- 28 Mart 2020
- 6.208
- 24.433
- 298
Teşekkür ederim cnmçok geçmiş olsun şifalar dilerim salgın var galiba bu ara çok duyuyorum ishali
iyiyim canım
Aynı ablacim şu an değişen birsey yokI idilkaya canım çok geçmiş olsun, geçsin gitsin bedeninden yormadan seni
Cennetmeyvesii canım nasıl oldu kuzular?
Ablacım Allah kalbine ferahlık versiniyiyim canım
halen kendime gelemedim
günde 3 kez görüntülü 3 kez normal arama sayısını hatırlamadığım mesajlar ile kuzumu darlıyorum
alışacağım çare yok
Ablacım niyetin varsa neden olmasın Allah yar ve yardımcın olsunyaklaşık 8 yıl önce yüksek lisansa başlamıştım
tezsiz ile başlayıp dersleri verip sonra tezliye geçmiştim,
tezi teslim edemedim bir türlü, o sıra çalıştığım şirket iflas etti farklı bir şirkete geçip ciddi yoğun çalışmalar ile sistem kurdum vs.
Kısacası aklımda tezi yazıp savunmamı yapıp yarım kalan işi bitireyim diye düşünüyorum
Allahım sabır ve güç verirse tabii
Süper yaaaaBir de temmuz gibi fransızcaya başladım
anladınız sebebini
adamlar tek kelime ingilizce konuşmuyor hatta bilmiyorlar desem yeridir.
mecbur kaldım başladım bakalım
A2 seviyesine gelsem şükür diyeceğim
Tam tersine günde arama sayısı dokuza çıkar zira kuzunla Fransızca konuşmak için pratik yapmak için daha çok ararsınVelhasıl kelam kendime ne kadar uğraşacak şey varsa çıkarttım
işe de girersem kuzuyu arama sayımı 3 e düşürürüm sanırım
Hafta sonu iş mi olurmuş yahu acımasızlar karşınızda duygusuz yapay zeka robot mu var pesss1,5 ay falan önce bir iş teklifi almıştım,
bir an heyecanlandım ama sonra hafta sonu dahil telefonlarımın susmayacağı ve hep tetikte bekleme sorun çözme içerisinde olacağım aklıma gelince içim daraldı ve vazgeçtim.
sabah 9 akşam 17 hafta sonları tatil olan bir iş olursa kabul edebilirim deyip kendimi sakinleştirdim.
Yok yaavvTam tersine günde arama sayısı dokuza çıkar zira kuzunla Fransızca konuşmak için pratik yapmak için daha çok ararsın
Sorma kuzumHafta sonu iş mi olurmuş yahu acımasızlar karşınızda duygusuz yapay zeka robot mu var pesss
Bugün saat 14.00 14.30 arası kahvaltı yaptımHiç yemek yapasım yok
ne yapsam acaba akşama
çorbam var sadece
Ayy ablacım allahnrazi olsun.. nerelerdesin nasılsın .ne ettti sizinki asıl oglus dan haberler nasilI idilkaya canım çok geçmiş olsun, geçsin gitsin bedeninden yormadan seni
Cennetmeyvesii canım nasıl oldu kuzular?
Yaaaa bennbir yilmyasadim Belçika'da da amaa çok Fransızca konuşuyorlardı gent de Brüksel'de flemengce vardı ve tabi ben Araplarla türk lerle takilmacayi kolay yoldan ahbapligi afyonlularla olmayı seçtimBir de temmuz gibi fransızcaya başladım
anladınız sebebini
adamlar tek kelime ingilizce konuşmuyor hatta bilmiyorlar desem yeridir.
mecbur kaldım başladım bakalım
A2 seviyesine gelsem şükür diyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?