Gecmis olsun, birsey olmaz korkma. Benim kiz da bu gün düstü oynarken. Oluyor, Düse kalka büyüyorlar. Gözlenlemek acisindan hemen uyutmuyorum ben ama kusmadigi huzursuz olmadigi sürecee birsey olmaz Allahin izniyle.Çok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandıkeyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki iç çekiyor uykusunda kuzum
çok geçmiş olsun canım, çocuklar düşe kalka büyür, bir şey olmaz inşallah, ama sen yine de tedbirli ol, takip et... uyutmak çok iyi değil denir, bir süre... fışkırarak kusma vs yoksa, sıkıntı da yoktur inşallah..
Teşekkürler arkadaşlar.Gecmis olsun, birsey olmaz korkma. Benim kiz da bu gün düstü oynarken. Oluyor, Düse kalka büyüyorlar. Gözlenlemek acisindan hemen uyutmuyorum ben ama kusmadigi huzursuz olmadigi sürecee birsey olmaz Allahin izniyle.
@özrengin, eline saglik.
S Salty , hayiri olsun
durkan , gözünüz aydin.
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.
....benim icin hafta harcamasiz basladicumartesi gününe kadar alisveris Yok, evdekilerle idare edicem.
Bu gün , yemege domatesli yesil fasulye yapmayi düsünüyorum
Yanina Makarna yaparim cocuklar icin
Salata e kavun.
Her işte bir hayır vardır canımTeşekkürler arkadaşlar.
royem senin kızına da gecmis olsun Allah korusun hepsini.Yaninds uzanırken başını okşadım uyandı ,uyuması rahatsız ediyordu zaten.Disari çıktık geçen çok severek oynadığı ama kırılan bir oyunvagin benzerini aldım ona ve yeğenime,diğer yeğenime de başka hediye.Kuyumculari gezdim yine ve yine bulamadım gram,üstelik 497 den.Ceyrek de 844..kuyumcunun biri talep etmeyin sabredin siz talep ettikçe fırlıyor ve üretilmiyor dedi iyice kafam karıştı vazgeçtim bu ay altından TL de de arada harcamasını istemediğim için 1059 TL olan kredimi 1035 TL vererek kapattim.En azından borcum sıfırlandı,kredi kartı ile aldığım uçak bileti hariç 255 tl.. Neyazikki birikime bişey anlamadım Varyemez
Önümüzdeki aydan itibaren devam edeceğim inşallah
Teşekkür ederim canım sağolasın Allah razı olsun.Gecmis olsun, birsey olmaz korkma. Benim kiz da bu gün düstü oynarken. Oluyor, Düse kalka büyüyorlar. Gözlenlemek acisindan hemen uyutmuyorum ben ama kusmadigi huzursuz olmadigi sürecee birsey olmaz Allahin izniyle.
@özrengin, eline saglik.
S Salty , hayiri olsun
durkan , gözünüz aydin.
Yeni gelen arkadaslar hos geldiniz.
....benim icin hafta harcamasiz basladicumartesi gününe kadar alisveris Yok, evdekilerle idare edicem.
Bu gün , yemege domatesli yesil fasulye yapmayi düsünüyorum
Yanina Makarna yaparim cocuklar icin
Salata e kavun.
Geçmiş olsun canım, şimdi delikanlı nın durumu nasıl. Biraz rahat ol çocuklar düşe kalka büyüyecekler.Çok moralim bozuk.Oglumla bugün gezme planım vardı,sahili çok sevdi orada kosturacakti.Sabah erkenden uyandık kahvaltı yaptık akşam için yemek yaptım ,oğluma çorbasını da yaptım icirdim uyutacaktim.Yatakta benimle oyun yapacağı tuttu.Yastik ayağımda yatiyormus gibi yapıp geri kalkıyordu birden arkaya doğru çekildi ve sırt üstü yataktan düşüp yana doğru yuvarlandıkeyfim filan kaçtı.Uyumasa mi diye düşündüm ama çok uykusu gelmiş eeeee deyip durdu salladım ve 2 dk da uyudu.o uyurken banyo yapıp mutfağı toplayacaktım elim kalkmıyor uzandım yanına.Bisey olur mu ki iç çekiyor uykusunda kuzum
Amin çok teşekkür ederimSelam kızlar,
Purpplee Geçmiş olsun canım
2.50tl ye yeşil soğan aldım sadece
Nohut sulusu ve pirinç pilavı yaptım, salata, turşu ilave yaparım
Umarım görmemişler gibi ayıp etmiyorumdur
Asla örnek oluyorsunUmarım görmemişler gibi ayıp etmiyorumdur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?