Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Saat 18.20 de ancak girebildim eve..Gelir gelmez yemek koydum hem açım hem yorgun.Allah'tan yarınki sınav kısa,60-80 dk arası..Yemeği yesem oğlusu uyutup ben de uyusam
Bu arada menüm
Fırında kofte-patates
Salata
Yoğurt

Canım ya kıyamam sana yorgunluğunu taaa burda hissettim
Allah rahatlık versin

Hayırlı akşamlar Varyemez CanTorun ablalarım nasılsınız bayadır ugramadim buralara.
Çocukların ödevi ev iş derken birde görevde yükselmek için sınavım var 3 hafta sonra ona çalışıyorum günler saatler su gibi .geciyor.
Sağlık olsun inşallah.
Kilo sorunu bende de var. Doğumardan sonraki iradem kayboldu sanki kendime hakim olamıyorum ve yavasta olsa 60 olmak isityorum 69um su an. Birde hasimato var mahvediyor beni.

Selam kızlar nasilsiniz
Yeni arkadaşlar gördüm
Hoş geldiniz
Mevsim temizliğine başladım
Salon ve mutfak, balkon tamam, yarın halılarını sereriz, yatak odalarına geçerim
Oturma odası ve koridoru en son sererim
Dışardan döner yedik tanıdık ve güvenilir 20tl

Afiyet olsun canım
Kolay gelsin

Canım ya kıyamam sana yorgunluğunu taaa burda hissettim
Allah rahatlık versin
Sağol canım amin
Oğlusu erkenden uyuttum ben de uyumuşum,ara ara uyandım baş ağrısı vardı hayret geçti sonra..Saat 00.00 gibi geçmiş olduğunu hissettim kalktım su içtim yarınki sınav yerine baktım haritadan,yakinmis saati kurdum yeniden uyumayı deneyeceğim Allah hepimize rahatlık versin

Hayırlı geceler canım
Senin mesajını şimdi gördüm akşam oldukça erken yattım.
Iyiyim çok şükür ... hafta da 2 gün okula gidiyordum ara tatile girdik bu hafta
Onun dışında hayat güzel güzel devam ediyor
Ufak oğlum haftada 2 gün okuluna gidip geliyordu
Veee diyete başladım yeme içme düzenime değişiklik getirince diyet meyvesini verecek buna inanıyorum

Sınav hazırlığında kolaylıklar diliyorum
Yeterki karar ve arkasında dur kilo verirsin canım
Birikimler ne alemde ?

Bu hafta toplam 311 tl harcadım dağılımı şu şekilde ;

Haftalık mutfak harcaması 107 tl
Stok (çerez ve kasap ) 199 tl
Çiçek toprağı 5 tl

452 tl ile başladığım haftadan diğer haftaya devreden miktar 141 tl

Böylelikle 22. Haftayı geride bıraktım

Birikimler iyi gidiyor ablacım çok sukur aylık 5 yada 6 gr almaya çalışıyorum. Sınavı kazanırsam 2gr parası alicam inşallah daha çok birikim yaparım ozaman

Merhaba, hosgeldin canim...
Iyiyim hamd olsun.
Herkes iyi olsun da, yogun olsun...
Saglikli beslenme, diyet topikleri guzel...
Herkes bilgi birikimini paylasiyor, eglenerek fazla kilolarindan kurtuluyor.
Hergun menu+spor+su listemi paylasacak kadar zaman ayirabilirim dersem, katil sen de...

hayırlı sabahlar .herkese sukur mutfak isi bitti .oglani babamlara goturecegim. babami tlfonda cagiriyor surekli 21 ayliksin sen bebekligini bil ama yok beni sikayet ediyir dedesine. bugun goturecegim ellimdeki el isleri azaldi sukur .5aralikta sinav var . inşallah bu sinavim guzel gecer ayy hayatim nede cok tempoluymus,

Sabah erken kalktım

Sonrasında kahvaltı
Bulaşıklar
Temizlemesi gereken lavabolar tuvalet ,mutfak tezgahı vs
Çamaşır katla yerleştir yenisini yıka as
Saate bakmadım ama en az 2 saat ev işiyle uğraştım nihayet birazcık dinlenme fırsatı buldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…