Allah'in hazinesi cok genis. Gayrete, duaya devam...CanTorun Ablam, yeni eviniz Hayirli olsun. Allah gönlünüze göre bi kiraci da verir insallah. Darisi bizim gibi ev sahibi olmak isteyenlere olsun
Allah'in mucizesi cok...Abla tayinimin henüz çıkmadığı sene annemle oturduk bir hayaller kurduk bir hayaller kurduk öyle böyle değil...
Bizim ilçedeki x okuluna benim tayin çıkıyor diye. Üstelik ilçedeki bütün okullar benim branşa kapalı
Neyse ben Şırnak iline atandım 7 ay çalıştım eş durumuyla benim hayalini kurduğum okula geldim ve 13 sene 4 ay orada kendim şimdiki okuluma tayin isteyene kadar çalıştım
Evet ablacım her an mucizelerle dolu bir hayat akıp geçiyorAllah'in mucizesi cok...
Cok sevindim abla. Allah gönlüne gore versin insallahGunumuz hayra...
Cok ilginc gelismelerle, alt katimizdaki daireyi nasipse anlastik.
Bazi ozel sebeplerden oyle cok istemistim ki, ama maddi yonden pek mumkun gorunmuyordu. Nasil istediysem, olabilecegine nasil inandiysam, geldi avucumuza kondu. Cok sukur...
Tapudan randevu alindi, bugun yarin islemler biter.
2000 tl kira getirisi var.
Bizi uzmeyecek, komsularimizi rahatsiz etmeyecek insanlar olsun, piyasanin altina verelim diye dusunuyoruz.
Allah gonlumuze gore versin.
600,000 tl dedikleri evi 475.000 tl'ya anlastik. Hem de hic pazarlik vs olmadi, mucizevi bir sekilde kismet ayagimiza geliverdi.
Bu da olur insaallah...
Imzayi atmadan her ne kadar bizim diyemesem de, su an oyle gorunuyor.
Hayirlisi...
Ablacım her iki taraf için de hayırlı uğurlu olsunKizlar tapu islemleri de halledildi, ev artik resmen bizim...
Insaallah satan komsuma da, bize de hayirli ugurlu olur.
Cat kapi birbirimizi yokladigimiz tek komsumdu.
Evine girip cikarken burasini aliriz diye aklimin kosesinden gecmezdi.
Nasip, boyle bir sey...
Püre ve tavuktan kaldıYarın ki menün neVaryemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?