tesekür ederim canimEki Görüntüle 2730760 canım benim kurutmanin modeli bu
SanırımVaryemez hafta sonu sınavları ertelenmiş mi ?
Kuzucuğuna şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylık versin ,düğününü de göstersinNe zamandır oğlanı sünnet eritelim diyorduk daha büyümeden
Geçen hafta bir genel cerrah arkadaşımız var getirelim sen yap dedik, artık biz yapmıyoruz çocuk cerrahları yapıyor dedi
Bir doktor önerdi
ançak yarına randevu alabildik
Gerçi pandemiden dolayı da çok tedirginim ama bilemedim
bide kızlarım para biriktirmişti Haziran’da ona yazıcı alalım dedik bir arkadaş bir model önerdi o zaman 1050-1150 arasındaydı okul kapandı falan derken kaldı öyle
Şimdi her baktığımda atmış oluyor 2 hafta önce 1400 dü eşim dün dediki 1600 olmuş
Dün saydık kızların 1180 TL si var üstünü tamamlayıp yarın alalım diyoruz
ayrıca çocukların parasına altın ya fa döviz almadığımda çok pişman oldum
10 aylıkken yaptırdık aradan çıkardık.Darisi hayırlısıyla sizeNe zamandır oğlanı sünnet eritelim diyorduk daha büyümeden
Geçen hafta bir genel cerrah arkadaşımız var getirelim sen yap dedik, artık biz yapmıyoruz çocuk cerrahları yapıyor dedi
Bir doktor önerdi
bide kızlarım para biriktirmişti Haziran’da ona yazıcı alalım dedik bir arkadaş bir model önerdi o zaman 1050-1150 arasındaydı okul kapandı falan derken kaldı öyle
Şimdi her baktığımda atmış oluyor 2 hafta önce 1400 dü eşim dün dediki 1600 olmuş
Simdiden gecmis olsun Allah damatligini da gostersin insaallah. Sanirim artik kenardaki hicbir parayi tl de bejletmemekn azim.Ne zamandır oğlanı sünnet eritelim diyorduk daha büyümeden
Bir doktor önerdi
Okul muduru sabah gruba yollamis. Sinavlar ertelenmisSanırım
Net bir yanıt alınca haber ederim canım
Evet,gitti üç sınav parasıOkul muduru sabah gruba yollamis. Sinavlar ertelenmis
Olsun daha rahat bir zamanda yapilir insaallahEvet,gitti üç sınav parası
AminSimdiden gecmis olsun Allah damatligini da gostersin insaallah. Sanirim artik kenardaki hicbir parayi tl de bejletmemekn azim.
Sağol canım bizimki de 8 ay bir haftalık10 aylıkken yaptırdık aradan çıkardık.Darisi hayırlısıyla size
Amin canım sağol ama kaldıKuzucuğuna şimdiden geçmiş olsun Allah kolaylık versin ,düğününü de göstersin
Evet hayırlısı olsun canımAmin canım sağol ama kaldı
Sağlık olsun
Markette bir teyzenin "öğretmenlere yaradı korona, yattıkları yerden para kazanıyorlar"demesini anlıyorum da bir doktorunkini anlamıyorum.Kim yatıyor günün yarısı canlı dersAmin
Teşekkür ederim canım
Ama ameliyatlar ertelenmiş o yüzden yapmadılar
İsterseniz özellere bir sorun, özel hastaneler yapıyor dediler
Ama bizde Dr tavsiyesi ile gittik
Sizin için geldik dedik oda o zaman ortamın düzelmesini bekleyeceksiniz yada tercih sizin dediler
Sanırım biraz daha bekleyeceğiz
Bu arada Dr lar acayip tepkili öğretmenlere üzüldüm
Öğretmenlere risk varda bize yok mu, öğretmenler yatıyor para alıyor lafları ettiler.
Bende bu öğretmenlerin tercihi değil ayrıca kimsede yapmıyor dedim
Tabi kendimizi sizinle kıyaslayamayız onaylı sizin hakkınız ödenmez dedim
acık ögretım içinse evet canımVaryemez hafta sonu sınavları ertelenmiş mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?