Allah bereket versin canım bizde daha yatmadı bugün yarın yatsa güzel olurEğitim ödeneği yatırılmış
1200 tl
1000 tl sini arkadaşa gün parası yollarım
Bereketli olsun,bize yatmadı ,bu ay çok sıkıştık harcamalar bitmiyor, ertelediğim herşeyi bu ay halledetmeye çalışıyorm bir nişan bı nikah var ikisi de çok yakın aile arasında olacak ,bir çeyrek ve şehir dışı yol masrafları derken ne yapacağım bilmiyorumEğitim ödeneği yatırılmış
1200 tl
1000 tl sini arkadaşa gün parası yollarım
Bereketli olsun...Biraz kahvaltılık ve bulgur aldım 55tl
Mısır 5tl
Kızım,
Mısır yiyor, ben de patates salatası
Köfte, mücver, makarna, mantı saydım, şimdilik canım hiçbirini istemiyor mısır yiyeyim dedi
Sıcak fena zaten
Sıhhatler olsun canımBugün kendim için bir şey yaptım.9 aydır yapmadığım dip boya ve kesim.Tedirgin oldum hem de çok ama napim beyazlar çok belli oluyordu ve saçlarım yipranmaktsn tutam tutam elime geliyordu artık.İnsallah bişey kapmamisimdir
Sağol canım aminSıhhatler olsun canım
Güle güle kullan
Güle güle kullan canımBugün kendim için bir şey yaptım.9 aydır yapmadığım dip boya ve kesim.Tedirgin oldum hem de çok ama napim beyazlar çok belli oluyordu ve saçlarım yipranmaktsn tutam tutam elime geliyordu artık.İnsallah bişey kapmamisimdir
Yarın saat 12 lerde yepyeni velilerimle yarım saat sürecek bir toplantım var,bütün birler sırayla yapacağız.İnsallah iyi insanlardir
İnsallahGüle güle kullan canım ♥ inşallah bişey kapmamissndr ya
Aslında saç boyamak çok kolay ,zaten uygulama şekli yaziyo kendin halledebilirsn canım ben de bir kaç kere kendim boyadımİnsallah
Bundan sonra boya alıp kendim boyamayı ogrenicem kısmetse
Annemin saçını ben boyuyorum ama kendi saçıma yetişemiyorum
Çift maske taktım elimi yüzüme sürmedim kadınin da elleri hep sudaydi da bakalım Allah büyükGüle güle kullan canım ♥ inşallah bişey kapmamissndr ya
Evet annemin saçını güzel boyuyorum tümden beyazlarını kapatıyorum ama elim yetismez diye şey ettimAdlinf
Aslında saç boyamak çok kolay ,zaten uygulama şekli yaziyo kendin halledebilirsn canım ben de bir kaç kere kendim boyadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?