küçük başarı :))

PaytiPo

Bana Allah Yeter!!!
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2012
3.661
3.047
158
aslında burdaki bir çok öyküye bakılırsa benim ki devede kulak kalır... ama yinede insanın başardığını görmesi çok büyük mutluluk ..

benim wermem gereken bi 10 kilom daha war aslında ama 4 ayda 10 kilo wermiş bir kızcağız olarakta konuşmadan edemedim arkadaşlarım :))

75 ile başladım we şu an 65 kiloyum..

çok mu istikrarlıydım hayır
hiç mi kaçamak yapmadım hayır yaptım

ama şunu öğrendim ki o diyet bu diyet şu diyet bunları denemeden hangisinin sizin için daha iyi olacağını bilemiyorsunuz . vücudunuzun hangi listeye nasıl tepki wereceğini bilmek çok uzun zaman alıyor malesef.. ama doğru listeyi bulunca zayıflamaya engel olamıyorsun işte :))) eriyip gidiyorsunuz ....

we ben listemi buldum.. tabi bu benim listem kimse bununla werecek diye bir şey yok .. bütün diyet listelerini 3 gün denedim bana uyanları aldım uymayanları attım
vücudumu dinledim hangi yiyeceğe ne tepki weriyor ne ödem yapıyor ne beni tok tutuyor denedim denedim denedim

wee bi baktım 4 ay olmuş :))))

çok uzatınca okuması sıkıcı oluyor o yüzden burada kessem iyi olcak .. darısı tüm wermek isteyenlere inşallah.....

Senin adına çok sevindim canım,peki spor konusunu ne yaptın?

canım tşk.ederim

hiç sporsuz olmuyor tabii, belki bu kadar uzun zamanda kilo werememem spor yapmadığım içindir. bi kaç bacak hareketi we göbek hareketi haricinde çok bişey yok açıkçası günlük 5-10 dk sadece...

ama verilen kilodan ziyade vücudun bunu göstermesi spora bağlı.. şimdi bende hafiften gevşeklik mevcut .. sıkılaşmam lazımki 10 kilo werdiğim belli olsun ....

Tebrikler canım diyet listeni yazarsan çok sevinirim..
Bende 87 kilodan 72 düştüm ama verilecek daha 10 kilom var..

tatlım bende seni tebrik ederim.. belirttiğim gibi vücüdumun tepkisini dinledim..

tabiki un, tuz, yağ, şeker (dondurma hariç) tüketmedim ( ilk aylar tabi kaçamaklarım oldu)

en basitinden nestle nesfit 14 gün programında kilo alan bi canlı mahlukatım yani ; demekki bana bu yaramadı şeklinde tecrübeler edindim

belli bi listem yok ama düşük kalori we bol bol yemeyi tercih ettim ...

burada çoğu arkadaşımın 1200 kaloriden aşağı düşmeyin önerileri maalesef benim için geçerli değil 1000 kalorinin üstüne çıkmamaya çalıştım ama oturup hesap kitap ta yapmadım
çıktığımda olmuştur illaki....

çok sağlıklı beslenme programı uyguladım diyemem ama mutluyum :)))))))

canim sen ne kadar zamanda verdin bu 15 kilonu ve nasil basardin ben 1 ayda sadece 4 kilo verdim ve artik durdu hic veremiyorum son 2 haftadir moralim cok bozuluyor , her gun yuruyus yapiyorum halka ceviriyorum karin bolgem icin bazi hareketler yapiyorum, sabahlari kahvalti yapmiyorum bazen aclik hissedersem special k yiyorum oglen ve aksamlari meyve yiyorum bide ben dogadan form iciyorum gunde 2 poset ama yok yok yok olmuyor

Çok yanlış besleniyorsun canım sadece meyveyle olacak iş değil bu kaç kilosun yaşın kaç??
Sana diyet listemi yazabilirim..

