Küçük ama süslü evim.Yorumlarınızı bekliyorum.

canım makinam babamda ama klasik ayakkabı dolabı makinayı aldıktan sonra eklerim bu sitedede birinin evinde daha vardı aynısı adresini bakıyım gönderirim

canım şimdi görüştüm arkadaşla ben bunu alalaı 2 seneyi geçti oyüzden aynısını bulması zor dedi ama bi benzerini yada daha güzelini bulabilir dedi.adreside tam adresi oda bilmiyo ama şişhaneye gidince orda avizeciler diye sorunca herkes gösterirmiş yerini.yani şişheneye gitmen yeterli orda heryer avizeciymiş istediğini bulabilirmişsin

Çok güzel evin var canım, yatak odanın tüllerine bayıldım...
Güle güle otur...a.s.

resimler çok küçük ama ev güzel ağız tadıyla oturun

çok gözlerim yoruldu her yerde bişey ; sifonun üzerinde bile biblolar var ; allah aşkına kuzum bu evin temizliği kaç gün sürüyor..zevk meselesi tabi..kapıdaki ve banyodaki aynanın önündeki yapay çiçekleri kaldırsan fena olmaz..güle güle oturun..

çok gözlerim yoruldu her yerde bişey ; sifonun üzerinde bile biblolar var ; allah aşkına kuzum bu evin temizliği kaç gün sürüyor..zevk meselesi tabi..kapıdaki ve banyodaki aynanın önündeki yapay çiçekleri kaldırsan fena olmaz..güle güle oturun..

kaydirigubbakcemile3 güldürdün beni valla.salonu sadece misafir geldiğinde kullanıyorum canım temizliyorum kapısnı kapatıyorum çabuk kirlenmiyo ama diğer odalar kendimi yormadan yaparsam 2 günde bitiriyorum.banyodaki wc bozuk kullanmıyoruz ondan orayada bişiler koydum.yatak odasının kapısında 2 tane kuş var çiçeklerde oyüzden yatak odası olduğu belli olsun diye:))başlıktada belli olduğu gibi süslü evim sadeliği hiç sevmiyorum dediğin gibi zevk meselesi:)))))))))))))))))))

sahiden çooook şirinmiş eviniz. her köşesi süslü püslü çok şeker.
özellikle yatak süper görünüyordu..
Allah mutluluğunuzu bozmasın

çok süslü çok renkli hakikatende
rabbim ağız tadı versin a.s.

KIRMIZIYI ÇOK SEVİYOSUN HERHALDE..BEN LİLA-KREM VEYA KREM FISTIK YEŞİL VEYA TURKUAZ TERCİH EDERDİM.KOLTUKLARIDA HANİ ARKASI ALTI-ÇIKIP MAKİNADA YIKANANLARI ALIRDIM.ÇÜNKÜ OTURULDUĞUNDA KOKUYOLAR.KAFA-TER KOKUSU MİDEMİ BULANDIRIYOR.FAZLA EŞYA-KOYU EŞYA SEVMİYORUM.BİDE BÜYÜK HALI SEVMİYORUM -SAĞLIK AÇISINDAN..aMA BU SENİN ZEVKİN BELLİ Kİ ÇOK BEĞENEREK ALMIŞIN .ALLAH MUTLULUKLA OTURMAK NASİP ETSİN..

eviniz hoş güle güle oturn.
ama özeleştirim olacak.tabloları çok yukarıya asmışsınız hoş durmamış.
ikinciside eviniz çok göz yoruyo.duvarlar aksesuarlar okadar doluki daralttı beni.
hele o duvara astığınız çiçekler hiç modern durmamış.
umarım kırılmazsınız yazdıklarıma .eleştirilere açık olmak gerek buraya foto koyduğunuz için.
tabiki canım neden kırılıyım herkesin bi zevki herkes benimle aynı düşümcede olsaydı sıradan tek düz insanlar olurduk fikir ayrılıkları her zaman yeni fikirler doğurur:)) bu resimleri geçen sene koymuştum sanırım uzun zaman oldu tabloları uyarılar sonucunda aşağı aldık.antre duvarındaki resimleri diyosun sanırım ordaki resimlerde değişti yani aslında bu resimler eski burda uyaran arkadaşların çoğunu düzelttim yinede çok sağol canım :1hug:

KIRMIZIYI ÇOK SEVİYOSUN HERHALDE..BEN LİLA-KREM VEYA KREM FISTIK YEŞİL VEYA TURKUAZ TERCİH EDERDİM.KOLTUKLARIDA HANİ ARKASI ALTI-ÇIKIP MAKİNADA YIKANANLARI ALIRDIM.ÇÜNKÜ OTURULDUĞUNDA KOKUYOLAR.KAFA-TER KOKUSU MİDEMİ BULANDIRIYOR.FAZLA EŞYA-KOYU EŞYA SEVMİYORUM.BİDE BÜYÜK HALI SEVMİYORUM -SAĞLIK AÇISINDAN..aMA BU SENİN ZEVKİN BELLİ Kİ ÇOK BEĞENEREK ALMIŞIN .ALLAH MUTLULUKLA OTURMAK NASİP ETSİN..
amin canım gerçekten öle her birini ayrı ayrı beğenerek aldım.ben renk olarak açık her rengi severim cıvıl cıvıl olsun yeterki koyu renkler beni anlatmıyo.salon herzaman ağır olmalı, oturma odasıda spor, yatak odasıda ateşli romantik bi renk olmalı bence tabiki bunlar bemim düşüncelerim farklı düşüncelere saygım sonsuz.ii dileklerin için teşekkürler:1hug:

Back
X