Küçük birikimlerden büyük yatırımlara

Geçmiş olsun canım ya amin Allah korusun görünür görünmez bütün kazalardan belalardan.Banyoda çok dikkatli olalım zaten aman.

Varyemez canım sen domatesli bir sos tarifi vermiştin ben onun ekran görüntüsünü aldım hatta pazardan malzeme de aldım ama şeyi sorucam, sadece kapya biber ve patlıcan mı közlenmiş olacak? Bir de nasış közlüyorsun ben genelde hazır alırdım evde pek közleme yapmadım. Birkaç defa fırında közlemiştim

Evet sadece kapya ve patlıcan közleme
Patlıcanı teflon tavan var sadece közleme işine ayırdığım onda közledim
Biberleri geçen sene fırında közlemiştim donducudan çıkardım az yapıp hemen yiyeceğim için
İster tavada ister fırında közleyebilirsin canım

Havuçlar da haşlanmış olacak

Kızlar ekstra dondurucu almayıp sadece buzdolabınin dondurucusu ile idare eden var mı ,mutfakta yer yok koymak için ama alsam mı acaba yine de.

Tarhana ve kahvaltılik sos yapacağım ilk kez bakalım nasıl olacak.
Bu kış çetin gececk hazırlıkları çok sağlam yapın diyor herkes.

Havalar biraz serinlese tahıl bakliyat alışverişi yapacağız onlar da aklımda,temzilik maddelerini stoklamaya başladım ,ahh dünya telaşı

Beeeeeen :)

Yetiyor şükür hiç niyetim yok almaya:)

Bende bugüne kadar eksiklik hissetmedim ama bu sene için endişelerim var
Gerçi benle sen ne kadar az yesek o kadar iyi

Valla benim kocam da öyle çok yiyen biri değil

2 3 çeşit pişmez bizim evde

Tek çeşit bi gün ıspanak yoğurt bi gün sadece makarna bi gün pilav nohut aha 2 oldu hahahahah:)

bende de yok, almayı da hiç düşünmedim... :)

buzdolabımın buzluk kısmı gayet büyük ve yeterli... zaten ben dondurulup, çözülmüş yiyecekleri pek yiyemiyorum, balık tavuk vs koymam... et, tereyeğı, sucuk vs. ancak.... mevsiminde ne varsa onunla idare ediyorum, taze taze... :)

Bana dondurucumu annem ev hediyesi almıştı bir boy daha büyük alsaymışım iyiymiş
Çünkü az bile geliyor yer yok mesela bugün 5 kilo erik 3 kilo fasulye aldım koyarken zorluk çekeceğim
Daha kapya közleyeceğim ,yeşil biber doğrayıp koyacağım ,dolmalık biber ,domates ,barbunya koymam lazım
Şu an kurban sonrası beyaz et indirimde yerim olsa alıp koymayı düşünüyorum

Valla benim kocam da öyle çok yiyen biri değil

2 3 çeşit pişmez bizim evde

Tek çeşit bi gün ıspanak yoğurt bi gün sadece makarna bi gün pilav nohut aha 2 oldu hahahahah:)
Vallahi aynen bizde de yemek olarak ikinci çeşit olmaz pilav salata olur yemeğin yanında o da yemeğe göre yani bı de içecek o kadar.

çok geçmiş olsun canım, çocuklar düşe kalka büyür, bir şey olmaz inşallah, ama sen yine de tedbirli ol, takip et... uyutmak çok iyi değil denir, bir süre... fışkırarak kusma vs yoksa, sıkıntı da yoktur inşallah..

Benim de dolabım çok büyük genis ama ben herşeyi koyuyorum:))

Benim aslında koyduklarım yeterli fasulye bamya kabak dolmalık biber doğranmış domates biber, tereyagi sucuk ,et (et çok az kaldı takviye etmem lazım),bir kaç kerelik sigara böreği karnıyarık lik patlıcan,köz biber patlıcan bı yakın arkadaşım var bu kadar şeyi nasıl sığdırıyorsun benim dondurucu da bu kadar yok diyor
Eşim her şeyi dümdüz eder yerleştirir sağolsun

Virüsten dolayı bu kış beni korkutuyo yoksa hep yetti yaptıklarım domates konservesi ni50 kavanoza tamamlamayı düşünüyorum 5-6 kavanoz da kahvaltılık sos ve tarhana kaldı.birazcik reçel yaparım belki.gecen sene çeşit çeşit yaptım çok güzel oldu ama biz reçel seven bı aile değiliz hep dağıttım bu sene yapmayabilirim ondan emin değilim sadece biri gelince çeşit oluyo

Ahahahaha dükan birası değil de gümüş almıştım 105 tl kardayım sen 52.5 ben 52.5 yiyip yemeğe gideriz ahaahah:)
Canımsın şuan için görev yerimiz Maraş ben Ankara'ya gelene kadar gümüş otel tatili yapacak kadar değerlenir,ben çocuğa bakarım siz karı koca güzel bir tatil yapın beni boşverin

Canımsın şuan için görev yerimiz Maraş ben Ankara'ya gelene kadar gümüş otel tatili yapacak kadar değerlenir,ben çocuğa bakarım siz karı koca güzel bir tatil yapın beni boşverin

Ahahah çok tatlısın canım:)

Birikimlerimiz bereketli olsun hepimizin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…