Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Musmutlu haftalar olsun canlar ❤
Bugün okula gittim geldim sadece pazartesi günleri gidiyordum üç haftadır.
Eve geldim doğalgaz bitti bitecek gibiydi ki çok şükür yeni sayacı takmaya geldiler az önce takip gittiler.
Şimdi oğlusu uyutuyorum o uyuyunca yeni velilerimle WhatsApp grubu oluşturacağım.Haftaya birlerle başlıyoruz bakalım hayırlı uğurlu olsun inşallah

Eğitim ödeneği yatırılmış
1200 tl
1000 tl sini arkadaşa gün parası yollarım
Bereketli olsun,bize yatmadı ,bu ay çok sıkıştık harcamalar bitmiyor, ertelediğim herşeyi bu ay halledetmeye çalışıyorm bir nişan bı nikah var ikisi de çok yakın aile arasında olacak ,bir çeyrek ve şehir dışı yol masrafları derken ne yapacağım bilmiyorum ayrıca kıyafet almak istiyorum kendim için
Beni kim durdurmak ister

Müdürüm okul bahçesine fidanlar ektirmiş anacığına yiyelim diye bugün topladım hasılatın yarısı bana yarısı müdürün oldu
Teyzenin eline emeğine sağlık Allah hayırlı uzun ömürler versin

Son düzenleme:
Bugün kendim için bir şey yaptım.9 aydır yapmadığım dip boya ve kesim.Tedirgin oldum hem de çok ama napim beyazlar çok belli oluyordu ve saçlarım yipranmaktsn tutam tutam elime geliyordu artık.İnsallah bişey kapmamisimdir

Yarın saat 12 lerde yepyeni velilerimle yarım saat sürecek bir toplantım var,bütün birler sırayla yapacağız.İnsallah iyi insanlardir

Sıhhatler olsun canım
Güle güle kullan

Güle güle kullan canım inşallah bişey kapmamissndr ya

Adlinf
İnsallah
Bundan sonra boya alıp kendim boyamayı ogrenicem kısmetse
Annemin saçını ben boyuyorum ama kendi saçıma yetişemiyorum
Aslında saç boyamak çok kolay ,zaten uygulama şekli yaziyo kendin halledebilirsn canım ben de bir kaç kere kendim boyadım

Adlinf

Aslında saç boyamak çok kolay ,zaten uygulama şekli yaziyo kendin halledebilirsn canım ben de bir kaç kere kendim boyadım
Evet annemin saçını güzel boyuyorum tümden beyazlarını kapatıyorum ama elim yetismez diye şey ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…