Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
En çok da "bir çorba yapanım yoktu " bu cümle resmen içimi deldi geçti
Anneciğine de büyük geçmiş olsun
Allah'ım korusun hepimizi
Çok sağol ablacım
Evet kendimi de geçtim çocuklar için üzülüyorddum tek baslarına sabahtan akşama kadar evin içindelerdi. Bi kaç gün komşular getirdi dışardan söyledik bi kaç kerede sonra hafifleyince biseyler yapmaya calistim kendim.
Sevgili kvcigimde bahçeden 20dklik yoldan .kalkıp gelmedi (altimda oturur ) çocuk çoluk ne yapar diye düşünmediler. Ama aksam' arayıp hastaymış çorba istiyor. Öylede yüzsüzler. Benim vicdanida köpekler yesin
Allah görsün ne diyim.

Allah hidayet versin ne diyeyim
Daha önce de söylemiştim ya senin hikayeni kendiminkine çok benzetiyorum
Allah sana güç kuvvet versin evlatlarının başında

Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın,kimseyi kimseye muhtaç etmesin,hele ki namerde

Vereceklerimi dağıttım 1290 TL ancak ayırabiliyorum birikime.Birazdan oglusla kuyumcuya gideriz.Tv deki altın rakamlarının üzerine koyup söylüyorlar,kim bilir kaç diyecekler Ne alacağım orada belli olacak bakalım

Dün gece termos sipariş ettim İnternetten,940ml 150 TL..okulda çay yasak sıcak su var sadece..Termos götürüp okulda çay demleyecegim artık

Çok teşekkür ederim .Rabbim kimseye yasatmasin insallah
Amin....

insan zor zamanlarında destek bekliyor sevdiklerinden... iyi günde herkes dost... yapacak bir şey yok...
dua edelim de Rabbim kimseyi kiimseye muhtaç etmesin...

Çok geçmiş olsun, yazının devamını korkarak okudum ama şükür anneniz iyileşmiş çok sevindim Rabbim onları başlarımızdan eksik etmesin.

Hava güzel oglusla dışarı çıktık 775 TL çeyrek 480 TL den bir adet 24 ayar gram altın aldım.1255 TL tuttu.Sinav ücretleri gelecek inşallah 770 TL. artarsa ek ders ile birleştirip bir seyler almak istiyorum yine.
Bu ayın birikimi 1 çeyrek ,1 Gr altın canım Varyemez

Bereketli olsun canım

Kızlar size bir sorum olacak, kasım ayında cuma indirimleri oluyor ya onlar sizce gerçek mi alacağım birkaç ürün var beklemeli miyim o günleri daha önce hiç umurmadım o günleri tüketim çılgınlığı diye ama şimdi ihtiyacım var

Selamlar hepinize
Evimiz an itibariyla satıldı. Tam da altin dusmusken
Para hesaba gectiginde gr altin alacagiz kısmetse. Begendigim eve adim adim yaklasiyorum hayirli ise bizim icin Rabbim nasip etsin ins.
Hayırlı olsun canım, Rabbim gönlüne göre versin...

Selamlar hepinize
Para hesaba gectiginde gr altin alacagiz kısmetse. Begendigim eve adim adim yaklasiyorum hayirli ise bizim icin Rabbim nasip etsin ins.
Hayırlı olsun

Selamlar hepinize
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıklı huzurlu oturun yeni evinizde

Banka tek seferde maaşımı vermedi ben de pes etmedim ,bugün o kuyruğu bekledim içeriden de olsa aldım , sonra da doğru kuyumcuya ...

13 gr aldım hem bendeki 7 gram altını verip bütünletmiş oldum

Sarı minnoşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…