- 8 Mayıs 2013
- 6.554
- 22.277
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaparmı gezer ancaKendi yapsın bı zahmet oğluna akıl versin seni ziyan etmesin diye hala kışlık pesinde
Yaa o da çok can sıkıcı tabi. Sonuçta evet annesi ama sürekli sömürme derdindeyse o da çok kötü. Aksine destek olmaya çalışmalı oğluna. Çocukları insanın en kıymetlisi olmalı bence. Çok üzücğGördüyse ne mutlu
benimki görmüyor ve onlara yaptığını kendi çocuklarına yapmıyor gözü annesinden başkasını görmüyor
adam evine yarım kilo çerez alıyorsa oraya 1 kiloluk alıyor
kadın arayıp şunu şunu al diyor
canım şunu çekti diyor benimki alıyor yada bana yaptırıyor
çayın yanına bişey yokmuş buda marketteki tüm bisküvileri alıyor götürüyor
çocuğuna 5 lira harçlık vermiyor
En kısa zamanda kurtulmayı diliyorum
Ben mesela asla onlara aldıgina verdiğine laf etmiyorum. Anne babası alacak yedirecek evet amaKocalar ve aileleri gerçekten biz esler için ciddi problem. Evet sonuçta anneleri babaları. Onlar istiyorlarsa yüzlerini kızartıp, oğulları sonuçta nasıl hayır desinler..
Ben bazı şeyleri görmeyip, bazılarını duymayacak çözüm buldum mesela. Bazen hiç üstüne düşmüyorum sormuyorum.
Göz görmeyince de gönül katlanıyor misali..
O konuda kesinlikle haklısın. Beni etkilemeyecek şekilde yapabilir yapacağını. Aksi halde ben de dar ederim hayatıBen mesela asla onlara aldıgina verdiğine laf etmiyorum. Anne babası alacak yedirecek evet ama
Onlara verdiği değeri kendi evine çocuğuna vermiyor burda 1 liranın lafını yapıyor ona kiziyorum
Yine benimki en cakalGördüyse ne mutlu
benimki görmüyor ve onlara yaptığını kendi çocuklarına yapmıyor gözü annesinden başkasını görmüyor
adam evine yarım kilo çerez alıyorsa oraya 1 kiloluk alıyor
kadın arayıp şunu şunu al diyor
canım şunu çekti diyor benimki alıyor yada bana yaptırıyor
çayın yanına bişey yokmuş buda marketteki tüm bisküvileri alıyor götürüyor
çocuğuna 5 lira harçlık vermiyor
En kısa zamanda kurtulmayı diliyorum
Ayyy gecmis olsunnnSabah aşı oldım
Kız araba ile oynuyordu tepe takla attı füştü
Sen eli parmak şişti telefon ettim gel buz koydum indi allahtan
Film çektiler allahtan kırık yok sardılar parmagı
Yolda gelirken diyo yemin ettin kurana el bastın ondan çocuga oldu
Ya psikopat dedim
Ses etmedim etsem yıkarım yolda ya sabır dedim eve geldik aşı oldum sersem gibiyim
Allah rahmet eglesin ne iyi niyetliymisValla kocalardan dert yanınca ablamın vefat eden kayni geldi aklıma alkol kullanıyordu çok hiç evlennemis yaşıda vardı 50 den fazla iyi bir insandida kaç kız bulmuş ablaları hatta ablam birini bende tanıyordum demişti abi istememis ben bu illetten kurtulamam kimsenin kızının gunahinada girmem dermiş yanlız oldu ablam ablası baktı son zamanlarında kanserdi malesef tüm vücudunu sarmıştı ablam der adam kendini biliyordu yakmadi kimsenin başını diye
Bence eşin de o kadar kötü değildir. Maaşıni yaklaşık öğrenmiştin sanki. Kira, kredi faturalar anca yetişiyor diyordun. Çok üstüne gitme adaminİyi geceler bacımlar
Kız ne kaynatmısınız
Adamları göm göm toprak kalmadı atılcak
Ben kvdeden ise basladıktan sonra hayır gördüm
Onun öncesinde düğün zamanı falan hic destek olmadılar.
Benim ailemin cok bisey isteyecegini sandıılar bence yaklasmadılar yada yoktu durumları ozman bilemiyorm
Ozman kızdıgım seylere artık kızmıyorm
Saolsun ogulları beterin beteri var ı gösterdiğinden
Bizim ailelerde 2 tarafta bize yardım ediyor cocuktan sonra haklarını yiyemem.
Annemler dogumda falan cok yaptı,kardesimin eli hep üstümüzde Allah razı olsun
Kvdemde görümcemlerin 2 sine evi barkı var,zaten onlar kendi aralarında yarıstalr biz kulvarda bile degiliz
Ama adam masallah tam genlerinin adamı
Heryerden günü kurtarıyor
Ben zatn bu saatten sonra kendi yagımla kavrulayım yeter modundayım.
Ben parasında inan değilimBence eşin de o kadar kötü değildir. Maaşıni yaklaşık öğrenmiştin sanki. Kira, kredi faturalar anca yetişiyor diyordun. Çok üstüne gitme adamin
Sorun sadece cenesiyse artık duymamaya çalışırsın, bir de bakmışsın artık gerçekten duymuyorsun, sen duymayın artık da artık o söylenmez belkiBen parasında inan değilim
Evt maası kıtı kıtına yetiyor sonucta orda burda yemiyor adam
Ama cenesi beni delirtiyo
Sessiz görünüp cenesiyle öldrüenlerden
Hani okadr yaparsın edersin,bi laf söyler hevesini kırar ya hah iste ondan.