- 28 Aralık 2023
- 4.705
- 12.438
Ahaha okuldaki odama sponsor olma cezası verecem ona haberi yok elleme ablacım durAnlaşılan sen bu süreci -5 kg değil + 5 kg olarak tamamlayacaksın
Ben bundan bunu anlarım
Bugün tek öğün yaptım çiçeğim canım da çok istedi yedim vallaBi de yeme oradan, tavuklar kuru yolum değildir, ne olduğu belli değil , evde yap ye mişsss gibi
Hadi ordan benim 1 Kasımdı, şişen benim 26 Ekim diye tutturmuştun hatırlarsanÖyle bişe yok canım sen başlangıç kilomu almadın ki 1 Ekim 1 kasım baaane
Çünkü başladığım tarihe göre tam dört hafta o zaman dolacaktı, ama sen başlangıç kilomu almadın kiHadi ordan benim 1 Kasımdı, şişen benim 26 Ekim diye tutturmuştun hatırlarsan
Ayyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum haAhaha okuldaki odama sponsor olma cezası verecem ona haberi yok elleme ablacım dur
Odamda hiçbir şey yok amaAyyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum ha
Tamam hadi acıdım, 1 Kasım a kadar mühlet sana…Çünkü başladığım tarihe göre tam dört hafta o zaman dolacaktı, ama sen başlangıç kilomu almadın ki
1 kasımdaOdamda hiçbir şey yok ama
Hmmmm ne kadar uğraştın mesela anlatsana biraz
Ne yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sanaAyyy onun için. Mi o kadar uğraştım başta deseydin ya…. Ben de kelli felli ceza bekliyorum ha
Ne yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sana
Ayyy burdan alsa da olur 1/10 1/20 fiyatınaNe yapsın kız Beylerbeyinden daire mı aldırsın sana
Yemek ye de sağlıklı ve bildiğin yerlerdenBugün tek öğün yaptım çiçeğim canım da çok istedi yedim valla
O artık su orucu değil ölüm orucu gibi birşey oluyor balımmmTamam be ben bi su orucu yapayım da meydan tartı fotosu görsün
Ellerinden yemek isterim, villanda şey amaaan evinde işteYemek ye de sağlıklı ve bildiğin yerlerden
Savulun Altarın oğlu Tarkan amaann kızı milyoner geliyorO artık su orucu değil ölüm orucu gibi birşey oluyor balımmm
Şimdiden- 3 kg
Ben odandaki misafirlere sponsor olacak anladım, aklım fikrim yemekteOdamda çalışma masam bile yok derme çatma bişeyler uydurduk, haberi yok
Ahahhaha kan şekerin düşmüşse demek kiBen odandaki misafirlere sponsor olacak anladım, aklım fikrim yemekte
Düğününe gelirimEllerinden yemek isterim, villanda şey amaaan evinde işte