- 28 Mart 2014
- 16.087
- 55.123
-
- Konu Sahibi Munzevi Zencefil
Sineklik bu hafta takılacak inşallah. Bilemiyorum çözüm olurmu ki inşallah olur. Bende çok fena olurumAyyy dombik bi kasinma geldi banaafise takilan böcek savarlar var onlardan alsaniz? Ya da pencerelere sineklik taksaniz?
Evet ama sürekli ilaçlanıyor değilmi sonuçta belli bir alan yine gelebiliyorlar.Babamlar belediyeye bildirmişti ilaçlama yapmaları için. Müracaat ediyorsunuz gelip bakıyorlar böceklere uygun görürlerse ilaçlama yapıyorlar çevreye. Bizimkiler siteyi böyle ilaçlatıp duruyorlar :)
Olur olur. Bizimde evde oluyordu çok fazla börtü böcük sineklik taktirdik kurtuldukSineklik bu hafta takılacak inşallah. Bilemiyorum çözüm olurmu ki inşallah olur. Bende çok fena olurum
İNşallah dostum.Olur olur. Bizimde evde oluyordu çok fazla börtü böcük sineklik taktirdik kurtulduk
Teşekkür ederim maviselen. Bende başvurayım o zaman Gelsin baksınlar.İlaçlamadan sonra gelmiyorlar. Mevsimi gelince çıkıyorlar tekrar. Böcek larvaları ölünce rahatlıyor insan biraz. Bizimkiler de ormanlık alan gibi bir yerde yaşıyorlar. Bir süre sonra baya çoğalıyorlar ilaçlama yapılmazsa. Böcek türüne bakıp ona göre ilaçlama yapıyorlardı eve geliyordu yetkililer.
Benim kızım on aylık henüz. Zamanı gelince böcekleride tanıyacak elbet ama şimdi değil. Herşeyi ağzına götürecek zamanındayken değil. Onun karınca köpek kedi kuş beslemiş ve pirelenmiş yeri gelmiş evini karınca basmış bir annesi var. Herşeyi zamanında tanıması gerek. Böcekler ısırabilir tenine zarar verebilir Ağzına girebilir Şimdi.Böcekler bebeğe bir şey yapmaz ki
Onun bizim gibi önyargıları da olmadığı için görünce kaşınmaz
Bizimkiler elleri ile karınca besleyip bak örümcek gelmiş yaşasın diye bağırıyorlar yani
Mevsim gereği çıkmışlardır yakında kaybolurlar bence
Benim kızım on aylık henüz. Zamanı gelince böcekleride tanıyacak elbet ama şimdi değil. Herşeyi ağzına götürecek zamanındayken değil. Onun karınca köpek kedi kuş beslemiş ve pirelenmiş yeri gelmiş evini karınca basmış bir annesi var. Herşeyi zamanında tanıması gerek. Böcekler ısırabilir tenine zarar verebilir Ağzına girebilir Şimdi.
Buradada ilaçlama var sokak aralarında ama sanırım pek faydası olmuyor. Arılarda sıkıntılı dikkat etmek gerek.Benim böyle küçük ne olduğu bile anlaşılmayan sokmayan böcekler canlandı gözümde
Ağzına girseler de zarar vermeyecek küçücük şeyleri düşündüm anlatımınızdan
Tel büyük ölçüde çözüm olur gibi
Bizim burda ilaçlama başladı sinek vs yok ama arılar vs var