadaşın kızı İlkokula başladı bize yakın sayılır sınıf 57 kişiymiş biraz da buraya gelip resim çekinsinler. Zaten geçen yıllarda da 40 kişiden aşağı yoktu.Belediye baskani tek tek oturanlarin oldugu bir sinifa gitmis story atiyo
Verdim veristirdim.
Bir de su okula gidin bakin dedim sinif 42 kisi.
Nerde sosyal mesafe nerde boyle sinif nerde o sinif yazdim.
Nereye baska sikayet edebilirim bilmiyorum.
Esimin tlf. Sikayet yazicam
Geçim çok zor artık malesef.Hiç sorma az önce eşim hesap kitap yapıyordu 7 bin tl kk var dedi ben şok nasıl oluyor bilmem gerçekten kk geç geç ay sonu şişiyor iki maası da alıp götürmüs yani
Bence hafif bir kırgınlık görürsen kullan çok iyi geliyor. Çabuk toparlıyor ve hafif atlatıyor. Ben de kullanıyorum.Kardesim umca kullanıyor cocuklara .
Bana da basla dedi hatta dra sordum,gerek görürsem ben veririm dedi bizim dr
en güzel muhabbetler.Ek gıdaya geçiş surecimiz bu hafta başlıyor bakalım nasıl olacak benim bu arak muhabbet hep bebek yalnız idare edin artık kizlar
başınız sağ olsun canımKoci isteyken haber gelmis babannesi vefat etmis
Allah rahmet eglesin 90 küsür yasındaydı
Eve geldi üst değisip oraya gitti
Ben geliirim bikac saate kızı okula bırakırız dedi ,aksam da almaya babamla gideriz.
İyi zaten burnu faaln akmıyor,göndercektim bugun.
Ben dedim izin alayım mı napim?
Senlik bisey yok napcn gelip dedi.
Gün icinde belli olur bakalım gidisata göre kvdme cıkarız.
Saolasın cnmbaşınız sağ olsun canım