kilo direncini kırabilmen için sanırım bu yaptığın yeterli değil ... ama pes etme sakın

benim bi listem yok amacım kilo direncini kırabilmek için vücudumu dinlemekti onu yaptım .... ama geri kalan 10 kilo için jervez1 listeni paylaşırsan bende çok sevinirim

başarın küçük falan değil canım , herkesin başarısı kendine büyük biraz uzun sürmüş sadece 10 kiloyu vermen , ama spor yapmadığın için o da. bi de sporu ekleseydin 2 ayda tamamdı 10 kilo ama sen mutluysan sorun yok

Çok yanlış besleniyorsun canım sadece meyveyle olacak iş değil bu kaç kilosun yaşın kaç??
Sana diyet listemi yazabilirim..

yalnis beslendigimin farkindayim ama daha kilo alirim diye korkuyorum yasim 25, 78 kiloyum aslinda 78 kilo gostermiyorum kemigim iri 42 beden giyiniyorum, tatlim diyet listeni yazarsan cok sevinirim bide hangi sporlari yaptigini

tşk ederim haklısın aslında kilo wermenin büyüğü küçüğü yok yeterki werelim werelim werelim :)))

bütün tontonlar wersin bütün kilolular wersin )))

arkadaslar kilo vermem icin bana yardim edin nasil basariyorsunuz???

canım beyinde bitirmen gerekiyo her şeyi... artık kilolu olmaktan bıktığını , kiloların yüzünden ne kadar mutsuz olduğunu , neler kaybettiğini otur düşün... hayatında küçük değişiklikler yap. günde bi çikolata yiyosan yarısını yemekle başla , birden kesemiyosan. 5 dilim ekmek yiyosan 3 dilime indir mesela. tv karşısında oturuyo musun sürekli , kalk basit hareketler yap , elini kolunu harekt ettir , ne bilim .. mesela ben çamaşır katlıyorum diyelim , koyacağım odadan farklı bi odada katlıyorum , ve teker teker götürüp yerleştiriyorum , hepsini bi kere de değil, hareket edebileceğim her fırsatı değerlendiriyorum. gerçekten istekli olmak gerek kilo vermek için. canın çok mu tatlı istedi bi meyve ye tatlı yerine , inan tatlı yiyicem diye şartlanmadığın sürece o meyvenin şekeri sana yeter de artar bile. benim için meyve eskiden yemek üstüne yenen bi yiyecekti sadece. ama bi armutla karnımı doyurabileceğimi öğrendim . sevdiğim bi bisküvinin keyfini çıkarabilmek için tüm paketi bitirmem gerekmediğini öğrendim ... zten kilo vermeye başladığında , tanıdıkların motive edici sözlerini duymaya başladığında ne tatlı ihtiyacı hissedeceksin öyle hergün , ne bi tabak daha yiyeyim diye kendinle cebelleşiceksin.. ilk 2 haftayı bi geçir , sonrası gelicek zaten

tatlim benim pek ogle yemek krizlerim yok benim kilo problemim hareketsizlikten sanirim son 2 haftadir basladim bol (eskisine gore bol) hareket etmeye her firsatda yuruyus yapmaya INSALLAH en kisa zamanda veririm 10 kilomu ahh ahhhh ........

tatlım bu sitede çok tecrübeli ve çok bilinçli arkadaşlar war , onların diyetlerini tavsiyelerini mutlaka oku kendinde uygulamaya çalış
ama en önemlisi kendi vücudunu tanıman ..

ben 23-24 yaşında iken 168 boyda ve 82 kiloda idim ..

o liste bu liste şu spor bu spor ... denemeden bilemiyorsun malesef..

mesela koşu yapmak yani aşırı efor sarfettiğim sporlar bana hep kilo olarak geri döndü .. ama bunu anlamak bana tam 20 kiloya mal oldu..

asla wazgeçme eminim sana yardımcı olacak arkadaşlar cewap wereceklerdir.. benim ki biraz kişiye özel bi program olduğu için sende etkili olurmu bilemiyorum .. kendini dinle metabolizmanı dinle osana doğru cewabı werecektir...

ama sabır sabır sabır .....

