- 12 Temmuz 2006
- 56.172
- 215.913
- 1.223
- 52
Arada bir kafa dağıtmak için seyretmek olabilir, bende çok entellektüel, belgesel olmazsa seyretmem diyenlerden değilim lakin herşeyi de seyretmem çünkü sıkılıyorum izlerken, bizler neyse de dizileri gerçek hayat sananlar var maalesef, bir kesim insan gerçekten çok etkileniyor dizilerden, hatırlıyorum bir ara Kenan İmirzalıoğlu'nun oynadığı bir dizi vardı, adını unuttum epey eski bir dizi, o dizi sonrası bende onun gibi olacağım deyip evden kaçan çocuklar olmuştu, hatta dizide giydiği kazaklar, taktığı aksesuarlarda satış patlaması olmuştu, şimdi Kurtlar Vadisi dizisi için aynı şey oluyor, dizide ölen karakter için gıyabında cenaze namazı kılıp mevlüt okutan, gazeteye taziye mesajı gönderen bir halktan bahsediyoruz burda bir dizi yüzünden de çocuğun biri kendini asmıştı, onu da tam hatırlamıyorum ama dizide biri kendini asmış galiba ve ölmemiş, çocukta ölmem zannedip asmış kendiniSorun değil.
Haklısın. İzliyorum laf olsun diye kafa dağıtmak için ama ben de çok eleştiriyorum. :) Abartıları çok fazla...
Çocuklara yönelik programlara azami dikkat edilmesi gerekiyor, tabii ailelerde dikkatli olmalı, her diziyi, programı seyrettirmemeliler.
Biz tarihi bile Muhteşem Yüzyıl sanan bir milletiz