- Emoji Skoru
- 24.482
- Puanlar
- 298
Çok sağol ablacımCanım çok geçmiş olsun çok üzüldüm
En çok da "bir çorba yapanım yoktu " bu cümle resmen içimi deldi geçti
Anneciğine de büyük geçmiş olsun
Allah'ım korusun hepimizi
Allah hidayet versin ne diyeyimÇok sağol ablacım
Evet kendimi de geçtim çocuklar için üzülüyorddum tek baslarına sabahtan akşama kadar evin içindelerdi. Bi kaç gün komşular getirdi dışardan söyledik bi kaç kerede sonra hafifleyince biseyler yapmaya calistim kendim.
Sevgili kvcigimde bahçeden 20dklik yoldan .kalkıp gelmedi (altimda oturur ) çocuk çoluk ne yapar diye düşünmediler. Ama aksam' arayıp hastaymış çorba istiyor. Öylede yüzsüzler. Benim vicdanida köpekler yesin
Allah görsün ne diyim.
Geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın,kimseyi kimseye muhtaç etmesin,hele ki namerdeÇok sağol ablacım
Evet kendimi de geçtim çocuklar için üzülüyorddum tek baslarına sabahtan akşama kadar evin içindelerdi. Bi kaç gün komşular getirdi dışardan söyledik bi kaç kerede sonra hafifleyince biseyler yapmaya calistim kendim.
Sevgili kvcigimde bahçeden 20dklik yoldan .kalkıp gelmedi (altimda oturur ) çocuk çoluk ne yapar diye düşünmediler. Ama aksam' arayıp hastaymış çorba istiyor. Öylede yüzsüzler. Benim vicdanida köpekler yesin
Allah görsün ne diyim.
Allah hidayet versin ne diyeyim
Daha önce de söylemiştim ya senin hikayeni kendiminkine çok benzetiyorum
Allah sana güç kuvvet versin evlatlarının başında
Çok sağolun aminnnGeçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın,kimseyi kimseye muhtaç etmesin,hele ki namerde
Amin....Çok teşekkür ederim .Rabbim kimseye yasatmasin insallah
Çok geçmiş olsun, yazının devamını korkarak okudum ama şükür anneniz iyileşmiş çok sevindim Rabbim onları başlarımızdan eksik etmesin.Evet ben geçirdim 3 ay oldu
Eklem yerlerinde ağrılarla başladı
Sonra şiddetli baş ağrısı
Istahsizlik
Hastaneden ilaç verdiler
Artı c ve d vitamini kekik çayı zencefili bal.
Ağır atlattım ben annem entubeydi o sırada
Bi çorba yapanim yoktu
O yüzden psikolojik olarak çöktüm ve hala toparlanamadim tam anlamiyla annemde iyileşti plazma sayesinde
Amin tesekkur ederimÇok geçmiş olsun, yazının devamını korkarak okudum ama şükür anneniz iyileşmiş çok sevindim Rabbim onları başlarımızdan eksik etmesin.
Bereketli olsun canımHava güzel oglusla dışarı çıktık 775 TL çeyrek 480 TL den bir adet 24 ayar gram altın aldım.1255 TL tuttu.Sinav ücretleri gelecek inşallah 770 TL. artarsa ek ders ile birleştirip bir seyler almak istiyorum yine.
Bu ayın birikimi 1 çeyrek ,1 Gr altın canımVaryemez
Amin canım sağol seninki de bereketli olsunBereketli olsun canım
Hayırlı olsun canım, Rabbim gönlüne göre versin...Selamlar hepinize
Evimiz an itibariyla satıldı. Tam da altin dusmusken
Para hesaba gectiginde gr altin alacagiz kısmetse. Begendigim eve adim adim yaklasiyorum hayirli ise bizim icin Rabbim nasip etsin ins.
Hayırlı olsunSelamlar hepinize
Para hesaba gectiginde gr altin alacagiz kısmetse. Begendigim eve adim adim yaklasiyorum hayirli ise bizim icin Rabbim nasip etsin ins.
Hayırlı uğurlu olsun Rabbim gönlünüze göre versin, sağlıklı huzurlu oturun yeni evinizdeSelamlar hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?