Aminn canım inşallahHayırlı olsun canım, Rabbim gönlüne göre versin...
AminnnHayırlı olsun
Aminn canim inşallah yalniz almak istedigimiz evin fiyati biraz yuksek biraz birikmisimiz var o dz altinda. Altin yukselince satılmazsa almayı planliyoruz.Hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıklı huzurlu oturun yeni evinizde
Bereketli olsunBanka tek seferde maaşımı vermedi ben de pes etmedim ,bugün o kuyruğu bekledim içeriden de olsa aldım , sonra da doğru kuyumcuya ...
13 gr aldım hem bendeki 7 gram altını verip bütünletmiş oldum
Sarı minnoşum
Eki Görüntüle 2722003
Kizlar evin parasindan hesabima para aktarip 10 gr altin aldım. Evdekilerle birlestirince 22 gr bilezik alabilecegim ince olmaz ins.200 dolar 4 ceyrek 2 gr mim var uzerine ekleyip kendime ikili burma alacagim ins. Biraz biriktirmem gerekecek ici dolu olsun agir olsun ☺
Evin parasindan da 2000 tl eklersem iyi olacak
Evin parası da alacağın altınlar ve de bileziğin de hayırlı olsun canımKizlar evin parasindan hesabima para aktarip 10 gr altin aldım. Evdekilerle birlestirince 22 gr bilezik alabilecegim ince olmaz ins.
Güle güle kullan canımDün gece termos sipariş ettim İnternetten,940ml 150 TL..okulda çay yasak sıcak su var sadece..Termos götürüp okulda çay demleyecegim artık
Bereketli olsun canım benimHava güzel oglusla dışarı çıktık 775 TL çeyrek 480 TL den bir adet 24 ayar gram altın aldım.1255 TL tuttu.Sinav ücretleri gelecek inşallah 770 TL. artarsa ek ders ile birleştirip bir seyler almak istiyorum yine.
Bu ayın birikimi 1 çeyrek ,1 Gr altın canımVaryemez
Bereketli olsun canımBanka tek seferde maaşımı vermedi ben de pes etmedim ,bugün o kuyruğu bekledim içeriden de olsa aldım , sonra da doğru kuyumcuya ...
13 gr aldım hem bendeki 7 gram altını verip bütünletmiş oldum
Sarı minnoşum
Eki Görüntüle 2722003
Evet 5000 tl gün parasıBereketli olsun canımBu ay gün parası mi aldın
Güle güle kullan canım
Hem şu ortamda daha sağlıklı daha hijyenik olur
Çok amin canımmmBereketli olsun canım benim
Ekledim bile .
HarikaaaaEvet 5000 tl gün parası
Her şey cooookkk pahalı ,paranın hiç kıymeti kalmadıMaaşımdan birikime ayırmadim bu ay da
Harcamalar artmış şekilde devam ediyor, iyi ki daha önce biraz artırmışım, şimdi onları kullanıyorum,
Ocak ayında maaşlara %50 den aşağı zam vaziyeti gerçekten kurtarmazHer şey cooookkk pahalı ,paranın hiç kıymeti kalmadı
Allah bugünümüzden geri koymasın ama hayat bayağı zorlaştı,zamlar şahane ! Avuç içi kadar saç kremi bile 19.902000 yılında maaşımla 12 çeyrek altın
3 cumhuriyet altını alınırken
Şu anda anca 6 tane çeyrek ve bir miktar para artıyor
Ya da 1 cumhuriyet altını ve bir miktar para artıyor
Hesap ortada
Allah kolaylık versin canım gerçekten laf anlamaz insanlarla uğraşmak çok zorSelam kızlar
Işler yoğun
Hastalıklarla, hastalarla işimiz zor
Yoğun ve yorgun hissediyorum
2 peynir 1 sucuk 45tl tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?