Bereketli olsun canım alınanlar,güle güle tüketin.Bu iki gün biraz harcamalı geçti
210 TL ye 7 kilo ceviz aldık
190 TL kızlara balık yağı ve maske aldım
180 de benim ilaçlar tutmuş
70 TL marketten aburcubur aldık
bu günde eşim
Bakliyat ve peynir almış 180 tl
bide sağ olsun annem koli gönderdi
5-6 şişe konserve fasulye ve domates
Tarhana, erişte , salça, kuru fasulye gönderdi
Haklısın canım valla çalışıyorsak kendi hayatımız için çalışıyoruz,kimse kimseye yük olmamalı.Iyi geceler bayanlar. Herkesin birikimi.bereketli olsun.
CanTorun eviniz ve altininiz hayirli ve bereketli olsun insaallah.
Purpplee ben de fikrimi yazmak istedim. Lütfen sana bu kadar yüklenilmesine izin verme. Senin bir evladin var ve sen kendin de önemlisin. Yani anne baba da olsa bir yere kadar her sey. Sen üstüne düsenin fazlasini zaten yapiyorsun. Kardesin.de balacak.bir sekilde basinin caresine
Cok kiziyorim bu tur seylere. Esimin ailesinde de var. Eger ben tavrimi koymasaydim annesi herseyi beklerdi.bizden. Benim sucum da calismakti. Oldu biz kazanalim millet.yesin yok oylr valla kusura bakmasinlar. Benden sana tavsiye ne bulursan at kenara biriktir. Kimseden fayda yok. Evladin ve kendin icin biriktir.
İyi geceler. Şimdi bu zamanda nasıl birikim yapılır onu anlatsınlar , insanlar karnını zor doyuruyorbirikim yapmaya başlayıp da kısa orta uzun vadeli hedeflerine ulaşanlar başarı hikayeleriniz nelerdir paylaşır mısınız ?
Günaydın canımGünaydınlar hanımlarDün gece kafa dagitmak için buraya girdim işe yaradi çok şükür.Uyudum ve baş ağrısı olmadan uyandım
Hepimize hayırlı huzurlu bir gün diliyorum
İnşallah canım öyle yapmaya çalışıyorum inşallah başarabilirim Allah sabrımızı artırsın.Günaydın canım
Hayırlısıyla bugünler de geçecek
Sen serin kanlı olup bu krizi hasar almadan yönetmeye bak
Senin önceden de biliyorum canım seni canı gönülden kutluyorum öncelikle yaşına göre evladına yetebilmeye çalışıyorsun tamamen annenin dusunmesi gerekiyor seni o evladiysa sende öylesin gelip ordada işten cikicak senin maaş garanti gözüküyor birine analık birine babalık olmaz abin ne diyor oda kendi evladını düşünüp caliscak sana yüklenmeleri hiç doğru değilBizdeki durum tam anlamıyla bu çok doğru tesbit
Aynen canım annem kardeşimin çalışmadığı zamanları da kendince garantiye almaya çalışıyor güya.Her halükarda karınları doysun,bebek mamasiz bezsiz kalmasın vs.Halbuki ona böyle kolaylıklar sunulması daha da sorumsuz hale gelmesine neden oluyor farkında değil.Bunalsin ki çözüm üretsin,orada iş bulsun tutunsun ben de önümdeki on yıl içinde ne yaparsam o kar kalacak bana ve oğlumaSenin önceden de biliyorum canım seni canı gönülden kutluyorum öncelikle yaşına göre evladına yetebilmeye çalışıyorsun tamamen annenin dusunmesi gerekiyor seni o evladiysa sende öylesin gelip ordada işten cikicak senin maaş garanti gözüküyor birine analık birine babalık olmaz abin ne diyor oda kendi evladını düşünüp caliscak sana yüklenmeleri hiç doğru değil
Merhaba canımİyi geceler. Şimdi bu zamanda nasıl birikim yapılır onu anlatsınlar , insanlar karnını zor doyuruyor
Ovvv hemen başvurayim canım çok sağolPurpplee merhaba canım açıköğretim lisesi sınavları için gözetmenlik başvuruları başlamış haberin olsun
Haklısınız, ben genel olarak yazdım bende azda olsa herzaman bir birikimim olur ama şimdi bu zamanda galiba zor olacak gibi geliyor . Yinede güzel yazınız için teşekkürler ve iyi gecelerMerhaba canım
Herkesin emin ol oluk oluk musluktan akar gibi para cebine akmıyor
Ama karınca kararınca herkes az çok demeden iyi ve kötü gün için, evlâdı için atası için birikim yapmaya gayret ediyor.
Kimi asgari ücretle birikim yapmayı başarır, kimi ayda 15 -20 bin tl gelirle 1 kuruş birikim yapamaz, borç içinde yüzer
Bu biraz da nasip işi
Allah niyete alıp gayret içinde olana her nimete saygı gösterip israftan kaçana elindeki ekmeğini paylaşmayı bilene Allah rızkı yağdırıyor
Ben buna yürekten inanıyorum
Sadece niyet et ve başla ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?