Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beğenenlerede beğenmeyenlerde teşekkürler kızlar yalnız lilyum arkadaşımız eleştirileri biraz abartmış ben sade bi ev gördüğümde yok şuraya süs ekle yok şuraya renk ver diyemem çünki o kişinin sade sevdiğini bildiğim için ona göre yorumlarım ben başta dedim küçük ama süslü evim diye küçük olduğu için mikrodalgayla fırın üst üste bende isterim büyük bi mutfakda herşeyi rahat rahat ayrı ayrı kullanayım.süslü olduğu içinde bukadar ayrıntı var sade bi ev sevseydim sence böle kullanırmıydım bu eşyaları????eleştiriken birazda karşınızdaki insanın yerine koyup eleştirinlütfen eleştirmek adına üzücü kırıcı sözler sölemeyin .senin beğenmediğin o yatak odasına ben kaç günümü ayırdım ne kadar emek sarfettim o tülü bulabilmek için bile kaç gün sabahtan akşama kadar gezdim.burda çoğu arkadaşımız kibarca tabloları yukarı asmışsın dedi bende indirdim yani uslüp çok önemli canım insanlarla bu şekilde konuşmaya devam edersen canım hiç bir zaman dikkate alınmazsın inan daha nazik olsaydın sölediklerinin hepsini dinlerdim ama şuan ........ herneyse ben evini görmedim senin ama kişiliğini gördüm ve gördüğüm şey üzerine eleştiriyorum uslübun hiç hoş ddeğil
---------Ben sadece eleştirilerimi sıraladım.onlarıda bunlar benim bencelerim dedim.seni kırdıysam özür dilerim dedim.adı üstünde eleştiri,güzel şeyler söyleyince iyi ,eleştiri alınca uslup kötü oluyor onu anlamadım.kendi yazdıklarımı okudum.kabalık yaptığımı sanmıyorum.açıksözlü davranmamın karşılığını görüyorum.ayrıca orada sen yaşıyorsun.ben şöyle olsaydı böyle olsaydı diye fikrimi belirttim.diğer arkadaşlar kibarca tablolar yukarda demiş ben nasıl söylemişim tabloları kabalık olarak sarfettiğim cümleleri söylermisin.?ayrıca senin beğenmediğin yatak odası için ne kadar emek harcadım demişsin.arkadaşım senin o cibinlik için günlerini harcaman ya nsl ifade edeyim herşeyi kabalık olarak alıyorsun benim beğenmemi gerektirmezki.ben kusursuz zevkleri olan birisiyim die iddiam yok.ama ben, bana göre düşünerek eleştirdim.süslüden ziyade uyumsuz bir kalabalık gözüme çarptı ,onu yap bunu yapda demedim.nazik olsaydı sözünü dinlerdim ama şu an .. demişsin sana göre nazik olsaydımda sözümü dinlemene gerek yok sen zaten belirtmişsin süslü evim die ben sade olsun desem ne olurki tarz meselesi.neyse daha fazla tartışmak istemiyorum.hep açıksözlü olmak ii birşey değilmiş herseferinde bunu anlıyorum.böyle bir eleştiriden kişiliğimi analiz etmene imkan yok.tanısaydın haksızlık yaptığını anlardın.neyse ben yinede eşinle sana bir ömür mutluluklar diliyorum.sana tavsiyem insanların kişilikleri hakkında bu kadar fevri davranarak hüküm verme.başka bir arkadaşta olumsuz eleştirmiş hatta tartışma ortamı doğmasın diye not düşmüş.bende dağ evimizin fotolarını koydum arkadaşım.sonuna kadar eleştirebilirsin.ben kesinlikle bozulmam.bende yavaş yavaş öğreneceğim bu kadar açıksözlü olmamayı hep zarar görüyorum bu yüzden,alıştıracağım kendimi.tekrar mutluluklar diliyorum çok uzattım çünkü.
güle güle oturun