• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

küçücük banyo nasıl dekore edilir?

mavis2005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2008
97
1
96
56
Mardin
Arkadaşlar,bu yıl kendimize bir ev alabildik nihayet.Yıllardır dişimizden tırnağımızdan arttırıp mütevazi bir daire sahibi olduk.İki sene sonrada taşınacğız inşaallah.
Fakat banyo ve wc ler okadar küçük ki,nasıl dekore ederim tahmin bile edemiyorum.Bu konuda fikir verirseniz çok sevinirim.Resmini eklemeye çalışcağım

mesaj sayım resme yetmedi

Resim olmadığı için ancak şunu söyleyebilirim:Google'a " küçük banyolar" diye yaz ve karşına çıkan sitelere bir göz at.Bütün bilgiler verilmiş.

genelde çamaşır makinasını mutfağa koyuyor banyosu küçük olanlar.. yerden tasarruf için asma klozet olabilir. oval duş teknesi yeri daha çok bırakıyor.duvar dolaplarıyla da fazlalıkları (havlular, şampuan, deterjanlar) ortadan kaldırabilirsiniz.ya da boy dolapları da ince ve uzun olduğu için yer kaplamıyor.benim aklıma gelenler bunlar. hayırlı olsun güle güle oturun.

Bizim de ilk oturduğumuz evde banyomuz küçüktü. Kolondan kaynaklanan dikdörtgen şeklinde bir boşluk oluşmuştu kapının hemen yanında. Oraya yerden tavana kadar dört katlı dolap yaptırmıştık. Çok eşya kaldırmıştı. Küçük alanları boyuna değerlendirmek yer kazandırıyor gerçekten.

açık renk fayans ve dolap rengi kullanabilirsin ve dikine değil enine bordur kullanabirsin.açık renk yer karosu kullanırsan yer geniş durur.lavabo dolabınıda duvara asma yap yerden değil.klozet de asma olabilir.

Bizimde banyomuz çok küçücük diil ama büyükte sayılmaz
ayrı wc yi kapatıp Çamaşır makinesini oraya koymaya karar verdik

arkadaşlar siz banyoda kova leğen yada bebek için küvet kullanmıyor musnuz* bunları nerede saklıyorsunuz??

banyo dolabım var, oğlumun küvetini çamaşır sebetini kovayı iç içe düzgün bir şekilde koyuyorum canım, başka çare yok çünkü...

Back
X