- 28 Mart 2020
- 5.961
- 23.707
Allah rahmet eylesin canimİsimlere de alışamadım henüz... Slmlar hayırlı cumaalr herkese... Açıkçası şuan bile hastane sırasından yazmaktayim devlete geldik artık uğraşıyoruz.cocukta gribal enfeksiyates ishal olunca onla uğraştım .yetiştiriyorum.pek birşeyi işlerde birikti biraz toparliyorum yeni bir dünyalık iş çıkıyor.dunde bir arkdsimiiinngencecik annesi ani kalp ritim bozukluğundan vefat etmişti ona gitttik sohbet dua. Kuran epeyi etkilendim ..yani ne etsek nafile güzel ve hayırlı ölümler versin Allah'ım
Amin Allah razı olsun canım benimHayırlı cumalar hatunlar
Aradım ben dedim böyle olmaz
Tatlım son 6 gün kaldıEvet bu satırları sizler okurken ben pişmanlığımı yaşıyorum
Tavuk dünyası menü söyledim makarnasıyla yanındaki eppekten yedim ve hepsini yedim
Hatta eppek biraz kaldı ona da tarım kredinin fındık parçacıklı şeysinden sürdüm bolca onu da öyle yedim
Pişmanım
Topiğe girip ilk bu mesajı görmek ne güzel w ppardon ne kötüüüü, tüh neyse arada olur öyle, bir şey olmaz…Evet bu satırları sizler okurken ben pişmanlığımı yaşıyorum
Tavuk dünyası menü söyledim makarnasıyla yanındaki eppekten yedim ve hepsini yedim
Hatta eppek biraz kaldı ona da tarım kredinin fındık parçacıklı şeysinden sürdüm bolca onu da öyle yedim
Pişmanım
Ne 6 günü onun yarın sonTatlım son 6 gün kaldı
O kadar gün dikkat etmenin ödülü olsun tatlım
Lâkin Meyra ablana biraz az takıl mazlumun ahı tutmasın sonra bak
Kız ben mi mazlum ettim onu aaaTatlım son 6 gün kaldı
Ayyy ben ona kıyabilir miyim, o benim canım canımTatlım son 6 gün kaldı
1 kasım günü bitmiyor mu yarışNe 6 günü onun yarın son
Öyle bişe yok canım sen başlangıç kilomu almadın ki 1 Ekim 1 kasım baaaneNe 6 günü onun yarın son
Ahaha yeme yemeTopiğe girip ilk bu mesajı görmek ne güzel w ppardon ne kötüüüü, tüh neyse arada olur öyle, bir şey olmaz…
Şaka bir yana, Afiyeti şifa olsun canım da çok haklısın diyetteyken yemek aşırı can sıkıcı ve pişmanlık.. iyi bilirim o duyguyu , üzülme kıyamam
Amaaa bi kereden bir şey olmas, hem sen vermiştin zaten
Ben de kurabiye yedim bugün ve açım bakalım akşamı hafif atlatabilecek miyim, anneme gidecem de
Bilerek bilem yenilirim icabı halindeAyyy ben ona kıyabilir miyim, o benim canım canım
Sen de benim canımsın kiAyyy ben ona kıyabilir miyim, o benim canım canım
Ben ona dedim 26 sında yazacam diye ama o başlangıçtan itibarendi kabul etmedi 1 Ekim dedi
Anlaşılan sen bu süreci -5 kg değil + 5 kg olarak tamamlayacaksınBilerek bilem yenilirim icabı halinde
Bi de yeme oradan, tavuklar kuru yolum değildir, ne olduğu belli değil , evde yap ye mişsss gibiEvet bu satırları sizler okurken ben pişmanlığımı yaşıyorum
Pişmanım