- 1 Mart 2010
- 44.653
- 113.535
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızının doğum günü kutlu olsun, çok güzel mutlu huzurlu şanslı ömrü olsun.Elimden geldiğince korumaya calısıyorm .
İnan kres ararken listelere baktım tek tek ,yemekler ne cıkıyor diye
Bizimkinde barbunya,mercimek türlü öyle seyler agırlıklı.
Tabi köfte var,özel gün var, ayda 1 pizza ayran cıkıyomus onda.
iKindiler biraz börek meyve cayı falan hamur isi
Ama biz 16.00 de cıktıgımız icin ikindi kahvaltısan kalamayız.
cok isterse kalır haftada 1-2
Sİz istemediği bi pasta alırsnız belki mazalalh cocuk riske atmıuorNice yılları olsun iyiki doğmuş kuzun benimkide şimdi gelcem diyor pasta olunca kendi seçiyor
Bizim patronun ki butik kresKızının doğum günü kutlu olsun, çok güzel mutlu huzurlu şanslı ömrü olsun.
İkindi kahvaltısında börek çörek koymayan okul yok. Ben kızımız ara öğünde kefir, meyve, yoğurt ve kuru yemiş veriyorum hep ama bu yıl yapacak bir şey yok.okullarda diyorki çocuklar yemeklerde seçici veliler çovuklar aç kaloyor diyorlar en azından ikindi de yesinler diye böyle ev yapımk börek çörek koyuyoruz diyor.
Çoook pahalı (aylık 7,8 bin gibi ) olan bazı kreşler dikkat ediyormuş sanırım böyle şeylere
İçinize sindiği gibi olsun gule gule temiz mis oturunZor günlerden geçiyorum, evin tadilatı tam sürat devam ediyor. Laminantı bulmak için sabah sabah eşimle İzmire gittik malesef yok yok en sonunda eşime dedim artık karar anı ne yapacagımıza karar verelim dedim. Son kararımızı Koçtaştan yana kullandık laminatın rengini koyu seçtik, boya aldık tavan boyası, silikonlu duvar boyası ve amerikan kapı boyası, silikon tabancası, fışır naylon, süpürgelikler için bant aldık koçtaşa 1480 tl ama dokuz ay taksit yaptık. Ordan mac danolds yaptık bayılıyorum fast fooda iyi ki bizim burda yok. Sonra lcwaikiki yaptık eltimin gelini doğum yapıcak sadece altın takmak istemiyorum altınla birlikte çok güzel ciciler aldım 191 tl de orda bıraktık orasıda 6 taksit. Yemek paraları ne kadar gitti bilmiyorum kahvaltıyı da dışarıda yaptık ve tabi ki arabanın yakıtı da var. Bu gün güzel dağıttık inşallah toparlanırız en kısa zamanda okullar da açılıyor. Eve geldik kargolardan gelmiş komşum iki paketi almış iki paketide kapıya bırakmışlar onlarıda aldım. Hemen elimi yüzümü yıkadım gelen kargoları açtım, yıkanacakları hemen makinaya attım. Diğer eve gidecekleri koli yaptım iki tane benim bu iki ev arasında taşınma işim hiç bitmiyor. Birikim yapanlar bereketli olsun, hayır yapanların hayrını Allah kabul etsin, yeni eşya alanlarda güzel günlerde kullasınlar. Evde yapılan değişiklikler bana hep iyi gelir, mutlu eder beni aklımda yine çılgın fikirler var evim için ama biraz durulsam iyi olacak kredi kartında nefes alacak yer yok. Ama yapamayacagımı da biliyorum hep ev için alıyorum inan ki. Şimdi çay içtik sadece domates çorbam var başka da birşey yapmam bu gece artık Allah ne verdiyse yeriz.
O lafı ben de duymuştum.Cidden bazı erkeklere iyilik yaramıyorBen vermedim
Hiçde istemedi ne yalan söyleyin almazda
Cüzdanıma bile elini sürmüşlüğü yoktur
Hakkını yemeyim şimdi
Babam derki bi kaşığını iki etme kır adam kısmının der
Şimdi param yok diyo
Alyansım denk gelmiyo
Alyanısımo değiştircem
Bana bilezik alacaksın diyorum
Arabaya sattı
Bilezikleri çünkü farklı kalın modellerden istiyorum
Aminn cnm tüm cocukların insallahbabyloading87 Alyoş kuzumun doğum günü kutlu olsun. Nice yaşlara güzel bir ömrü olsun. Şansı bol sağlıklı bir hayatı olsun. İyiki doğmuş
Hayırlı olsun canım inşallah memnun kalırsınız bakıcıdan.Selam kızlar Nasılsıniz bir haftadır izinliydim kuzumlâ vakit geçirdik bir hanımla anlaştık ptesi başlayacak kısmetse
Evde olup onunla olmak da çok güzel bir süre kendim bakmaya karat vermiştim aralık ayından sorna is çıkışına karar verdik is yeriyle de görüştüm iki taraf içinde en sağlıklı doye karar verdik nasipse kafam rahatladı benimde 4 ay daha var 9 aylık olacak yani uyku eğitimini de o sürede veririm bu sekilde zor oluyor çünkü netten alışveriş için yazismalar olmuş bende artık netten yapsam daha iyı olacak sonunda file Marker açıldı bizim şehre de bakayım orada da Online var mıdır
Maşallah bayagi kış hazırlığı olmuş afiyetle yiyin ınsallahSlm kızlar hatta iyi geceler mi demeliyim
Buraya gelemiyorum
İş g yoğun bugünde işteydik
Dün gitmedin
Dün domates aldım 2 lira 1.5 TL den de yumurta domates aldım 16 kilo
Melemen yaptım
Buzluga attım0. 5 Pet şişelere doldurup attım
Patlıcan oturtma karnıyarık lık koydum
Alt kısımlarını dolma üst kısımlarıno oturtma doğradım astım pertim sabahıylada işe gittim
Evi birhaftadır süpürmüyordum
Gelincede evi süpür topla bu saat olmuş