- 28 Mart 2020
- 6.265
- 24.584
- 298
Amin ecmainn ablacım Allah razı olsun
Amin ecmain hepimize bereketli olsun
Allah kolaylık versin canım her sene daha bi farklı geliyor çocuklar, geçen 5lere girdim rehberlik tanıtımı için foto çektik. Diyor ki bi tanesi, hocam canikom öğrencilerimle yazın instagrama atın diyor
Ahahah bi alacağım geldi canım keşke gömü bulsam da hepimize birer yalı alsam
Ahahah alacağım vardı o geldi ablacım
Amin ecmain ablacım
Amin cano inşallah önce bu topiktekşlere sonra herkese bol bereketli kazançlar versin
He yok ablacım bizde çocukların giderleri babalarında olacak ben işte fatura falan ödeyecem yeter
Allah kolaylık versin bebiş
Şifa olsun inşallah
Aldıklarını da güzel günlerde kullan
Pastaya ben de yeto diyorum
Allah razı olsun bacimsularGeçmiş olsun canım
Aldıklarını güle güle güzel günlerde huzurla kullan
Kızçene Allah zihin açıklığı versin
Ellerine sağlık afiyet şifa olsun
Nasıl yenildim, bir reşat kaç gr biliyon mu sen?İpin ucu kaçtı meyraaaaa bana bunu yapmayacaaağğdın
Ayrıca yenildin ki laylalayla laaa laaa
Güzel yenildinNasıl yenildim, bir reşat kaç gr biliyon mu sen?
Bi yerden para geldi de öyle oldu, yoksam her ay zor yani
Bir reşat 30 gr dan fazla ediyor cancağızımGüzel yenildinBen diyim 4 te bir, sen de 4.5 ta bir
Benim de öyle yav
Ben dört çeyrek olana cumhuriyet diyorum
Bereketli olsun canımHe
Bi elemanım arsa alacağı için satıyordu, tutturdu uyguna size vereyim, çünkü onda işçilik var ya.., o gün de bi alacağım geldi be aldım
Tamam canın sen yendin, tebrik ediyorum, darısı diğer aylara inşallahAçıklık getirelim bu konuya
dolar milyoneri ve M Meyraa- sizler kendi kategorilerinizde ve de gönüllerde birincisiniz canlar
Tekrardan birikimleriniz bol bereketli olsun
Ağlamayın gibi oldudolar milyoneri ve M Meyraa- sizler kendi kategorilerinizde ve de gönüllerde birincisiniz canlar
Tekrardan birikimleriniz bol bereketli olsun
Yok sen yenmişsin aba tebrik ediyorumTamam canın sen yendin, tebrik ediyorum, darısı diğer aylara inşallah
Ya milyoner tok karnına ve bu saatte bi tabak bal gibi kavun yedim… bu bana bşr ay sonunda nasıl döner?Ağlamayın gibi oldu
Teşekkürler ablacım hepimizin inşallah bol bereketli olsun
Hayır ağlanacak birşey yokki ortada gııızzzzAğlamayın gibi oldu
Teşekkürler ablacım hepimizin inşallah bol bereketli olsun
Ya utanıyom ben bu konularda, 90 küsür… biz kilo alma ve verme yarışı yapak sadece en iyisi…Yok sen yenmişsin aba tebrik ediyorum
Sorması ayıp kaç gayme verdin len
Üçcüz beşşüzzzYa milyoner tok karnına ve bu saatte bi tabak bal gibi kavun yedim… bu bana bşr ay sonunda nasıl döner?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?