Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çok gözlerim yoruldu her yerde bişey ; sifonun üzerinde bile biblolar var ; allah aşkına kuzum bu evin temizliği kaç gün sürüyor..zevk meselesi tabi..kapıdaki ve banyodaki aynanın önündeki yapay çiçekleri kaldırsan fena olmaz..güle güle oturun..
tabiki canım neden kırılıyım herkesin bi zevki herkes benimle aynı düşümcede olsaydı sıradan tek düz insanlar olurduk fikir ayrılıkları her zaman yeni fikirler doğurur:)) bu resimleri geçen sene koymuştum sanırım uzun zaman oldu tabloları uyarılar sonucunda aşağı aldık.antre duvarındaki resimleri diyosun sanırım ordaki resimlerde değişti yani aslında bu resimler eski burda uyaran arkadaşların çoğunu düzelttim yinede çok sağol canım :1hug:eviniz hoş güle güle oturn.
ama özeleştirim olacak.tabloları çok yukarıya asmışsınız hoş durmamış.
ikinciside eviniz çok göz yoruyo.duvarlar aksesuarlar okadar doluki daralttı beni.
hele o duvara astığınız çiçekler hiç modern durmamış.
umarım kırılmazsınız yazdıklarıma .eleştirilere açık olmak gerek buraya foto koyduğunuz için.
amin canım gerçekten öle her birini ayrı ayrı beğenerek aldım.ben renk olarak açık her rengi severim cıvıl cıvıl olsun yeterki koyu renkler beni anlatmıyo.salon herzaman ağır olmalı, oturma odasıda spor, yatak odasıda ateşli romantik bi renk olmalı bence tabiki bunlar bemim düşüncelerim farklı düşüncelere saygım sonsuz.ii dileklerin için teşekkürler:1hug:KIRMIZIYI ÇOK SEVİYOSUN HERHALDE..BEN LİLA-KREM VEYA KREM FISTIK YEŞİL VEYA TURKUAZ TERCİH EDERDİM.KOLTUKLARIDA HANİ ARKASI ALTI-ÇIKIP MAKİNADA YIKANANLARI ALIRDIM.ÇÜNKÜ OTURULDUĞUNDA KOKUYOLAR.KAFA-TER KOKUSU MİDEMİ BULANDIRIYOR.FAZLA EŞYA-KOYU EŞYA SEVMİYORUM.BİDE BÜYÜK HALI SEVMİYORUM -SAĞLIK AÇISINDAN..aMA BU SENİN ZEVKİN BELLİ Kİ ÇOK BEĞENEREK ALMIŞIN .ALLAH MUTLULUKLA OTURMAK NASİP ETSİN..