İyi geceler kızlar,
Akşama mantı haşladım kolay iş olsun dedim. Eşim geldi pasta hediye (Çanta ) almış ihtiyacım vardı hepsi eskimişti öyle idare ediyordum. Balon almış bir de kıza. Kıza doğum günüm olduğunu söylememiştim. Öğrenince aldı balonu eline başladı iyiki doğdun anne mutlu yıllar sana hoplayarak basbas bağırıp söyledi. Kızım sus diyoruz. Valla alt üst kesin duydu.,
Neyse öyle olunca video çekelim hatıra kalsın dedik.
uyurken de iyiki doğdun anne dedi. Ben de içimden ahh kızım iyiki sen doğdun dedim. Hayatımdaki en anlamlı doğum günüydü.,ilk kutlamasıydı.
Akşam otururken eşim babasıyla konuşuyordu. Babasına anlattı bu para konusunu babası dedi sakın zaten ancak kendinize yetiyorsunuz bir de ben zaten destek oluyorum teyzenin telefon faturasını bile ben ödüyorum dedi.
Ben de bugün valla bana gelen kredi günü ile ilgili mesajı ve hesap dökümümü gönderdim. Hallederiz yazmış. Akşam da para istedim. Kızın parasından kullandım dedim. Tamam sen onu kullan ben sana geri veririm dedi. Yani ben biliyorum kocamı olsa verir para belliki yok. Geçen bayram da kullan kızın parasını dedi ben dolar alırım dedi almamış. Yani sonuçta eskiden ben hep kullanıyordum elaya verilen paraları.Kendi demişti bana onun paralarını harcama birşeyler yapıp kenara koyalım ilerde okulu için falan harcarız diye ama bir kez yaptık onun dediğini. Yine evdeki hesap çarşıya uymadı. Ama bilsin para olmadığını diye söyledim.
Birde bugün doğum günüme özel arnettada %20 indirimim vardı.,3 al 2 öde kampanyası da varmış.,3 parça gecelik takımı aldım. Hep erteliyorum uzun zamandır. Eskileri giyiyordum. Ona hep hediye aldım kendime almıyordum
bugün şeytanın bacağını kırıp o ihtiyacımı da hallettim çok şükür.