Küçük bir sorunum var

TheMaya

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2009
16
0
arkadaşlar benim bi problemim var yaklaşık iki sene önce siddetli sekılde sandalyeye çarpıp kaburgamın travma gecirmesine sebeb oldum :KK43:
Doktor söyledi zaten oda sasırmısdı nasıl becerdin diye,onun öncesinde duzenli olarak spor yapardım tabi fit bi vucuda sahiptim. Ama malesef simdi cok fena acı veriyor yapamıyorum.Dar bişey giydigimde çıkıklıgıda cok belli oluyor onu cok sorun etmiyorum aslında,Yapabilecegim kolay sporlar varsa tavsiye edermisiniz,mekik çeksem 10 dakika sonra batmaya başlıyor ve acı veriyor.. :kızgın:

Lütfen bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar benim bi problemim var yaklaşık iki sene önce siddetli sekılde sandalyeye çarpıp kaburgamın travma gecirmesine sebeb oldum :KK43:
Doktor söyledi zaten oda sasırmısdı nasıl becerdin diye,onun öncesinde duzenli olarak spor yapardım tabi fit bi vucuda sahiptim. Ama malesef simdi cok fena acı veriyor yapamıyorum.Dar bişey giydigimde çıkıklıgıda cok belli oluyor onu cok sorun etmiyorum aslında,Yapabilecegim kolay sporlar varsa tavsiye edermisiniz,mekik çeksem 10 dakika sonra batmaya başlıyor ve acı veriyor.. :kızgın:

Lütfen bilen varsa yardımcı olsun şimdiden teşekkürler...

Canim bunun bir tedavisi felan yokmu?

Bildigim bir konu degil ama, kulaga aci verici geliyor.

Sen doktoruna iyice bir dani$, inschallah tedavisi vardir :uhm:

tek yapdıgı kas gevşetici vermek ve biraz'da korsede tutmak oldu:1no2:
Dikkat ediceksin dedi okadar bi sormalıyım evet,ama neyseki ilk zamanki kadar çok acımıyor artık,batma yapıyor sadece

öncelikle geçmiş olsun diyorum. bencede bunu dr.unuza danışmalısınız.spor yapmanın pek çok yolu vardır ve yürüyüş bu yolların en basit olanıdır.hergün düzenli olarak yapacağınız bir saatlik hızlı ve ritimli yürüyüşlerinde iyi bir spor olacağını düşünüyorum.mekiğin bile 10 dk. sonra acı verdiğini söylüyorsunuz çünkü.

çok geçmiş olsun.. bencede yürüyüş en kolay ve acısız spor olur sizin için. ama o çıkıntı olayını anlamadım, bukadar batıp acı verdiğine göre ameliyatla yada bi operasyonla o çıkıntının törpülenme ihtimali yokmu?

bende 2 yıldır aynı dertten muzdaripim.nasıl olduğunun farkında değilim çarpma,darbe vs.birşey yaşamadım o sıralar sadece egzersiz yapıyordum mekik çekerken acımaya başladı ben egzersize devam ettim sonra çıkıklığı farkettim 2 kez doktora gittim geçer dediler ama 2 yıldır geçmedi..en son genel cerraha gittim kıkırdağın büyüme yaptığını ortopedi uzmanının ameliyatla alması gerektiğini söyledi
ben eskiden bir kerede 100 mekik çekerdim şimdi 30 yapıyorum bence sende fazla zorlama bir müddet en iyisi yürüyüş yapmak olsa gerek
geçmiş olsun

bende 2 yıldır aynı dertten muzdaripim.nasıl olduğunun farkında değilim çarpma,darbe vs.birşey yaşamadım o sıralar sadece egzersiz yapıyordum mekik çekerken acımaya başladı ben egzersize devam ettim sonra çıkıklığı farkettim 2 kez doktora gittim geçer dediler ama 2 yıldır geçmedi..en son genel cerraha gittim kıkırdağın büyüme yaptığını ortopedi uzmanının ameliyatla alması gerektiğini söyledi
ben eskiden bir kerede 100 mekik çekerdim şimdi 30 yapıyorum bence sende fazla zorlama bir müddet en iyisi yürüyüş yapmak olsa gerek
geçmiş olsun

size de geçmiş olsun. ameliyat oldunuzmu peki?

hayır olmadım biraz daha beklemeyi düşünüyorum belki dokular kendini yeniler diyorum bakalım

çok geçmiş olsun. Öncelikle bende doktora gideyim belki aynısı benim içinde gecerli olabilir. cok kotu bırsey allah kımsenın basına vrmesin insallah.

X