küçük bir sorun

canım bende olaya öyle bakmak isterdim ama keşke bana söyleseydi daha iyi olurdu hadi düşünememiş olabilir yorgunluktan unutmuş olabilirim ama eşime söylemeseydi eşimin bana söyleyeceğini biliyor

Ben art niyetli olduğumu düşünmüyorum bu zamana kadar böyle bişey de olmadı aramızda neden eşime söylediğini hala anlamış değilim iyi düşünmeye çalışıyorum ama hiç niyet göremiyorum 1 gün görmedi diye bu kadar abarttıcağını düşünmedim kendimi yerine koyuyorum son bir hafta boyunca torunumu öpüp koklardım 1 ay göremiyeciğim diye cumartesi gelinim torunumu getirmese sonuçta gelinim gelmiş çok yorulmuş halinden de belli durumu da izah ediyor olabilir der geçerdim 1 ay keyfen kalıcak mecbur değil isterse çok özlerse torununu erken dönebilir madem öyle

Son düzenleme:
canım bende olaya öyle bakmak isterdim ama keşke bana söyleseydi daha iyi olurdu hadi düşünememiş olabilir yorgunluktan unutmuş olabilirim ama eşime söylemeseydi eşimin bana söyleyeceğini biliyor

yani evet belki de orda bi hata yapılmış olabilir... ama siz de bakın farkında olmadan bi hata yapmışsınız... demekki yapabiliyor insan bazen sonrasını düşünmeden bişeyler...
hem dediğim gibi belki laftan gitmiştir direk şikayet etmemişlerdir ama torunlarını göremediklerini söylemişlerdir sadece...
eşin de senin hata yaptığını düşünüp, keşke götürseydin demiş te olabilir...
sonuçta şikayet ettiklerine dair bi kanıt ta yok...

ben kayınvalidenizin art niyetli olduğunu düşünmüyorum.
' keşke getirseydi, gitmeden bi görmüş olurduk' diye düşünmüştür, eşinizde buna bağlı olarak keşke götürseydin demiştir.çocuğunuza hep o bakmış, görmek istemek en doğal hakkı. benim bebeğime de kayınvalidem bakıyor. oğlundan daha çok sever kızımızı. boshayallersmile
ben kasıtlı yaptığını düşünmüyorum,ama daha önceki ilişkilerinizi bilemem.
aranız pek iyi değilse dert yanmış olabilir.bayanssulusmile
ayrıca tavır almanızın yanlış olacağı kanısındayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…