• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Hayırlı olsun canım, Rabbim gönlüne göre versin... ☺️
Aminn canım inşallah😊
Aminnn
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıklı huzurlu oturun yeni evinizde
Aminn canim inşallah yalniz almak istedigimiz evin fiyati biraz yuksek biraz birikmisimiz var o dz altinda. Altin yukselince satılmazsa almayı planliyoruz.
Allah hepinizin gonlune gore versin insallah...
Banka tek seferde maaşımı vermedi ben de pes etmedim ,bugün o kuyruğu bekledim içeriden de olsa aldım , sonra da doğru kuyumcuya ...🤭🤭

13 gr aldım hem bendeki 7 gram altını verip bütünletmiş oldum

Sarı minnoşum 😉

Eki Görüntüle 2722003
Bereketli olsun🤗

200 dolar 4 ceyrek 2 gr mim var uzerine ekleyip kendime ikili burma alacagim ins. Biraz biriktirmem gerekecek ici dolu olsun agir olsun ☺
Evin parasindan da 2000 tl eklersem iyi olacak
Kizlar evin parasindan hesabima para aktarip 10 gr altin aldım. Evdekilerle birlestirince 22 gr bilezik alabilecegim ince olmaz ins.

Kizlar evin parasindan hesabima para aktarip 10 gr altin aldım. Evdekilerle birlestirince 22 gr bilezik alabilecegim ince olmaz ins.
Evin parası da alacağın altınlar ve de bileziğin de hayırlı olsun canım 😍🥰

Dün gece termos sipariş ettim İnternetten,940ml 150 TL..okulda çay yasak sıcak su var sadece..Termos götürüp okulda çay demleyecegim artık
Güle güle kullan canım
Hem şu ortamda daha sağlıklı daha hijyenik olur 🥰

Hava güzel oglusla dışarı çıktık 775 TL çeyrek 480 TL den bir adet 24 ayar gram altın aldım.1255 TL tuttu.Sinav ücretleri gelecek inşallah 770 TL. artarsa ek ders ile birleştirip bir seyler almak istiyorum yine.
Bu ayın birikimi 1 çeyrek ,1 Gr altın canım Varyemez Varyemez
Bereketli olsun canım benim 😍🥰
Ekledim bile .

Banka tek seferde maaşımı vermedi ben de pes etmedim ,bugün o kuyruğu bekledim içeriden de olsa aldım , sonra da doğru kuyumcuya ...🤭🤭

13 gr aldım hem bendeki 7 gram altını verip bütünletmiş oldum

Sarı minnoşum 😉

Eki Görüntüle 2722003
Bereketli olsun canım🤩Bu ay gün parası mi aldın

Maaşımdan birikime ayırmadim bu ay da
Harcamalar artmış şekilde devam ediyor, iyi ki daha önce biraz artırmışım, şimdi onları kullanıyorum,
Her şey cooookkk pahalı ,paranın hiç kıymeti kalmadı

2000 yılında maaşımla 12 çeyrek altın
3 cumhuriyet altını alınırken

Şu anda anca 6 tane çeyrek ve bir miktar para artıyor
Ya da 1 cumhuriyet altını ve bir miktar para artıyor
Hesap ortada
Allah bugünümüzden geri koymasın ama hayat bayağı zorlaştı,zamlar şahane ! Avuç içi kadar saç kremi bile 19.90
Bugün 100 € 900 TL ya..2014 lerde filan 210 du

Selam kızlar
Işler yoğun
Hastalıklarla, hastalarla işimiz zor
Yoğun ve yorgun hissediyorum
2 peynir 1 sucuk 45tl tuttu
Allah kolaylık versin canım gerçekten laf anlamaz insanlarla uğraşmak çok zor 😔
Insanların sorumsuzlukları bu işi iyice çığrından çıkardı 😡

Back