- 28 Aralık 2023
- 6.453
- 19.459
- 168
Doğum günün kutlu olsun prenses yeni yaşın sağlık huzur bi de yalı getirsin29 u doğum günüm çünküm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum günün kutlu olsun prenses yeni yaşın sağlık huzur bi de yalı getirsin29 u doğum günüm çünküm![]()
Amiiiin…teşekkür ederim canım… daha iyisini sizlere nasip etsin…Doğum günün kutlu olsun prenses yeni yaşın sağlık huzur bi de yalı getirsin![]()
Abla de gızzz bi yaş daha büyüdü
Sağol canım Allah razı olsun
Amin inşallah hepimize nasip etsinAmiiiin…teşekkür ederim canım… daha iyisini sizlere nasip etsin…![]()
Prenses değil Ana kraliçe diyecektinDoğum günün kutlu olsun prenses yeni yaşın sağlık huzur bi de yalı getirsin![]()
Bugün ayın 29 uı di miAbla de gızzz bi yaş daha büyüdü![]()
Eee ne alaka doğum günün len ben de sandım bugün partileyecek Salı günü de diyete başlayacakBugün ayın 39 ı di mide benim doğum günüm ekimin 29 u
Hani şu tüm Türkiye’nin kutladığı![]()
Ben de bizim akrep burcu Ana kraliçe ne zaman terazi burcu olmaya karar verdi, didiydimBugün ayın 29 uı di mide benim doğum günüm ekimin 29 u
Hani şu tüm Türkiye’nin kutladığı![]()
Ben 1 Ekim deyince, özrengin de neden 29 ı değil deyince 29 lar karıştıEee ne alaka doğum günün len ben de sandım bugün partileyecek Salı günü de diyete başlayacak![]()
Yok canım hala bildiğin akrebimBen de bizim akrep burcu Ana kraliçe ne zaman terazi burcu olmaya karar verdi, didiydim![]()
Kolay gelsin ablacımKızlar üzerimdeki tembelliği atıp yapmam gerekenlerin başına geçeyim
Allah'a emanet olun nasipse akşama görüşürüz![]()
Ohh ne güzel havada missOhhh misler gibi yürüyüşümü yaptım geldim limonlu sade maden suyumu içtim mineralleri yerine koymak lazım
Terliyken duş almanın zararlı olduğunu duymuştum romatizmal hastalıklara sebep oluyormuş o yüzden bu çay içip öyle duş alacağım![]()
Üstümü değiştim cano biraz soğuduktan sonra duş alacağımOhh ne güzel havada miss
Bence terli oturma daha yeni iyilestin
Atom karıncam maşallah sana yaAy haftasonu yine jet hızıyla geçti
Kahvaltıya poğaça patates kavurması sucuk kuru domates salatasi yaptim
Mutfagi evi topladım çamaşır attım serdim
Büyükbaş oglanla bahçeye gitti bende kahveye komşuları çağırdım
Lokum incir hurma soda koydum
Yemeğe hamburger yaptım yedik topladım
Uykum geldi erkenden. tavuk hanım oldum iyice![]()
Bilmiyom hiç görmedimAtom karıncam maşallah sana ya
Afiyet şifa olsun iyi olmuş
bahçede bari çalışıyor mu büyükbaş bey![]()