2cı test için belirtı olması lazımmiş bıldıgım kadarıylaKızlar annemin karantinası 10 gün babamınki 14 günmüş.Annem karantinayi 14 e tamamlasin zaten daha iyi de,14 günün sonunda devlet tekrar test yapmaz degil mi ? Özelde yaptırınca da 250 TL keşke biraz daha uygun bişey olsaydı
Insaallah en hayirli zamanda olur sunneti. Biraz rahatlasin ortalik,götürürsünüz yine canim.Amin
Teşekkür ederim canım
Ama ameliyatlar ertelenmiş o yüzden yapmadılar
İsterseniz özellere bir sorun, özel hastaneler yapıyor dediler
Ama bizde Dr tavsiyesi ile gittik
Sizin için geldik dedik oda o zaman ortamın düzelmesini bekleyeceksiniz yada tercih sizin dediler
Sanırım biraz daha bekleyeceğiz
Bu arada Dr lar acayip tepkili öğretmenlere üzüldüm
Öğretmenlere risk varda bize yok mu, öğretmenler yatıyor para alıyor lafları ettiler.
Bende bu öğretmenlerin tercihi değil ayrıca kimsede yapmıyor dedim
Tabi kendimizi sizinle kıyaslayamayız onaylı sizin hakkınız ödenmez dedim
Buradayım canımVaryemez nerelerdesin
Nasılsın?Selam kızlar
Sen neler yapıyorsun?Varyemez nerelerdesin
Iyi olmaya çalışıyorum canım öğleye kadar evdeyim, ağzımda yaralar çıkmış,Nasılsın?
Haklisin insan uzuluyor. Benim.bu ara katilim iyi ama bizim okul genel olarak fena degilBuradayım canım
Online ders var
1 ya da 2 öğrenci derse katılıyor çok can sıkıcı
Valla ben de ayni canim. Online ders cocuklar ve ev isleri. Hepsine yetismeye calisiyorum iste kostura kosturaSen neler yapıyorsun?
Geçmiş olsunIyi olmaya çalışıyorum canım öğleye kadar evdeyim, ağzımda yaralar çıkmış,
Ayakkabı aldım netten, çok içime sinmedi, mağazadan da bakıp ona göre karar vereyim diyorum, dışarı çıkmaya korkuyor ve zorsunuyorum.
Seen nasılsın
Çocuklar da maddi imkansızlıklar çokHaklisin insan uzuluyor. Benim.bu ara katilim iyi ama bizim okul genel olarak fena degil
20 yıldır bir koşuşturmacadır devam ediyorValla ben de ayni canim. Online ders cocuklar ve ev isleri. Hepsine yetismeye calisiyorum iste kostura kostura
Köy okulunda mısın canımÇocuklar da maddi imkansızlıklar çok
Köy yerinde aileler çocukları kendi işlerinde çalıştırıyor
Çocukların derslere katılmasını önemsemiyorlar
20 yıldır bir koşuşturmacadır devam ediyor
IlçedeyimKöy okulunda mısın canım
Belirledim yazalim miAralık ayı birikimine başladım 25 dolar. Yıl sonu yaklaştıkça 2021 hedefeni belirlemem gerekiyor. Sizler belirlediniz mi kızlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?