Ne olduKızlar basima oyle bişey geldıkı resmen benı tehtıt ettıler eşimden dolayı
Benı bıriarafı guya polımiş benı uygunsuz fotolarım varmişta paylaştıgım adam feto ve terörden aranıyormus ben haınmışimNe oldu
Sakın itibar etme dolandırıcı çetesidir onlarBenı bıriarafı guya polımiş benı uygunsuz fotolarım varmişta paylaştıgım adam feto ve terörden aranıyormus ben haınmışim
Bılıyorum masallah hakkımda herseyı bılıyorlarSakın itibar etme dolandırıcı çetesidir onlar
Senin tc kimlik numarana kadar bilirler sakın itibar etmeBılıyorum masallah hakkımda herseyı bılıyorlar
Avukatımız savcılıkta suc duyurusu yaptılarSenin tc kimlik numarana kadar bilirler sakın itibar etme
Telefonlarını açma
Tamam işte budurAvukatımız savcılıkta suc duyurusu yaptılar
Normalde rehberde kayıtlı olmayan numara acmıyorum. Ama eşimden dolayı acmak zorunda kalıyorum.Senin tc kimlik numarana kadar bilirler sakın itibar etme
Telefonlarını açma
AçmaNormalde rehberde kayıtlı olmayan numara acmıyorum. Ama eşimden dolayı acmak zorunda kalıyorum.
bunlar ilk degıl. Bıtanesıde aradı benı benım her dedıgımı yapacaksın yapmazsan esının mezarını acar kezap dokerım demiştıAçma
Açmak zorunda kalırsan lüzumsuz laflara itibar etme dik dur
Yuzume kezzap dokecekmiş fotografını bana yolayacakmişbunlar ilk degıl. Bıtanesıde aradı benı benım her dedıgımı yapacaksın yapmazsan esının mezarını acar kezap dokerım demiştı
Sen iyisi savcılıkla hareket etbunlar ilk degıl. Bıtanesıde aradı benı benım her dedıgımı yapacaksın yapmazsan esının mezarını acar kezap dokerım demiştı
Allah razı olsun canım hoc bırşey yapamazlar onlar eşime dokundukları gıbı onun o dokundugu ellerı kırarımSen iyisi savcılıkla hareket et
Birşey yapamazlar Allah'a emanet ol canım
Tövbe tövbe...Yuzume kezzap dokecekmiş fotografını bana yolayacakmiş
Hattımı degiştırdım. Savcıkıga sıkayette bulundumTövbe tövbe...
Sakin davran, dik dur..
Allah bildigi gibi yapsin onlari. Hicbir sey yapamazlar.Yasal islem baslatmissiniz en guzeliBenı bıriarafı guya polımiş benı uygunsuz fotolarım varmişta paylaştıgım adam feto ve terörden aranıyormus ben haınmışim
Aynen kızlarAllah bildigi gibi yapsin onlari. Hicbir sey yapamazlar.Yasal islem baslatmissiniz en guzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?