Dusuncesi bile guzel, ama bilincli bir toplumdansa beyni uyusturulmus bir millet daha cazip bazilarina gore.Dizi ve evlilik programları tv'de olmaması gerekenler sıralamasında ilk 2'yi oluşturur, amcam teyzeme, yengem enişteme hopladı gibi programlarda kaldırılsın.
Her kanala en çok izlenen saatlerde günde en az 4 saat kamu yararına programlar konulması lazım ama tabii içeriklerinde genel kültür, eğitim, hukuk vb olacak ki bir faydası olsun.
Dusuncesi bile guzel, ama bilincli bir toplumdansa beyni uyusturulmus bir millet daha cazip bazilarina gore.
Bi de evlilik programi sunuculari kendilerini topluma oyle sevdirmis ki, annem dahil bayiliyorlar kadinlara. Gunduz kusagi kadin programlarindan nefret ediyorum zaten, basima agrilar giriyor, midem bulaniyor. Kesinlikle bu tur programlarin o saatte yeri olmamasi lazim tvde.Büyükleri tv başına kilitliyorlardı, çocuklarda nasibini almaya başladı maalesef, eskiden çocuklar için ne güzel programlar vardı, bir Uykudan Önce programıyla çocuklar diş fırçalamayı, yalan söylememeyi, temizliği, arkadaşlık ilişkilerini öğreniyorlardı, şimdi diziler yapıyorlar çocukları olmadık fantastik bir dünyanın içine sokuyorlar, bu dizinin adı bile fena, nedir öyle Küçük Ağa, ağalık düzeni zaten bir sıkıntı, birde çocukluklara ağa olmayı mı öğretiyorlar?
Bir sürü kanal var, her kanalda da hergün birkaç dizi oynuyor, bazısı var bu dizilerin hepsini takip ediyor, hiç mi sıkılmaz insan?
Aç bir haber programı, bir belgesel seyret değil mi? Benim ki hayal zaten, yapmazlar böyle birşeyi, yaparlarsa da benim söylediğim amaca hizmet eder mi meçhul.
Dizilerle evlilik programları kalksa o bile yeter, ben ona da razıyım, en azından tv bağımlısı insanlar bağımlılığından kurtulur, sosyal hayata karışır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?