- 21 Ağustos 2015
- 31.346
- 95.025
- 37
Trendyolda favladım bakalım alırım bugun yarın:)online olarak da sipariş verebilirsin baby
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Trendyolda favladım bakalım alırım bugun yarın:)online olarak da sipariş verebilirsin baby
17 aylik oldular beybi de evde cok bunaldilar.gunduz de cok sicak cikmiyorlar disari .konusmalari cok az ona da fayda olur insallah .bidir bidir konusan cocuklar en sevdgmYaaa oldular mı okadar
Masallah ya
Yok evde yetemiyorm ben de.
Annem diyo sen bıraksan bunu ilkokula yazılcak
2021 güncellemesi geldi her lafa bi cvbı var ben basedemeyrum artık
İyi olmus ya sosyallesirler hem.17 aylik oldular beybi de evde cok bunaldilar.gunduz de cok sicak cikmiyorlar disari .konusmalari cok az ona da fayda olur insallah .bidir bidir konusan cocuklar en sevdgm
İlkokul aşılarıİyi geceler kızlar,
Bugün evde temizlik işlerimi hallettim. Kızı da küvete koydum yine beni defalarca çağırdı
Arkadaş da iki gündür kahveye çağırıyor. Ona gittim. Akşamüstü döndüm. Eşim aç değilim dedi. Tavuk çıkarmıştım buzluktan yemek yapacaktım yapmadım. Kızın yemeği zaten vardı. Ben de çorbadan yedim. Yetti bana. Tavuğu da yarın yaparım.
çamaşır attım astım, nevresim değiştirdim.
Kurudu katladım çamaşırları.
Eşimde bugün iki defa dedi kadını ara çağır hayy Allahım yahu tuvalet lavabo yıkıyorum diyorum kadını çağır diyor. Standart işler işte ya. Neyse camlara çağıracağım zaten içi rahatlasın benim kocinin Ama öyle ince detay silmiyorlar ya tikleniyorum. O çerçevedeki ara boşluk vs en hepsini siliyorum ben silince
Bu arada krediyi de yatırdı hesabıma para da yatırdı eksi hesabı kapattı.,çok şükür son kredimiz kaldı. Eylül ayında son taksiti ödeyeceğiz. Darısı kredi ödeyenlerin başına Ben yine adaçayo içmeye başladım sanırım bronşit boğaz batması yine başladı iki gündür. Bakalım göğüs hastalıklarına gideceğim.
Bir de aşıdan sonra sanki az da olsa koku ve tat almam azaldı gibi. Mesela bugün tuvalete çamaşır suyu döktüm. Sanki uzaktan uzaktan geliyor gibiydi koku eskiden duramazdım kokusundan. Adaçayı içerken de eskiden acı acı koku tat gelirdi şuan yok. Ya geçici ya kalıcı birşey ama hafiften bir fark var eskiye göre ben de aşıya bağlıyorum bu durumu.
Bir de 4 yaş aşısı hakkında ne düşünüyorsunuz. Kıza yaptırsammı bilemedim. Neden erkene alındı acaba bu aşı bilen varmı?
insallah ya bi konussalar niyetleri yok hic vallaİyi olmus ya sosyallesirler hem.
Ben pandemi olmasa yasından sonra oyun grubuna yazdıracaktm hep planım öyleydi,haftada 2 gün gider geliriz beraber diyordm ama kısmet olmadı.
Artık büyümüsler 18 aydan sonra farkedeceksin zaten.
Hayırlı olsun insallah
konusur konusurinsallah ya bi konussalar niyetleri yok hic valla
Ahahaahha aynı benim kız kreşte sucuk yicem demişkonusur konusur
konustuklarında da evladım azcık sus dersin
Alya hergün 10 posta
Az kaldııı
Okula gitcemm
Sucuk yicemm
Pasta yiceem diyor
Alya sucuk yok okulda
Pasta da yok diyorum
Baba alcaaakk diyo
Beynimde bazenn sucukk yiceemm ugultuları dönüyo
alyanim et sevgisi beni cok etkiliyor glutensiz anneden etcil cocukkonusur konusur
konustuklarında da evladım azcık sus dersin
Alya hergün 10 posta
Az kaldııı
Okula gitcemm
Sucuk yicemm
Pasta yiceem diyor
Alya sucuk yok okulda
Pasta da yok diyorum
Baba alcaaakk diyo
Beynimde bazenn sucukk yiceemm ugultuları dönüyo
Genler, babadan almıs cocuumalyanim et sevgisi beni cok etkiliyor glutensiz anneden etcil cocuk
Mangalı yakarlarAhahaahha aynı benim kız kreşte sucuk yicem demiş
Senin kızla bir araya gelseler ortalık yangın yeri
Ben demiştim bir de thesekreter demişti. Sen orjinal hamurdan yaparsın artıkHanginiz gecen lazanya yapcam demistiiiiii
Aklıma düsürdü asırı cnm cekiyor
Az öncede yufkadan yalancı lazanya tarifi gördün igda:)
Orjinal yapacm ben ama demeyin söyle seyler kızım
Sağol canım yaptırırım o zaman. Aklıma şüphe düştü de sorayım dedimİlkokul aşıları
Artık okullarda yapılmayacak bu yüzden yaşı düşmüşler bide anaokulu sfilan varya korusun diye ondan
Ben geceden ay yaptırdım oğlana
Biz de yaptırdık oğluma aşıyı, siz sorana kadar niye erkene alındığıni hiç sorgulamadigimi fark ettimSağol canım yaptırırım o zaman. Aklıma şüphe düştü de sorayım dedim
Bugün akşam menüde mangal varMangalı yakarlar
Oy masallah ya onaBugün akşam menüde mangal var
Anne ben kreşe gitmicem kebakkk yicem diyor
Biz Adanalı olarak bayılırız eteOy masallah ya ona
Sizinki genleri anadan aldıysa demek
Anamın taraf Adana da benimde , annem Adana da büyümesine ragmen yemiyor:)Biz Adanalı olarak bayılırız ete
Hele geçen gün balkona çıkmış bağırıyor
Ben mumbar yicemmm diye
Mecbur sipariş ettim artık yedi de rahatladı
Offffff çok güzel lezzetlerden mahrum kalıyorsun en sevilen yiyecekler yaaaaaa efsooooAnamın taraf Adana da benimde , annem Adana da büyümesine ragmen yemiyor:)
Onun hic tadını bilmiyorm yiyenler görüntüye aldanmayın diyor ama
Sırdan flaan da hic yemedim
Kokorec bile yiyemiyorm ben