tatlim benim pek ogle yemek krizlerim yok benim kilo problemim hareketsizlikten sanirim son 2 haftadir basladim bol (eskisine gore bol) hareket etmeye her firsatda yuruyus yapmaya INSALLAH en kisa zamanda veririm 10 kilomu ahh ahhhh ........

ne güzel işte ,yemeğe çok düşkün değilsen tek yapman gereken biraz daha hareketli olmak, vaktin varsa yürüyüş yap mutlaka ... bak çok güzel programlar var jillian olsun callanetics olsun , kısa sürede güzel sonuçlar veriyo bunlar da. asansöre birinci kattan değil de ikinci kattan binmek bile çok fark ediyomuş kilo için. geçen trt de bi programda diyetisyen söyledi :) gün içinde aklına geldikçe ellerini sallaman bile bilmem kaç kalori fazladan harcamana sebep oluyomuş , çok zor değil kilo vermek

Ben Aralık ayında başladım diyete şu zamana kadar 87.800grdan 72 kiloya düştüm..Normalde istediğim kilolara düşmem gerekirdi ama çenemi tutamadığım
zamanlar çok oldu..Şimdi ramazan diye de ara verdim löpür löpür yiyorum tatlıları ama eskisi değil midem almıyor..
Ramazandan sonra tekrar başlayıp istediğim kiloya ineceğim inşallah..
Diyet listem;
Sabah:
1 parmak kalınlığında 1dilim beyaz peynir veya 2 yemek kaşığı lor peyniri
3 zeytin
1 tatlı kaşığı reçel veya bal pekmez
haftanın 3 günü 1 tane yumurta
Salatalık,domates,maydonoz yağsız şekilde istediğin kadar
Şekersiz çay veyaz bitki çayı ben genelde yeşilç.ay içiyorum
2 dilim kepek veya tam tahıllı ekmek
Kahvaltımı en geç saat 10 kadar yapılmış olacak..

Saat 11:30 gibi
4 kuru kayısı veya 1 elma +1 bardak tarçınlı süt

Öğle yemeğinde saat 14:00 gibi
1 kase çorba veya 8 yemek kaşığı sebze yemeği
1 Kase yoğurt veya yağsız salata yağ haiç nar ekşisi,limon,tuz(kendi tercihim tuz koymuyordum)
1 dilim ekmek

Saat 16:30 gibi

Yarım kase yoğurt + 2 galeta veya 4 tane diyet bisküvi veya
1 elma veya 1 muz

Akşam yemeği00 gibi

Yine 1 kase çorba veya sebze yemeği
yanında 3 köfte büyüklüğünde balık veya ızgara köfte
1 dilim ekmek
Salata sınırsız

Saat 21:00 gibi

10 malta eriği veya 1 armut veya 1 şeftali

Haftanın 5 günü 45 dakika tempolu yürüyüş veya egzersiz
Günde 2 veya 3 litre su muhakkakki su içilecek
Haftanın 2 günü ara öğün olarak yarım kase sütlü tatlı yenebilir.

Bunlarda dipnotlarım:
*Günde 2 fincan yeşil çay mutlaka ben abah aç karnına ve akşam yatmadan önce içiyodum..Vücudun sıkılaşmasında çok büyük etken
*Spor illa ki ama illaki olacak
*Gazlı içeçeklerden uzak durulacak
*Günde 1 şişe maden suyu içilebilir hiçbir sakıncası yok
*Form çayları kullanılabilinir günde 2 defa en fazla.(Ben lipton form şeftalisini içiyorum ve memnunum genelde yeşilçayda ekliyorum..
*Ve en önemlisi sabır ve motive olabilmek ben ne yazıkki motive olamıyorum artık ama daha vereceğim 10 kilom var.
*Bir kaçamak yapınca ne de olsa diyet bozuldu diyip diyeti bırakmak yok
Soruların olursa her zamn yardımcı olurum..

kizlar hepinize cok tesekkur ederim biliyorum istedigim kiloya inicem bundan eminim ve cok yakinda verdigim kilolardan haberdar edicem sizi opdum herkesi KIB...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…