Küçük dilim şişmiş

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.050
4.167
173
Iyi geceler kızlar. Küçük dilim şiş, kızarık ve tahriş olmuş görünüyor bugün bi rahatsızlık hissettim gündüz baktım şişlik vardı sonra rahatsızlık geçti ama kızarmış ayrıca dilimi dışarı çıkardığımda küçük dilime yakın yerde karşılıklı iki perde de kızarmış. Umarım anlatabilmisimdir. Bunu yaşayan biri var mı?? Bünyem çok alerjik ama alerjim yüzümde olur zaten neye alerjim olduğu da bulunamadi bilinen bi şeye yok..

1 bardak suya 1 tatlı kaşığı tuz ve 1 tatlı kaşığı karbonatı iyice karıştırıp, bu suyla gargara yaparsanız iyi gelebilir. Gerçi bulunduğunuz yerde sahur bitti mi, niyetli misiniz bilmiyorum. Bir de alerji ilacınız varsa her ihtimale karşı alsanız iyi olurdu.

Emziriyorum ilaç kullanamıyorum teşekkür ederim tuzlu suyla gargara yaptım

Emziriyorum ilaç kullanamıyorum teşekkür ederim tuzlu suyla gargara yaptım

Bence fazla evhamlı falan değilsiniz. Küçük dilin şişmesi alerjik reaksiyon göstergesi olabilir ve çok şişerse tehlikeli olabilir. Öyle bir durum olursa hemen hastaneye gidin. Ama muhtemelen önemli bir şey değildir ve bir şey yapmanıza gerek kalmaz.

Tuz ve karbonat mikropları öldürüyor, şişkinliği alıyor. Yabancı sitelerde bir bardak suya yarımşar tatlı kaşığı diyor. Ben garanti olsun diye birer kaşık koyup yapmıştım. İyice eriyebilmeleri için suyun ılık olması lazım, yazmayı unutmuşum. Bir bardağı günde 4-5 kez 30'ar saniye (veya yapabildiğiniz kadar) gargara yaparak bitirebilirsiniz. 1-2 günde etki ediyor zaten. Umarım işinize yarar.

Son düzenleme:
Deniycem teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…