Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Yürüyüşe gidip geldik market 110,
Her gün enaz 70-80 lira gidiyor bazen de daha fazla,markete gitmedigimiz gün yok.
Eşimin huyudr bu bı ara düzelttik yine başa sardık.

Purpplee canımcım kuzucuğun nasıl oldu ?
Çok şükür bir sıkıntı olmadı canım, sağol.Korkusundan ağlamıştı sanırım biraz,sonra uyudu uyandı çıktık ,gezmeyi seviyor sürekli dışarı çıkmak istiyor,kendi evimizde hemen hemen her gün bahçeye iniyordu alıştı.Mutlu bir gündü onun için Bu sayede ben de biraz kafa dağıtmış oldum evde kalsak sürekli düşünecektim.Rabbim her zaman korusun inşallah annelik zor iş

Bu ay en azından iki gram altın almayı kafama koymuştum ama olmadı,nasip.Biraz canım sıkıldı ama sağlık olsun diyorum bir dahaki ay telafisini yaparım Allah kismet ederse.

Yarın oğlumla burada son günümüz.Hazirlik yaparım artık.Annem de hep fındıkta,doğru düzgün oturamadik da neyse okullar açılınca gelirler inşallah Allah'ın izniyle yeter ki sağlık ömür versin Rabbim.

Buraya geldiğimde bizi dayım almıştı sağolsun ama trafik cezası gelmiş ,kendi kabul etmese de yarın evine veda amaçlı uğrayıp 100 TL cezayı bir yere gizlice bırakacağım.Kk lazım olur diye yeniden çıkarmıştım gitmeden onu da burada bırakacağım,kullanmak istemiyorum gerek de olmaz zaten aksi bir durum çıkmazsa inşallah çünkü pek giderim yok artik.Zaman çabucak geçsin,gelsin Eylül

Kredi kartını kullanmak istemeyebilirsin ama niye kartını yanında bulundurmayı düşünmüyorsun ki ?

Kredi kartını kullanmak istemeyebilirsin ama niye kartını yanında bulundurmayı düşünmüyorsun ki ?
Kredi kartı olunca kendime nakit çok az harçlık bırakıyorum nasılsa kk da var diyorum o yüzden.kk sıfır borc olsun istiyorum,sadece internet üzerinden bişey almak gerekirse kullanayım diyorum

Dünden kalan üzerimde tatlı bir yorgunluk var ama değer
Bir ara yufka alıp sigara böreği yapıp buzluğa atmam lazım

Birazdan nasipse bazı işleri halletmek için çıkarım

Bu akşamın menüsü

Dünden kalan taze fasulye ve makarna
Kuzu kuşbaşı
Erik kompostosu
Yoğurt

Komşum taşınıyordu ayak üstü atistirir diye bı büyük tabak sigara böreği kizartip götürdüm,yeri boşaldı hemen yufka alıp tekrar ssardimacil durumlarda gerekiyor .
Bı kavanoz incir reçeli da yaptım.

Bu sabahki harcamamız 80 küsur

Ellerine sağlık canım, inşallah gelecek olan komşun iyi insanlar olur.

Çarşıda işlerimi hallettim
Anneme gittim sohbet muhabbet öğle yemeği yedim
Sonra kütüphanedeki arkadaşları ziyarete gittim
Bana memleketinden hediyeler getirmiş

Annem de komşusu ablanın getirdiği bahçe mahsullerinden bir de bana alıverdiği bulguru verdi
Allah bereket versin
Dün 200 tl benzin almıştım
Bugün harcama yapmadım

Bugün küçük oğlan 250 tl getirmiş babasından
cüzdanımdaki 265 tl , bozukluk ,kredi kartım ve de ihtiyaç halinde bozukluk kumbaramdakiler önümüzdeki pazartesi ya da salı' ya kadar Allah'ın izniyle yeter.
O nedenle ben de 250 tl yi cüzdan kumbarama koydum

İyi akşamlar kızlar. İşlerim yoğun. Akşam eve gelince de ufak Ufak kış hazırlığı yapıyorum kendi çapımda. Üç poşet salatalık rendeledim kışın cacık için. İki poşet karniyariklik patlıcan kızarttim. İki poşet maydanoz doğradım, kıl biber den netteki bir tarife göre yağlı biber turşusu yaptım bir kavanoz.iki poşet biber temizledim posetledim. Eşim köylerden az az sebze getiriyor onalri değerlendiriyorum.
Harcama işine gelince, bugün e bebek e gittim. Kızıma iki atlet, iki takım kıyafet, suluk ve biberon aldım. 135 TL harcadım

Kolay gelsin ve de bereketli olsun kış hazırlıkların
Kuzucuğun da güle güle güzel günlerde kullansın aldıklarını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…