Küçük ama zararlı şeyler..

Munzevi Zencefil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
28 Mart 2014
16.087
55.123
Hayırlı akşamlar
Yeni bir binaya taşındık yaklaşık üç ay oldu. İlk taşınan biz olduk binaya. Temiz bir apartman. Ormanlık ve piknik alanına yakın olduğu için küçük böcekler görüyorum evin içinde. Eski evimiz yıllanmış bir binaydı ve hiç böyle böcekler olmuyordu. Bunlar muhtemelen rüzgarla vs ağaçlardan ormanlık alandan geliyor. Üç aylık sürede son zamanlarda görüyorum havalar ısındıkça. İki güne bir süpürüyorum siliyorum. Emekleyen bir bebeğim var evin muhtelif yerlerinde böcek evleri yerleştirdim fakat kızım artık heryerde sürünüyor. Ne yapabilirim başka? Zehirleme veya başka birşey. Teşekkür ederim.

Babamlar belediyeye bildirmişti ilaçlama yapmaları için. Müracaat ediyorsunuz gelip bakıyorlar böceklere uygun görürlerse ilaçlama yapıyorlar çevreye. Bizimkiler siteyi böyle ilaçlatıp duruyorlar :)

Babamlar belediyeye bildirmişti ilaçlama yapmaları için. Müracaat ediyorsunuz gelip bakıyorlar böceklere uygun görürlerse ilaçlama yapıyorlar çevreye. Bizimkiler siteyi böyle ilaçlatıp duruyorlar :)
Evet ama sürekli ilaçlanıyor değilmi sonuçta belli bir alan yine gelebiliyorlar.

İlaçlamadan sonra gelmiyorlar. Mevsimi gelince çıkıyorlar tekrar. Böcek larvaları ölünce rahatlıyor insan biraz. Bizimkiler de ormanlık alan gibi bir yerde yaşıyorlar. Bir süre sonra baya çoğalıyorlar ilaçlama yapılmazsa. Böcek türüne bakıp ona göre ilaçlama yapıyorlardı eve geliyordu yetkililer.

Camlara sineklik takmak en mantiklisi. Balkon kapilarini açik tutmamaya özen gösterirsiniz. Belediye de 2-3 güne bir sokaklari ilaçlarsa sorun kalmaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
T
Teşekkür ederim maviselen. Bende başvurayım o zaman Gelsin baksınlar.

Böcekler bebeğe bir şey yapmaz ki

Onun bizim gibi önyargıları da olmadığı için görünce kaşınmaz

Bizimkiler elleri ile karınca besleyip bak örümcek gelmiş yaşasın diye bağırıyorlar yani

Mevsim gereği çıkmışlardır yakında kaybolurlar bence

Benim kızım on aylık henüz. Zamanı gelince böcekleride tanıyacak elbet ama şimdi değil. Herşeyi ağzına götürecek zamanındayken değil. Onun karınca köpek kedi kuş beslemiş ve pirelenmiş yeri gelmiş evini karınca basmış bir annesi var. Herşeyi zamanında tanıması gerek. Böcekler ısırabilir tenine zarar verebilir Ağzına girebilir Şimdi.

Benim böyle küçük ne olduğu bile anlaşılmayan sokmayan böcekler canlandı gözümde

Ağzına girseler de zarar vermeyecek küçücük şeyleri düşündüm anlatımınızdan

Tel büyük ölçüde çözüm olur gibi

Bizim burda ilaçlama başladı sinek vs yok ama arılar vs var

Buradada ilaçlama var sokak aralarında ama sanırım pek faydası olmuyor. Arılarda sıkıntılı dikkat etmek gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…