- 5 Mayıs 2014
- 75
- 10
- 18
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demekki çocuklar izliyor,bizim zamanımızdada küçük ibo,harika çocuk onur vardıBen dahil kimse sevmiyorsa bu veledi kim izliyor da reyting rekoru kiriyor bu dizi?
mune yi de kaybettik hadi hayırlısıDizi ve evlilik programları tv'de olmaması gerekenler sıralamasında ilk 2'yi oluşturur, amcam teyzeme, yengem enişteme hopladı gibi programlarda kaldırılsın.
Her kanala en çok izlenen saatlerde günde en az 4 saat kamu yararına programlar konulması lazım ama tabii içeriklerinde genel kültür, eğitim, hukuk vb olacak ki bir faydası olsun.
cem yılmaz'ın "askere giden herkesin kalaşnikofla fotosu var, bu birlikte patatesleri kim soyuyordu"Ben dahil kimse sevmiyorsa bu veledi kim izliyor da reyting rekoru kiriyor bu dizi?
Sırf dizi ve gereksiz programlar yüzünden doğru dürüst tv açmıyorum, açarsamda ya adam gibi bir program ya da yabancı kanal seyretmek için açarım, dün uzun zamandır ilk defa gündüz tv açtık, bir sürü şey varmış, nasıl kapatacağımızı bilemedik.mune yi de kaybettik hadi hayırlısı
Bir ara IQ'mu ölçtürür söylerim canım.bu diziyi izleyenlerin IQsunu merak ediyorum....
bende tv ye bi vcd taktım 3 gündür duruyo hiç açmadım ....boş vaktim olduğunda buaraya rtakılıyorum....ya da film izliyoruz akşamları..... TRT BELGESEL VE TRT OKULDA bazen güzel şeyler oluyo ...bazen NTV de.... son 3 senedir tv de sadece düzenli olarak survivor izledim ...HABERLER HEP AYNI DİZİLER hep ahlak dışı.....en iyisiSırf dizi ve gereksiz programlar yüzünden doğru dürüst tv açmıyorum, açarsamda ya adam gibi bir program ya da yabancı kanal seyretmek için açarım, dün uzun zamandır ilk defa gündüz tv açtık, bir sürü şey varmış, nasıl kapatacağımızı bilemedik.
çam devirdim.....Bir ara IQ'mu ölçtürür söylerim canım.
-Eğlencesine izliyorum.- Eğlencesine izlediğim iki diziden birisi-
Sorun değil.çam devirdim.....
Bir ara IQ'mu ölçtürür söylerim canım.
-Eğlencesine izliyorum.- Eğlencesine izlediğim iki diziden birisi-