- 31 Ağustos 2017
- 2.225
- 10.315
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim de yatırımlık birşey yapalım diye konuşurken, diyorki şimdi benim ailemden kimse bilmesin diyor. İşte teyze dayı dermiş biz kirada oturuyoruz yok işte kardeşi için niye ona destek olmadın derlermiş. Evi yok ya kardeşinin. Ama tabi biz ne zorlukla ev aldık soran yok. Kardeşine dedik gel sende al buradan eltim dedi yok annemden uzak oturmam kardeşi dedi hergün işe metrobüsle gidemem.Sen anlattikca ben hep esimin ailesini goruyorum.
Ben hep soyle diyorum ben borcunu oderken benimle mi odemisler?
Sıkıntısını benimlemi cekmisler?
Esimlerin koyde findigi var toplayinca 25-30bin ediyor.
Ben evlendim eveleneli sadece 1 defa topladik onun parasida batan dukkana gitti.
(kizlar toplamiyo) 2 kaynim topluyo hatta biri yillardir sadece kendi aliyo hic bizimde hakkimiz var demiyoruz ama yinede biz ne alirsak gozleri bizim malimizda.
Her sene cebine 30bini koyup geliyor yine yoktan aglarlar.
Hep borclari var.
Allah yok ediyor bence.
Bereketsizler.
Baskasinin malinda gözü olanlari hic anlamadim anlamayacagimda.
Gelir gider, ev nufusu, idare etme sekli, yasam luxu hersey cok farkli.
Nasil mukayese edebiliyorlar?
Ya da nasil bir baskasinin malinin hesabini yapabiliyorlar?
Hamazinc çok iyi geliyor canım çinko içerikli krem bilgin olsun. Sudacrem de çok iyi.Hametan sürdüm ama 2 gün yıkamadım geleceğimiz gün ve dün ondan oldu hergün yıkanınca rahatlıyordu
Bizde tatile gitmeden,evden cıkarken gerildik kociyle.
Cıkmadan bulasık mak.calıstırayım dedim,vuu diye gümbür gümbür bi ses geliyo makinadan.
Aha dedim gitti makina.
Bosalttık tekrar calıstırdk yok geliyo yine
Amannn bi basladı,yok mal kıymeti bilmiyosn da,yok tepiyosn da icine
Bi dedim sakin ol istersen gider ayak,cıkardıklarımı elde yıkadım.
Dün gelince o dustayken baktım hemen icine,o gider kısmını kaldırıp,bardak kırılmıs cam parcası kacmıs gidere takılmıs.
Allahtan büyük parca gecememis .
Temizledim orayı tekrar calıstırdım normale döndü.
Cıkınca dustan,söylenmeden önce bi cözüm ararsan daha saglıklı olur,söylenmek biseyi cözmüyor dedim
Sowumu yaptm
Annen yine bize kesti faturayı kızım diyo♀
Hayır ilk aklına gelen söyylenmek adamın.
Bozulabilir de(ay suara bozulmasın )
8 senelik makina.
8 sene kullandın demez,bozdun makinayı der.
Negatif adam cünkü
Bidahakine artık filtre siparis edersinBiz ikinci dozları da bayram öncesi olduk. İnşallah giriş çıkışlarda sorun olmaz o zamana kadar.
Oteli erteleriz sorun etmezler de 3500 tl ye bilet almıştık o yanarsa üzülürüm
Bugün nesafe gold 900 gr sipariş ettim
Eniştesi eşime doğum günü hediyesi getirdi bir tane filtre kahve makinesi. Evde de 1 paket filtre kahve var bir ara deneriz dedim ama gel gör ki hiç elimiz gitmedi.Bidahakine artık filtre siparis edersin
Ekipman olmasada biz ofise filtre kagıdı alıyorz,direk bardaga demliyorz
Birde senin sürekli "kahve bastim" lafını hiç anlamadım desem. Kahve Kültürümüz Türk kahvesi ve nescafe den öteye gecmediğindenBidahakine artık filtre siparis edersin
Ekipman olmasada biz ofise filtre kagıdı alıyorz,direk bardaga demliyorz
Ohh makina varmıs missEniştesi eşime doğum günü hediyesi getirdi bir tane filtre kahve makinesi. Evde de 1 paket filtre kahve var bir ara deneriz dedim ama gel gör ki hiç elimiz gitmedi.
Bana zaten acı geliyor. Ben mesafeyi bize süt ile içerken acı gelir, ille süt tozu olacak
Kahve de yarın gelir o gelmeden filtre kahve deneyeyim bari en azından makineyi test etmiş oluruz
Yan etkisi zarari olurmu diye tirsiyorumtr_lelli benim yengem vermisti bayagi kilo herblife ile. Hem verdikleri icecekleri tuketiyordu hemde listeye uyuyordu. Yemeklerine sonradanda dikkat ettigi icin almadi kilo. Birde bayagi gaza getiriyorlar diyordu oraya gidiyordu surekli felan.
Kıyafetlere ben de benzer yorumu yapıyorum. Giyecek birşey bulamıyorum.Selamlarr, yarin 7 ay aradan sonra isbasi..
Bugun h.icine 2 cesit yemek 1 cesit corba ve 2 cesit yardimci yemek yaptim. 3gun idare eder bizi bunlar.
Utulerin hepsini yaptim. Evi supurdum toparladim.
2 mak.camasir yika as katla.
Cantalarimizi hazirladim
Duslar alindi yatildi ama uyku yok valla.
Dun uzunnn bir aradan sonra avmye gittim. Ya ben hicbirsey bulamiyorum ya hersey dokuntu gibi. Agzi burnu kayik kiyafetler, polyester kumastan cogu sey.
Trendyolda daha guxel seyler var. Online bakcam biraz. Ama dukkanlar doluydu millet buluyor aliyor valla.
Filtre kahve çeşitine göre tat değişikliği oluyor. Biz de tane alıp makinada çekiyoruz taze taze oluyor. Onu içince nescafe tatsız kokusuz gelmeye başlıyor ama yine de bazen içtiğimiz oluyor.Eniştesi eşime doğum günü hediyesi getirdi bir tane filtre kahve makinesi. Evde de 1 paket filtre kahve var bir ara deneriz dedim ama gel gör ki hiç elimiz gitmedi.
Bana zaten acı geliyor. Ben mesafeyi bize süt ile içerken acı gelir, ille süt tozu olacak
Kahve de yarın gelir o gelmeden filtre kahve deneyeyim bari en azından makineyi test etmiş oluruz
Biz de hergün içenlerdeniz türk kahveden çok o içilir bizde de. :)Filtre kahveyi bende sutsuz kremasiz icemem cok acı yaww
Onu icebilen insanevladi her acıya dayanir cokca sabirlidir kesin