Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Iyi geceler bayanlar. Herkesin birikimi.bereketli olsun.
CanTorun eviniz ve altininiz hayirli ve bereketli olsun insaallah.
Purpplee ben de fikrimi yazmak istedim. Lütfen sana bu kadar yüklenilmesine izin verme. Senin bir evladin var ve sen kendin de önemlisin. Yani anne baba da olsa bir yere kadar her sey. Sen üstüne düsenin fazlasini zaten yapiyorsun. Kardesin.de balacak.bir sekilde basinin caresine
Cok kiziyorim bu tur seylere. Esimin ailesinde de var. Eger ben tavrimi koymasaydim annesi herseyi beklerdi.bizden. Benim sucum da calismakti. Oldu biz kazanalim millet.yesin yok oylr valla kusura bakmasinlar. Benden sana tavsiye ne bulursan at kenara biriktir. Kimseden fayda yok. Evladin ve kendin icin biriktir.

Bereketli olsun canım alınanlar,güle güle tüketin.
Evet zor durumda bırakılıyorum düşüncesiz insan çok ailemde.Ben memurum diye sanki para basıyorum.
Haklısın canım valla çalışıyorsak kendi hayatımız için çalışıyoruz,kimse kimseye yük olmamalı.
Kaç yıllık memurum hala ne ev ne arabam var biseyler yapmaya çalışıyorum bunca gidere rağmen ama kazancımi bana çok görüyorlar anlaşılan.Annem sanki bilmiyor kardeşimin bir işte sabit kalmayacağını,gelinin de çalışmayacagini.. Biliyor ama çalışmayip boş kalsalar da bir tencereden herkes yer ac kalmasınlar bari düşüncesinde.Lets gonun işi ne kazansın getirsin.

Gece gece uykumu kaçırdılar.Hicbir şey uykumu kaçırmaz aslinda ama nedense çok taktım.Birinci sınıf okutuyorum.Bu hafta ara tatil ama sadece bugüne mahsus canlı ders yaptım iki saat kadar.Bir de harf verdim, pazartesi aynı harfi tekrar edeceğim.Sinifta herkes okuyor da 2-3 kişi destek alarak okuyor onun dışındakiler desteksiz.O destekle okuyanlardan biri grupta beni topa tuttu.Tatilde ne harfiymis ne odeviymis böyle biseye hakkim yokmuş.Uslubu konusunda uyardım tekrar yazınca grubu yoruma kapattım özelden ceval verdim,saat 00.13 idi bu arada.Vay engellemisim de buna hakkım yokmuş da diğer velileri de haklarını bilme konusunda bilgilendirme hakkına sahipmiş de..sınıfın biri bizden üç harf gerideymis benim ne acelem varmış da.. Arkadaşını örnek al dedi bir de..Ya nd hadsiz insanlar var öğretmenlik çok zor ya çok zor.. online toplantı yapacağım polemiğe girmek istemiyorum dedim çıktım artık
Oysaki plana göre gidiyorum ve haftada bir harf veriyorum benden geride de değiller.Bir sıkıntın varsa düzgünce bana söyle arkadaşım insanları ne diye kışkırtmaya çalışıyorsun.

birikim yapmaya başlayıp da kısa orta uzun vadeli hedeflerine ulaşanlar başarı hikayeleriniz nelerdir paylaşır mısınız ?
İyi geceler. Şimdi bu zamanda nasıl birikim yapılır onu anlatsınlar , insanlar karnını zor doyuruyor

Günaydınlar hanımlar Dün gece kafa dagitmak için buraya girdim işe yaradi çok şükür.Uyudum ve baş ağrısı olmadan uyandım
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum

Günaydınlar hanımlar Dün gece kafa dagitmak için buraya girdim işe yaradi çok şükür.Uyudum ve baş ağrısı olmadan uyandım
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
Günaydın canım
Hayırlısıyla bugünler de geçecek
Sen serin kanlı olup bu krizi hasar almadan yönetmeye bak

Günaydın canım
Hayırlısıyla bugünler de geçecek
Sen serin kanlı olup bu krizi hasar almadan yönetmeye bak
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum inşallah başarabilirim Allah sabrımızı artırsın.

Bizdeki durum tam anlamıyla bu çok doğru tesbit
Senin önceden de biliyorum canım seni canı gönülden kutluyorum öncelikle yaşına göre evladına yetebilmeye çalışıyorsun tamamen annenin dusunmesi gerekiyor seni o evladiysa sende öylesin gelip ordada işten cikicak senin maaş garanti gözüküyor birine analık birine babalık olmaz abin ne diyor oda kendi evladını düşünüp caliscak sana yüklenmeleri hiç doğru değil

Aynen canım annem kardeşimin çalışmadığı zamanları da kendince garantiye almaya çalışıyor güya.Her halükarda karınları doysun,bebek mamasiz bezsiz kalmasın vs.Halbuki ona böyle kolaylıklar sunulması daha da sorumsuz hale gelmesine neden oluyor farkında değil.Bunalsin ki çözüm üretsin,orada iş bulsun tutunsun ben de önümdeki on yıl içinde ne yaparsam o kar kalacak bana ve oğluma

İyi geceler. Şimdi bu zamanda nasıl birikim yapılır onu anlatsınlar , insanlar karnını zor doyuruyor
Merhaba canım

Herkesin emin ol oluk oluk musluktan akar gibi para cebine akmıyor

Ama karınca kararınca herkes az çok demeden iyi ve kötü gün için, evlâdı için atası için birikim yapmaya gayret ediyor.

Kimi asgari ücretle birikim yapmayı başarır, kimi ayda 15 -20 bin tl gelirle 1 kuruş birikim yapamaz, borç içinde yüzer
Bu biraz da nasip işi
Allah niyete alıp gayret içinde olana her nimete saygı gösterip israftan kaçana elindeki ekmeğini paylaşmayı bilene Allah rızkı yağdırıyor
Ben buna yürekten inanıyorum
Sadece niyet et ve başla ...

İlk doğalgaz faturam belli oldu,201 ₺..23 ünde otomatik ödenecek.En kisikta yakmış olmamıza rağmen bir haftalık faturamiz bu

Haklısınız, ben genel olarak yazdım bende azda olsa herzaman bir birikimim olur ama şimdi bu zamanda galiba zor olacak gibi geliyor . Yinede güzel yazınız için teşekkürler ve iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…