- 28 Temmuz 2015
- 323
- 195
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım güle güle kullan hayırlısı olsun :)
Hepsii çoooookkk şeker güle güle kullan :)
çok güzellermiş bende baharat takımlarına bugun bakmştım bu modellere :) güle güle kullan
Bu arada bende çeyiz için lif yapıyorum onlarda eksikse yardımcı olurum bi kaç model atıyım :)
çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)
inşallah canım benim çok sağol:)
en kullanışlı ve sade olarak bende bunu beğendim umarım daha güzel modeller çıkmazda pişman olmam:)))
canım modellerin hepsi çok güzel ama çok fazla lif var çeyizimde:) örgü konusunda bilgim kısıtlı olduğundan bol bol örmüştüm:) ama yinede aklımda bulunsun:)
canım hayırlı olsun çeyizlerin ne güzel topic de açmışsın sonunda inan bana çok bereketli bu çeyiz işi ve de çok eğlenceli insanın aldıkça alası geliyo hepsini sevdiceğinle beraber güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inşallah canım
Çok güzeller canım, huzur ve mutluluk içinde kullanırsın umarım. ama küçük bir tavsiye bu kadar pembeye boğmasan evini, sonuçta orası aynı zamanda eşinin de evi olacak. üstelik zamanla sıkılabilirsin. Lütfen yanlış anlama sadece fikrimi belirteyim dedim, yoksa parçalarının her biri çok güzel
evet birazcık eşyalarım birikince bende bi topic açayım dedim:)) daha 1.5 sene gibi bir sürem var evlilik için ama bu zaman bile gözüme az geliyo alınması gereken o kadar şey var ki nasıl altından kalkıcam diyorum ama rabbimin izniyle hepsi olucak inşallah:) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.. aldıkça alası geliyo insanın evet o konuda çok haklısın gözüm doymuyo hiç bi şekilde özellikle mutfak eşyalarında :)) rabbim hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin inşallahh
aminnnn canım tüm sevenlere inşallah 1.5 sene bana kalırsa gayet yeterli canım hiç panik yapma ama sana naçizane önerim sistematik bi şekilde ilerle yani ıvır zıvırlar için küçük parçalar için acele etme ama çok beğendiğin indirime denk gelen ya da stokları bitmek üzere olan bişey olur tabi ki erteleme o zaman benim oldu bikaç kez böyle de sonra çok üzüldüm öncelikle en önemlileri büyük parçaları almaya çalış tekstile filan ağırlık verebilirsin mesela inşallah herşey gönlüne göre olur canım tekrar hayırlı olsun hep mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
aminnnn canım tüm sevenlere inşallah 1.5 sene bana kalırsa gayet yeterli canım hiç panik yapma ama sana naçizane önerim sistematik bi şekilde ilerle yani ıvır zıvırlar için küçük parçalar için acele etme ama çok beğendiğin indirime denk gelen ya da stokları bitmek üzere olan bişey olur tabi ki erteleme o zaman benim oldu bikaç kez böyle de sonra çok üzüldüm öncelikle en önemlileri büyük parçaları almaya çalış tekstile filan ağırlık verebilirsin mesela inşallah herşey gönlüne göre olur canım tekrar hayırlı olsun hep mutlu günlerde kullanmak nasip olsun
Evet 1,5 sene güzel bir zaman, çok gez dolaş tavsiyem sana, bir yerde bir şey gördüğünde biraz zaman ver kendine indirime girmesini bekle, ben ne zamandır çok beğendiğim bıçak setini bugün mağazasını kapatan bir dükkandan yarı fiyatına aldım :) 1 aydır her avm de bakıyordum ürüne, bugün tamamen tesadüfen denk geldim. buna benzer bir çok ürünü piyasaya göre baya uygun fiyata aldım canım. ki benim zamanım çok azdı 1 sene kala hazırlanmaya başladım ve yalnızca 5 aydır birşeyler alıyorum. o yüzden 1,5 sene gayet rahat yeter dert etme
Aa şuan evde değilim canım telefondan giriyorum eve gidince düzelteyim hemenkübracım resimlerin gözükmüyor ya
çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz içinn :) en azından mutfak bölümü bana ait olduğu için orayı sırf pembeye boğmaya düşünüyorum ama bakalım:))çeyizin çok tatlı tıpkı senin gibi :) güle güle kullan hepsini bende pembe çok severim
amin inşallah çok sağolunAldıkların çok hoş güle güle kullan inşallah