Aynen,o cümleyi de aynen yazacaktım bıraktım."Yapmasaydin"derler bir de..Onu da yazacaktım da yazmadım
Ileride bir de yeri gelir "yapmasaydın " lafını duyarsın ,kahrolursun diye ...
Aynen,o cümleyi de aynen yazacaktım bıraktım."Yapmasaydin"derler bir de..Onu da yazacaktım da yazmadım
Ileride bir de yeri gelir "yapmasaydın " lafını duyarsın ,kahrolursun diye ...
Annen bu konuyu açarsa bir daha anneciğim benim maddi ve manevi kotam doldu deyiverAynen,o cümleyi de aynen yazacaktım bıraktım."Yapmasaydin"derler bir de..
Annemde bir huy var zaten,tane tane anlatıp reddetttigim şeyleri bir süre sonra tekrar önüme koyar.
Emekliligi gelse de gitseler diyorum artık ya
Şimdi bile söyledim,çocuğa bez mama alırsın diye.Ara ara öyle şeyler olabilir evimiz ayrı olduktan sonraPurpplee evini açma işini boşver ama sadaka ,zekat verecek olursan kardeşine yeğenlerine verebilirsin en azından
Uzulmemeye calisip, durumu oldugu gibi kabullenirsen, ona gore tedbir almak daha kolay olur.Annemin yanımda olup mücadelemin farkında olmaması hatta görmezden gelmesine o kadar üzülüyorum ki..Diğeri evladı da ben neyim ekstra kazanç olsun diye her sınava atlıyorum elimden gelen bu,bunu niye yapıyorum acaba hiç düşünmüyor.Zaten ara tatili fırsat bilip gezmelere çıkmasi bile beni üzdü çünkü 1000 e mal oldu bana bu anne baba gezmesi..
Şu dünyada gerçekten kimseden fayda yokmuş,anneden bile..
Bir çocuğunu diğer çocuğuna ezdirebiliyo
Kiracılar hayırlı, kazancınız bereketli olsun ablacımSozlesme imzalandi kizlar...
Bir kira miktari depozit ve ilk kirayi vermisler...
Bu ayi saymasak 1 araliktan ıtibaren saysak olur mu demis, esim de tamam demis...
Aa ne guzel havadan para gelir gibi oldu.
Hemen bir cumhuriyet, bir ceyrek alip attik kenari. Allah bereket versin...
Oh maşallah Allah bereket versinSozlesme imzalandi kizlar...
Bir kira miktari depozit ve ilk kirayi vermisler...
Bu ayi saymasak 1 araliktan ıtibaren saysak olur mu demis, esim de tamam demis...
Aa ne guzel havadan para gelir gibi oldu.
Hemen bir cumhuriyet, bir ceyrek alip attik kenari. Allah bereket versin...
Merhaba vergi kesiliyor. Yaln8z kuyumculardan almaktan daha hesapli oldugu icin bankadan aldikMerhaba bankadan gram alındığında kesinti varmı
Sağlık müdürlüğü çalışanıyimCanım sen çalışıyor muydun
Ne kadar oluyor kesinti gram başınaMerhaba vergi kesiliyor. Yaln8z kuyumculardan almaktan daha hesapli oldugu icin bankadan aldik
100 TL tutarında altın alırsanız 1 TL BSMV oranı banka tarafından hesaplanacak ve beyan edip ödenecek. Yeni karar kapsamında binde 2 üzerinden hesaplanacak 0,2 TL alınacak.Ne kadar oluyor kesinti gram başına
Bereketli olsun canım ağız tadıyla yiyinBu iki gün biraz harcamalı geçti
210 TL ye 7 kilo ceviz aldık
190 TL kızlara balık yağı ve maske aldım
180 de benim ilaçlar tutmuş
70 TL marketten aburcubur aldık
bu günde eşim
Bakliyat ve peynir almış 180 tl
bide sağ olsun annem koli gönderdi
5-6 şişe konserve fasulye ve domates
Tarhana, erişte , salça, kuru fasulye gönderdi
Teşekkür ederim canımBereketli olsun canım ağız tadıyla yiyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?