- 31 Ağustos 2017
- 2.221
- 10.299
- 34
İyi geceler kızlar, bu gün buranın pazarıydı eşim işten gelince gittik. Bu gün günlerden temizlikti severim temizlik yapmasını ama sıcaktan çok yoruldum yemek yaptım. Karışık kızartma, mercimek çorbası, sebzeli bulgur pilavı bir de tavuk haşladım. Sonra bir duş biraz dinlenip dogru pazara her geçen gün pahalılaşıyor.
-tulum peyniri 40 tl lik
-3 kilo domates kilosu 5 tl
-1 kilo biber 5 tl
-3 kilo salatalık 6 tl kilosu
-1 demet maydanoz 1.5 tl
-1 kilo üzüm 7 tl
-1 kilo incir 20 tl
-2 kilo armut kilosu 10 tl
- yarım kilo taze fasulye 8 tl
-yarım kilo lor 6 tl
-ayrıca kızıma yarım kilo tam yağlı beyaz peynir 22 tl
-1 kavun küçücük 10 tl
-1 adet ıceberg marul
-1 kilo kabak 5 tl
birkaç birşey daha var inanın ne kadar tuttugu çok önemli ama üzülüyorum bu kadar pahalılğın olması bu kış hiçbir hazırlık yapmıcam kesin kararlıyım kuru biberim, dolmalık kuru biberim var. Dondurucuda bezelye, semizotu, pırasa, ıspanak ve az da bamya var. Konservede var bazen ben ölçüyü kaçırıyorum hazırlık konusunda reçellerim var Aralık ayına kadar da salçam var 2 kilo da tarhanam var yeter dondurucuda et de var illaki takviye yapılır alınır ama evde kileri tüketmeden almak istemiyorum. Çok stok yapmışım bir daha bu kadar çok yapmam size sözüm olsun. Birde 5 kilo bal almıştık o da var. Kızlar ben artık evdekilerden gidicem inşallah önce onları tüketeyim sonrasına bakarız. Birikim yok yapamıyorum yaza gelinceye kadar biraz biriktirdim onlar diğer evimde geri dönüşümde yettiği kadarı ile altın almak istiyorum. Bu ay sadece 2200 yakıt giderimiz olmuş kredi kartlarıda patladı dedi eşim. Biz kredi kartından arabaya hiç yakıt almıyoruz evde devam eden tadilatlar ve kızların yapmış oldugu alışverişşler bizlerin taksitleri var. Ayyyyyyyyyy iyi yazmışım.
-tulum peyniri 40 tl lik
-3 kilo domates kilosu 5 tl
-1 kilo biber 5 tl
-3 kilo salatalık 6 tl kilosu
-1 demet maydanoz 1.5 tl
-1 kilo üzüm 7 tl
-1 kilo incir 20 tl
-2 kilo armut kilosu 10 tl
- yarım kilo taze fasulye 8 tl
-yarım kilo lor 6 tl
-ayrıca kızıma yarım kilo tam yağlı beyaz peynir 22 tl
-1 kavun küçücük 10 tl
-1 adet ıceberg marul
-1 kilo kabak 5 tl
birkaç birşey daha var inanın ne kadar tuttugu çok önemli ama üzülüyorum bu kadar pahalılğın olması bu kış hiçbir hazırlık yapmıcam kesin kararlıyım kuru biberim, dolmalık kuru biberim var. Dondurucuda bezelye, semizotu, pırasa, ıspanak ve az da bamya var. Konservede var bazen ben ölçüyü kaçırıyorum hazırlık konusunda reçellerim var Aralık ayına kadar da salçam var 2 kilo da tarhanam var yeter dondurucuda et de var illaki takviye yapılır alınır ama evde kileri tüketmeden almak istemiyorum. Çok stok yapmışım bir daha bu kadar çok yapmam size sözüm olsun. Birde 5 kilo bal almıştık o da var. Kızlar ben artık evdekilerden gidicem inşallah önce onları tüketeyim sonrasına bakarız. Birikim yok yapamıyorum yaza gelinceye kadar biraz biriktirdim onlar diğer evimde geri dönüşümde yettiği kadarı ile altın almak istiyorum. Bu ay sadece 2200 yakıt giderimiz olmuş kredi kartlarıda patladı dedi eşim. Biz kredi kartından arabaya hiç yakıt almıyoruz evde devam eden tadilatlar ve kızların yapmış oldugu alışverişşler bizlerin taksitleri var. Ayyyyyyyyyy iyi yazmışım.