Sağol canım valla iyi geldi kendimi çok bakımsız vasat hissediyordum.Hem omuzlarda kestirdim kolay olur uğraşmasıPurpplee sıhhatler olsun, güle güle kullan canım
Inşallah canım, bereketli olsun şimdidenMerhaba bayanlar. Yarin maas gunu nasipse 3 ceyrek alicam. 1 i arkadasima.hediye,2 si birikime gidecek. Kizimin 600 tlsi var elki onunla da euro aliriz.biraz. kirtasiye masradi yatinca 1 ceyrek de o zaman alirim.nasipse. her ay bir sey cikiyor. Insaallah ekimde virsey cikmazsa maasimin tamamiyla birikim yapmak istiyorum. Bakalim kismet. Herkese bol be bereketli birikimler
Şimdiden bereketli olsunMerhaba bayanlar. Yarin maas gunu nasipse 3 ceyrek alicam. 1 i arkadasima.hediye,2 si birikime gidecek. Kizimin 600 tlsi var elki onunla da euro aliriz.biraz. kirtasiye masradi yatinca 1 ceyrek de o zaman alirim.nasipse. her ay bir sey cikiyor. Insaallah ekimde virsey cikmazsa maasimin tamamiyla birikim yapmak istiyorum. Bakalim kismet. Herkese bol be bereketli birikimler
Cok tesekkurler. Olsun birikimin azi cogu olmaz. Onemli olan aliskanlik haline getirmek bence. Cocuklar buyumeden birseyler yapma derdindeyim ben de,haklisinizInşallah canım, bereketli olsun şimdiden
Bende birikim zor olur artık, vergi dilimi, çocukların masrafı arttı
Maaş yatsın miktarına göre 500tl olabilir birikim
Çocuklar küçükken biriktirmek lazım, büyüdükçe masraflar da büyüyor
Cok tesekkurler hepimizin birikimleri bereketli olsunŞimdiden bereketli olsun ♥
Bereketli olsun canımMaaş hesaba geçmiş
500tl vergi dilimi kesintisi olmuş
Birikime 500 kalıyor tahmin ettiğim gibi
YazabilirsinVaryemez
Merhaba bayanlar. Yarin maas gunu nasipse 3 ceyrek alicam. 1 i arkadasima.hediye,2 si birikime gidecek. Kizimin 600 tlsi var elki onunla da euro aliriz.biraz. kirtasiye masradi yatinca 1 ceyrek de o zaman alirim.nasipse. her ay bir sey cikiyor. Insaallah ekimde virsey cikmazsa maasimin tamamiyla birikim yapmak istiyorum. Bakalim kismet. Herkese bol be bereketli birikimler
Bereketli olsun arkadaşlarMaaş hesaba geçmiş
500tl vergi dilimi kesintisi olmuş
Birikime 500 kalıyor tahmin ettiğim gibi
YazabilirsinVaryemez
Allah bereketli kılsın canımVaryemez 3 gr altın alabildim ancak.6 gr hesaplarken ekstra büyük giderlerim çıktı neyazikki
Arkadasa 773 çeyrek parası gönderdim
Doğalgaz aboneliği 600
Enişteye 250 annemin borç iadesi derken 3 Gr parası eksildi
Allah bereket versin
Allah bereketli kılsın canım
Amin teşekkür ederim
Allah bereketli kılsın canım
Amin teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?