• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Küçük Ağa, ‘Yalancı ve rüşvet veren bir çocuk’

yerinde bir karar olmış çok yanlış hareketleri olan bir karekter

Bu çocuğu oldum olası sevemiyorum ya...Televizyonda izlemiyorum artık böyle saçma sapan diziler,programlar yüzünden.Zaman çalıyorlar başka bir şey yaptıkları yok.

sanırım daha çok çocuklu aileler izliyor yani çocuklar.bu tip diziler yerine eskiden susam sokağı vardı,onun gibi eğitici programlar yapsalar ya,ne severdim hey gidi günler heeyyy

Çocukların üzerinden reyting yapmayı , para kırmayı en kolay yol biliyorlar ..sonuç itibariylede aldıkları para cezası kazandıklarının yanında hiç birşey.

Bu diziyi hiç seyretmiyorum, geçenlerde fragmanına denk geldim.
Fragmandan anladığım kadarıyla bakıcıya, sözüm ona asılır gibi laf atıyordu. Midem bulandı.
Sevmiyorum çocukların bu hareketlerini. Benim bildiğim çocuk o yaşta aklı oyuna çalışır. Eskiden sokak oyunlarınaydı şimdi sanal oyunlara..
Bir de üzülüyorum, tüm dizi oyuncular ve çalışanları saatlerin uzunluğundan yakınırken bu çocukların 90 dk dizilerde başrol oynamasına.
Yazık, çocukluk hiçbir zaman geri gelmeyecek yaşam dilimi, istersen trilyonları saysınlar yine de geri gelmez.
Değer mi para için kullanılmalarına...
(çocukların sahnelerinin süreleri kısaltılmalı, yada eğer çocuk amaçlı diziyse daha sevimli ve en fazla 30 dk`lık dizi olmalı)
Not : Bence ceza çok az olmuş daha fazla olmalıydı

hem izlerler hem şikayet ederler onu bunu geçtim de bu çocuğu bu yasta iğrenc dünyaya sokup daha şimdiden üç kağıtcı insan modunda olmasını sağlayan çıkarcı ebeveynlerine de yazıklar olsun.
şimdi gel de bu cocuktan dürüst düzgün olmasını bekle

Dizi ve evlilik programları tv'de olmaması gerekenler sıralamasında ilk 2'yi oluşturur, amcam teyzeme, yengem enişteme hopladı gibi programlarda kaldırılsın.
Her kanala en çok izlenen saatlerde günde en az 4 saat kamu yararına programlar konulması lazım ama tabii içeriklerinde genel kültür, eğitim, hukuk vb olacak ki bir faydası olsun.
:KK57:mune yi de kaybettik hadi hayırlısı:KK70:

Ben dahil kimse sevmiyorsa bu veledi kim izliyor da reyting rekoru kiriyor bu dizi?
cem yılmaz'ın "askere giden herkesin kalaşnikofla fotosu var, bu birlikte patatesleri kim soyuyordu"
esprisi vadı o geldi aklıma:-)

:KK57:mune yi de kaybettik hadi hayırlısı:KK70:
:-) Sırf dizi ve gereksiz programlar yüzünden doğru dürüst tv açmıyorum, açarsamda ya adam gibi bir program ya da yabancı kanal seyretmek için açarım, dün uzun zamandır ilk defa gündüz tv açtık, bir sürü şey varmış, nasıl kapatacağımızı bilemedik.

hiç izlemedim ama küçük ağanın annesi rolundeki kız için izlemek istemiştim ilk zamanlar sarmadı. o ne hoş bir hatundur öyle ya saatlerce izleyebilirim kendisini:KK51:

:-) Sırf dizi ve gereksiz programlar yüzünden doğru dürüst tv açmıyorum, açarsamda ya adam gibi bir program ya da yabancı kanal seyretmek için açarım, dün uzun zamandır ilk defa gündüz tv açtık, bir sürü şey varmış, nasıl kapatacağımızı bilemedik.
bende tv ye bi vcd taktım 3 gündür duruyo hiç açmadım ....boş vaktim olduğunda buaraya rtakılıyorum....ya da film izliyoruz akşamları..... TRT BELGESEL VE TRT OKULDA bazen güzel şeyler oluyo ...bazen NTV de.... son 3 senedir tv de sadece düzenli olarak survivor izledim ...HABERLER HEP AYNI DİZİLER hep ahlak dışı.....en iyisi En Büyük KK

Back