Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Amaaan dert ettigin seye bak.
Keske yavrularim kucuk olsaydi da, islerim yarim yamalak kalsaydi..
Tadini cikar, bir gune kalmaz buyur...

Kizima online dersler icin bilgisayar hediye aldim.
Uc taksitle siparis verdik, bugun baktim banka da 2 taksit vermis, oldu 5 taksit...
Boyle olunca esim de disci parasini ben veririm dedi.
Oyle boyle birikime devam...

Allah hepimizin kesesine bereket versin, rizkimizi bol eylesin...

Selam kızlar,
Varyemez ve Purpplee ellerinize sağlık
Kahvaltıdan sonra sil, süpür, toz al, çamaşır as, lavaboları yıka, duş al,karnabahar kızart, ocak aspiratör sil, buzdolabı düzenle, uzandım biraz, uyuyamadım, kalkıp meyve yiyeyim..
Haftalık menü yapsam iyi olacak,
Eşim 2gun nöbetçi, kızlayız,
Dolapta dolma ya turşu olacak büyüklükte kabak, irili ufaklı ama çoğunluğu dolma ya uygun patlıcan, Yarım karnabahar, bolca yeşilbiber, yeşilsoğan, maydanoz, nane, roka, dereotu, salatalik domates turp var
Et kıyma etsuyu bolca, patates, soğan, sarımsak ve bolca kurubaklahil var, şükür olsun.
Kahvaltı için, peynir, sucuk alabilirim,
Un, şeker var
Ayçiçek yağı son kutuyu açıyorum, rekolte düşükmüş pahalı olacak diye okudum, stoklamak gerekebilir, kızartma, pastalarda kullanıyorum.
Sizin menünüz nasıl

Amaaan dert ettigin seye bak.
Keske yavrularim kucuk olsaydi da, islerim yarim yamalak kalsaydi..
Tadini cikar, bir gune kalmaz buyur...
Allah daha büyük dert vermesin tabi
Teşekkür ederim canım
Ooo bayağı iş yapmissin eline sağlık csnim ☺

Bursa'da yillarin koftecisi cicek izgara denen bir yer var, kendine ozel hamburger cikarmis. Ordan hamburger alip, evde yiyecegiz.
Digerlerini hic sevmeyiz, ama bu bizim damak tadimiza uygun. Turk usulu hamburger...

Bu arada cok is cikarmissin, ellerine saglik...

Oğlanlar mangala gidecekler
Anneme geldim kadıncağız deminden beri köfte çıkarayım yanına patates vs yapayım diyor ben midemi dinlendirmek istiyorum diyorum
Maden suyu içiyorum
Acıkırsam kavun peynir ekmek yemeyi düşünüyorum

Maşallah karınca misali hiç durmamışsın. Ellerin dert görmesin.
Menüm bugün Artan yemekleri bitirelim yarın inşallah yaylaya birkaç günlüğüne gideceğiz. (bamya, bulgur pilavı, patlıcan tava, mantar sote, yoğurtlu çorba, cacık, kabak tatlısı)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…