- 7 Ocak 2018
- 27.372
- 79.555
- 35
Demek kihaha adı ne diye sormaz mı bide?
Hic mi sormadın oraya gelene kadar adı ne rahmetlinin diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Demek kihaha adı ne diye sormaz mı bide?
Hic mi sormadın oraya gelene kadar adı ne rahmetlinin diye
Evlilik kac sene?:)Ben kuzum, hayatım, yavrum diye sesleniyorum =) yetmezmi ki
Benim ki de aşkım gülüm derBen kuzum, hayatım, yavrum diye sesleniyorum =) yetmezmi ki
Ayyy gerçekten aşkit ne kadar ponçikkkEvlilik kac sene?:)
Hic beklemezsiniz benim koci askit der
Cocuk da bana evde askit diyo
Vay arkadas ne kocaalar var :)Benim ki de aşkım gülüm der
Ayyy gerçekten aşkit ne kadar ponçikkk
Bazen sinirlenince ismimi söyler gıcık alırım o zamanVay arkadas ne kocaalar var :)
Ben tabi nasıl seslendiğinden cok ne istediğine takıldıgımdan ıslıkla bile cagırsa sorun değilBazen sinirlenince ismimi söyler gıcık alırım o zaman
Hahahha alemsin kızBen tabi nasıl seslendiğinden cok ne istediğine takıldıgımdan ıslıkla bile cagırsa sorun değil
Daha evlenmedikEvlilik kac sene?:)
Hic beklemezsiniz benim koci askit der
Cocuk da bana evde askit diyo
İlk zamanlar bizde öyleydik hele çocuktan sonra o an aklima ne eserse öyle çağırıyorumBen kuzum, hayatım, yavrum diye sesleniyorum =) yetmezmi ki
Çocugu yok herhalde ya kadınınSlm cnmlar
Markete gittik linc yedik geldik
Bizim burda migrosta cocuk sepeti yok,Alyayı market arabasına bindiriyorım mecbur.
Yoksa herseyi indiriyor reyonlarda.
Bi abla kasadaki görevliye indirsin cocugu arabadan,virüs var ayakkabıyla basuyo demis.
Haklı ama cocık sepeti/arabası yok dedim
Kadına baktım,kız da önüme geciyo is büyümesin diye
Elinde eldiven cift maske domates seciyo
Varmıs yani hala okadr dikkat edenler
Haklı dedim ama market sepetiniz yok cocuk icin dedim
Kadın döndü cocukla gelmeyin ozmn dedi
O ana kadr haklı demistim.
Kafanız pırl pırıl masallah
Keske siz de evden cıkmasanız cocuklar icin en büyük tehlike sizsiniz dedim yürüdüm
Alyayı indirdim bütün reyonları yıktı kasiyer kız bos kasaya oturrtu oynattı ben poset doldururken düsünün halimi
65 tl orda bıraktım;sallama ıhlamur,dondurulmus sogan,seftali,züber topcik,Türkmkahvesi,kücük su,kutu süt.
Cıkmadan Alyaya et mühürlemistim onları fırına attım patatesle 2.5 kalem kadar pirzola az da patates yedi.
1 mak camasır astm
1 mak.yıkanıyor.
Bide 10 eur aldım para bozulunca.
Bende senin gibi önce hatayı hep kendimde ararım, çocuklarıma bir laf söyletmedim söyletmemde onlara biri kötü birşey söylücekse ben söylerim derim, sonunda cinnet getirecek bir laf ettimi çok ağır konuşurum ve onun cevap vermesine fırsat vermeden şimdi git beni istediğin makama şikayet et derim, muhatabım değilsin derim. Haddini bildirmessen kimi yaşını kullanıyor kimisi de nüfusunu kullanıyor. Kusura bakma baby uzun yazdım benim de kırmızı çizgim çocuklarımdır.Slm cnmlar
Bizim burda migrosta cocuk sepeti yok,Alyayı market arabasına bindiriyorım mecbur.
Bi abla kasadaki görevliye indirsin cocugu arabadan,virüs var ayakkabıyla basuyo demis.
Keske siz de evden cıkmasanız cocuklar icin en büyük tehlike sizsiniz dedim yürüdüm
Alyayı indirdim bütün reyonları yıktı kasiyer kız bos kasaya oturrtu oynattı ben poset doldururken düsünün halimi
65 tl orda bıraktım;sallama ıhlamur,dondurulmus sogan,seftali,züber topcik,Türkmkahvesi,kücük su,kutu süt.
Cıkmadan Alyaya et mühürlemistim onları fırına attım patatesle 2.5 kalem kadar pirzola az da patates yedi.
1 mak camasır astm
1 mak.yıkanıyor.
Yaa kesinlikle çok haklı söylüyorsun. Aşkımm falan sonra bir bakıyorum insanlara ağza alınmayacak sözler söylüyorlar.Ben tabi nasıl seslendiğinden cok ne istediğine takıldıgımdan ıslıkla bile cagırsa sorun değil
Virüs konusunda herkes işine geldiği gibi takıntılanıyor bence. Sen niye şunu yapıyorsun diye sorgulayıp aslında kendileri de başka yolla virüs geçecek şeyler yapan oldukça çok insan var.Slm cnmlar
1 mak camasır astm
1 mak.yıkanıyor.
Bizde de aynı, sevgiliyken öyleydi. Evlenince ayrı çocuk olunca ayrıİlk zamanlar bizde öyleydik hele çocuktan sonra o an aklima ne eserse öyle çağırıyorum
Aynen canım. Benim için de akşam dinlenme saatlerim. Hiç iş yapamam. Çocuk yokken de aynıydım. O zaman da çalışıyordum onun yorgunluğuydu. Şimdi de çocuk yorgunluğu.Aksam ütü yapabilene helal olsun derim.
Ben sıcak ütüye otururum yine yapamam
Günün yorgunlugu cöküyor insana zaten.