Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
bebeğim 28 gunluk sürekli kucagımda olmak ve kucagımdayken sureklı yurumemı ıstıyor durdugum zaman sureklı aglıyor kesınlıkle yatmıyor sadece uyurken yatıyor ne yapmalıyım
kucaklamaya devam etmekten başka çareniz yok oğlumda öyleydi gaz sıkıntısı çekiyor olabilir kokunuzu arıyor olabilir zor ama yapılacak başka bişey olmuyo malesef
Aynen, benim de öyleydi, şu an altı aylık, oturuyor, bir şeylerle oynuyor, sadece odadan çıkmama kızıyor. Biraz dayan, zamanla düzelecek , ben de hiç geçmeyecek sanmıştım. Şu an ihtiyacı var bence kucağında olmaya.
ahhhh ahh yawrucağın gazı var neyapsın garibim al kucağında gezdir hiç bişey olmaz. bazı çok bildik büyükler alıştırma dersede salla gitsin çocuk orda acı çekip kıvransın sende kucağa alma oldu canım başka isteğin...:teselli:
oğlum hala aynı 15gunlukkken bır basladı suan 2,5 aylık hala aynı ama aglamasında varsın hep kucagımda dursun varsın annesı uykusuz kalsın :) bol bolda kucagınıza alın zaten kendını guvende hıssetsın
çocuğunuz kucağa alışır diye korkmayın hiçbir şey olmaz. sizinki daha 28 günlük. ben 3 ay boyunca abartmıyorum sadece uyuduğu zamanlar kucağımdan indirirdim. oturmama da müsade etmezdi sürekli yürürdüm. normal bebekler gibi beşikte uyumayı da reddederdi kucağımda perişan şekilde uyurdu. çocuk büyütmek gerçekten zor. hamilelik, doğurma resmen hikaye.