Günaydın iyi pazarlar,
Bugün sabah eşim saçımı boyadı.bahaneyle kuaförlüğünü tam yap oje de sür sağ elime dedim. Ayaklarıma ve sol elime sürmüştüm. Sağ elime zor sürüyorum ona sürdürdüm. İlerde kızım sürer. Yeni aldığım ojenin rengini beğenmedim. Şişesinde Toz pembe gibi duruyor ama Ela bile dedi anne hiç belli olmuyor oje güzel değilmiş.Dedim sen ne zaman büyüdün de oje rengi belli olmasa olmaz diyon
Beğenmiyorsun.
Saç boyamadan sonra eşim dedi siz kızınla anne kız oturun kahvaltıyı ben hazırlayacağım oturduk, daha önce izlediğimiz çocuk filmini istedi onu izledik birlikte. Sonra gittik kahvaltımızu yaptık.,ne rahatmış ya böyle. Erkeklerin sürekli olan rahatlığı bu olsa gerek
Bugün avm ye gideceğiz eşim bana hediye boynerden guess in sırt çantasını almıştı. 300 tl puan vermiş alacağımız şeyler vardı. Puanı süresi dolmadan kullanalım dedik. Eşim şort mayo falan alacaktı. Ben de madam coco ya bakacağım. Hala tam alamadım çekmece düzenleyici :) oradan da bakarım.
Eşimle konuştuk biraz dedim ev borcu bitecek ama tam anlamıyla sevinemiyorum çünkü gün ne gösterir umutla bakamıyor insan ekonomi çok kötü tabi yine şükürler olsun artık 2000 tl cebimize kalacak. Sonra işte dedi zaten toparlanmamız lazım şunu aldım bunu aldım sıraladı bunları ödeyeceğiz diye ama hiç annene de şöyle borcumuz vsr onu da ödeyeceğiz demedi. Bakalım ilerleyen aylarda bekliyorum düyecekmi. Demezse diyeceğim her ay anneme şu kadar para ayıralım verelim diyeceğim. Toplu zaten veremez eminim. Hani güya diyordu ilerde toplu veririz tek tek vermeyiz olmaz diye. Nasıl verecekse artık. Ama sıkıştıracağım az kaldı