Senin adına çok sevindim canım,peki spor konusunu ne yaptın?
Tebrikler canım diyet listeni yazarsan çok sevinirim..
Bende 87 kilodan 72 düştüm ama verilecek daha 10 kilom var..
Tebrikler canım diyet listeni yazarsan çok sevinirim..
Bende 87 kilodan 72 düştüm ama verilecek daha 10 kilom var..
canim sen ne kadar zamanda verdin bu 15 kilonu ve nasil basardin ben 1 ayda sadece 4 kilo verdim ve artik durdu hic veremiyorum son 2 haftadir moralim cok bozuluyor , her gun yuruyus yapiyorum halka ceviriyorum karin bolgem icin bazi hareketler yapiyorum, sabahlari kahvalti yapmiyorum bazen aclik hissedersem special k yiyorum oglen ve aksamlari meyve yiyorum bide ben dogadan form iciyorum gunde 2 poset ama yok yok yok olmuyor
canim sen ne kadar zamanda verdin bu 15 kilonu ve nasil basardin ben 1 ayda sadece 4 kilo verdim ve artik durdu hic veremiyorum son 2 haftadir moralim cok bozuluyor , her gun yuruyus yapiyorum halka ceviriyorum karin bolgem icin bazi hareketler yapiyorum, sabahlari kahvalti yapmiyorum bazen aclik hissedersem special k yiyorum oglen ve aksamlari meyve yiyorum bide ben dogadan form iciyorum gunde 2 poset ama yok yok yok olmuyor
Çok yanlış besleniyorsun canım sadece meyveyle olacak iş değil bu kaç kilosun yaşın kaç??
Sana diyet listemi yazabilirim..
kaç kilosun kaç yaşındasın boyun kaç :)))
arkadaslar kilo vermem icin bana yardim edin nasil basariyorsunuz???
canım beyinde bitirmen gerekiyo her şeyi... artık kilolu olmaktan bıktığını , kiloların yüzünden ne kadar mutsuz olduğunu , neler kaybettiğini otur düşün... hayatında küçük değişiklikler yap. günde bi çikolata yiyosan yarısını yemekle başla , birden kesemiyosan. 5 dilim ekmek yiyosan 3 dilime indir mesela. tv karşısında oturuyo musun sürekli , kalk basit hareketler yap , elini kolunu harekt ettir , ne bilim .. mesela ben çamaşır katlıyorum diyelim , koyacağım odadan farklı bi odada katlıyorum , ve teker teker götürüp yerleştiriyorum , hepsini bi kere de değil, hareket edebileceğim her fırsatı değerlendiriyorum. gerçekten istekli olmak gerek kilo vermek için. canın çok mu tatlı istedi bi meyve ye tatlı yerine , inan tatlı yiyicem diye şartlanmadığın sürece o meyvenin şekeri sana yeter de artar bile. benim için meyve eskiden yemek üstüne yenen bi yiyecekti sadece. ama bi armutla karnımı doyurabileceğimi öğrendim . sevdiğim bi bisküvinin keyfini çıkarabilmek için tüm paketi bitirmem gerekmediğini öğrendim ... zten kilo vermeye başladığında , tanıdıkların motive edici sözlerini duymaya başladığında ne tatlı ihtiyacı hissedeceksin öyle hergün , ne bi tabak daha yiyeyim diye kendinle cebelleşiceksin.. ilk 2 haftayı bi geçir , sonrası gelicek zaten
tatlim benim pek ogle yemek krizlerim yok benim kilo problemim hareketsizlikten sanirim son 2 haftadir basladim bol (eskisine gore bol) hareket etmeye her firsatda yuruyus yapmaya INSALLAH en kisa zamanda veririm 10 kilomu ahh ahhhh ........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?