ben de ıyıyım abla nolsun koşturmacaya devam, bugünümüze şükür. 3 ay oldu evimizi aldık 2 aydır da oturuyoruz alısmaya calısıyoruz,Allah ödeme kolaylıgı versin insAllah, oğlusta büyüyor şükür 15 aylık oldu, süt iznim bitti malesef tam zamanlı calısmaya basladım. benden haberler böyleVealeykumselam
Çok şükür iyiyim tatlım hoşgeldin
Sem nasılsın?
Hayırlı olsun canımben de ıyıyım abla nolsun koşturmacaya devam, bugünümüze şükür. 3 ay oldu evimizi aldık 2 aydır da oturuyoruz alısmaya calısıyoruz,Allah ödeme kolaylıgı versin insAllah, oğlusta büyüyor şükür 15 aylık oldu, süt iznim bitti malesef tam zamanlı calısmaya basladım. benden haberler böyle
sagolasın ablacım daha güzelleri sizin olsunHayırlı olsun canım
Oğluşu da çok öpüyorum
Hoşgeldinnnnnnn canım özlettin kendiniSelam hanımlar, hayırlı akşamlar nasılsınız neler yapıyorsunuz sizleri çok özledim. Evimize döndük nihayet, artık daha aktif yazarım inşallah
Hayırlı olsun ablacım bereketli olsunAllah nasip etti bu ay yine bir ceyrek alabildim.
Allah hepimizin kesesine bereket versin.
Sahi bir de torunuma 10 $ aldim...
Canım üzme canını ya elinde o para olmasaydı daha kötü olmayacak mıydı?Selam canlar nasilsiniz? Bskamiyorum buralara coktandir.
part time bi ise girdim, kostur kostur ordan eve, cocuklara. Bu gün halsiz ve yorgunum hic birseye elimi sürmedim evde, dagittilar iyice. Ise girdim ama Daha birsey göremedim. Gecen ay ekstra aidat, Araba sigortasi ve faturalar üstüne gelince maasin gitmesi kacinilmaz oldu. Bu ay da eksiye girdik gene geldigi gibi gitcek.
Ben ne zaman calissam anlamadigim bir sekilde, o paradan hic birikim yapamiyorum. Hadi Bu iki ay ekstra giderler oldu ödedik cok sükür ama ya diger zamanlar. Motivasyonum sifir anlayacaginiz.
Bereketli olsun canımdün 100 dolar aldım, elime ne geçiyorsa altın dolar euro alıyorum damlaya dalmaya göl oluyor misali birde bakıyorum bayağı birikmiş
Allah razı olsun canımMerhaba arkadaşlar
Varyemez altınların hayırlı olsun
kronikuykucu eviniz hayırlı olsun güle güle oturun, darısı bize olsun
biz taşınalı bir hafta oldu, çok zor oldu benim için ama şükür yerleştik
Ufak tefek ihtiyaçlar var tabi vestiyer lazım tüller ve yetmedi güneşlik lazım vb
bu arada önümüzdeki hafta 3 aylığına ücretsiz izne ayrılacağım yerime öğretmen ayarlanıyor
Birikim olmayacak hatta geçinmek bile sıkıntı olacak ama bakıcı bulamadım
müdürümle konuştum pek istekli olmasa da 2. Dönem başlamam kaydıyla kabul etti
Merhaba hayırlı akşamlarHayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Bugun Kovıt19 testı yaptık Rabbım herkesin yardımcısı olsun. Cok zor bır durum cok sukur bızde bısey yok negatif bızım. Ama cok korktum
Cok sukur hepimizı inşallahMerhaba hayırlı akşamlar
Çok şükür canım test sonucunun negatif çıkmasına sevindim , Allah korusun
Bende öyle bakıyorum olaya hatta geçen sene her hafta 5 dolar alırdım o zamanlar 25 30 tl tutardı eşim dalga geçerdi ama taşınma paramız çıktı o küçümsediği parayla. Şimdi de elimde ihtiyacım olmayan parayla hemen altın ya da döviz alırım sonra bakarım ki bayağı birikmiş bu yıl hedefim 50 gr altın 300 dolar 300 euro idi ama o kadar arttı ki 30 gr altın 500 dolar koyabildim en azından sene sonuna kadar 20 gr daha alabilsem iyi olacak ama zor gibiBereketli olsun canımbirikimin azı çoğu olmaz birikim birikimdir
Çok şükür, neyden şüphelenip yaptırdınızHayırlı aksamlar kızlar. Nasılsınız. Bugun Kovıt19 testı yaptık Rabbım herkesin yardımcısı olsun. Cok zor bır durum cok sukur bızde bısey yok negatif bızım. Ama cok korktum
Tum akrabalarım Kovıt19. Ablda 3gun once oldu. Ben temas etmedım ama temas edenlerden bırı bana ekmek getırmıştı hıc belırtım yoktu. Sadece tedbır amaclı yaptımÇok şükür, neyden şüphelenip yaptırdınız
Çok şükür, artık olmayan yok gibi sanki eninde sonunda hepiz yakalayacağız. Rabbim korusun ne diyimTum akrabalarım Kovıt19. Ablda 3gun once oldu. Ben temas etmedım ama temas edenlerden bırı bana ekmek getırmıştı hıc belırtım yoktu. Sadece tedbır amaclı yaptım
Tum aıle covıt 19 olmuş.... Rabbım korsun. BızıÇok şükür, artık olmayan yok gibi sanki eninde sonunda hepiz yakalayacağız. Rabbim korusun ne diyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?