Kübranın çeyizi :) (daha çok bişey olmasa da yavaş yavaş tamamlamaya çalışıyorum)

kbrysff

çok aşııkkkk :)
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
323
195
Pembe rengi hastası ben :)

arkadaşımın doğum günümde aldığı 6kişilik kahvaltı takımım 34 parça

2 kişilik kahvaltı takımım

günlük yemek takımım

peçetelik

ekmeklik

günlük çay takımları

baharat takımım

kek kalıpları(bendeki pembe) :)

amerikan servislerim

daha ekliceklerim var şimdilikk bunlar :))

Son düzenleme:
çok güzellermiş bende baharat takımlarına bugun bakmştım bu modellere :) güle güle kullan:nazar:
Bu arada bende çeyiz için lif yapıyorum onlarda eksikse yardımcı olurum bi kaç model atıyım :)

Eklentiler

• 12265788_1697133500508904_2035570753523857775_o (1).jpg
    12265788_1697133500508904_2035570753523857775_o (1).jpg
    89,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 12244636_1697133193842268_7366622293096158581_o.jpg
    12244636_1697133193842268_7366622293096158581_o.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 12620920_1712634588958795_943918375_o.jpg
    12620920_1712634588958795_943918375_o.jpg
    80,6 KB · Görüntüleme: 80
  • 11698755_828632050561311_6984131877702266189_n.jpg
    11698755_828632050561311_6984131877702266189_n.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 80
Canım güle güle kullan hayırlısı olsun :)

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

Hepsii çoooookkk şeker güle güle kullan :)

inşallah canım benim çok sağol:)

çok güzellermiş bende baharat takımlarına bugun bakmştım bu modellere :) güle güle kullan:nazar:
Bu arada bende çeyiz için lif yapıyorum onlarda eksikse yardımcı olurum bi kaç model atıyım :)

en kullanışlı ve sade olarak bende bunu beğendim umarım daha güzel modeller çıkmazda pişman olmam:)))
canım modellerin hepsi çok güzel ama çok fazla lif var çeyizimde:) örgü konusunda bilgim kısıtlı olduğundan bol bol örmüştüm:) ama yinede aklımda bulunsun:)

çok teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun :)

inşallah canım benim çok sağol:)

en kullanışlı ve sade olarak bende bunu beğendim umarım daha güzel modeller çıkmazda pişman olmam:)))
canım modellerin hepsi çok güzel ama çok fazla lif var çeyizimde:) örgü konusunda bilgim kısıtlı olduğundan bol bol örmüştüm:) ama yinede aklımda bulunsun:)

tamam aklında bulunsun ya da almak isteyen tanıdıklrn olursa falan :) bende çok sade ve kullanışlı buluyorum bunları ayrı ayrı porselen parçalr yerine bence bunlar çok daha hoş :)

günlük çatal bıçak takımı

fenerbahçe delisi olan sevgilimin hediyesi:)) çay seti

nevresim takımları

kalpli çay kaşıklarım

harf kupalarım

Pembe rengi hastası ben :)

arkadaşımın doğum günümde aldığı 6kişilik kahvaltı takımım 34 parça

2 kişilik kahvaltı takımım

günlük yemek takımım

peçetelik

ekmeklik

günlük çay takımları

baharat takımım

kek kalıpları(bendeki pembe) :)

amerikan servislerim

daha ekliceklerim var şimdilikk bunlar :))

canım hayırlı olsun çeyizlerin ne güzel topic de açmışsın sonunda:nazar::nazar::nazar::KK200: inan bana çok bereketli bu çeyiz işi ve de çok eğlenceli insanın aldıkça alası geliyo hepsini sevdiceğinle beraber güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inşallah canım :KK68::KK68::KK68:

canım hayırlı olsun çeyizlerin ne güzel topic de açmışsın sonunda:nazar::nazar::nazar::KK200: inan bana çok bereketli bu çeyiz işi ve de çok eğlenceli insanın aldıkça alası geliyo hepsini sevdiceğinle beraber güle güle aşkla mutlulukla huzurla kullanmak nasip olur inşallah canım :KK68::KK68::KK68:

evet birazcık eşyalarım birikince bende bi topic açayım dedim:)) daha 1.5 sene gibi bir sürem var evlilik için ama bu zaman bile gözüme az geliyo alınması gereken o kadar şey var ki nasıl altından kalkıcam diyorum ama rabbimin izniyle hepsi olucak inşallah:) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.. aldıkça alası geliyo insanın evet o konuda çok haklısın gözüm doymuyo hiç bi şekilde özellikle mutfak eşyalarında :)) rabbim hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin inşallahh:KK15:

Çok güzeller canım, huzur ve mutluluk içinde kullanırsın umarım. ama küçük bir tavsiye bu kadar pembeye boğmasan evini, sonuçta orası aynı zamanda eşinin de evi olacak. üstelik zamanla sıkılabilirsin. Lütfen yanlış anlama sadece fikrimi belirteyim dedim, yoksa parçalarının her biri çok güzel :KK68:

Çok güzeller canım, huzur ve mutluluk içinde kullanırsın umarım. ama küçük bir tavsiye bu kadar pembeye boğmasan evini, sonuçta orası aynı zamanda eşinin de evi olacak. üstelik zamanla sıkılabilirsin. Lütfen yanlış anlama sadece fikrimi belirteyim dedim, yoksa parçalarının her biri çok güzel :KK68:

Çok teşekkür ederim amin canım inşallah. Bazen bende diyorum acaba sıkılır mıyım diye ama ilk alınan şeylerimi bi hevesle pembe aldım:)) yok yanlış anlamam canım benim olur mu öyle şey :) :KK15:

evet birazcık eşyalarım birikince bende bi topic açayım dedim:)) daha 1.5 sene gibi bir sürem var evlilik için ama bu zaman bile gözüme az geliyo alınması gereken o kadar şey var ki nasıl altından kalkıcam diyorum ama rabbimin izniyle hepsi olucak inşallah:) güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım benim.. aldıkça alası geliyo insanın evet o konuda çok haklısın gözüm doymuyo hiç bi şekilde özellikle mutfak eşyalarında :)) rabbim hepimize huzurla kullanmayı nasip etsin inşallahh:KK15:

aminnnn canım tüm sevenlere inşallah :KK68: 1.5 sene bana kalırsa gayet yeterli canım hiç panik yapma ama sana naçizane önerim sistematik bi şekilde ilerle yani ıvır zıvırlar için küçük parçalar için acele etme ama çok beğendiğin indirime denk gelen ya da stokları bitmek üzere olan bişey olur tabi ki erteleme o zaman benim oldu bikaç kez böyle de sonra çok üzüldüm :KK43: öncelikle en önemlileri büyük parçaları almaya çalış tekstile filan ağırlık verebilirsin mesela :KK39:inşallah herşey gönlüne göre olur canım tekrar hayırlı olsun hep mutlu günlerde kullanmak nasip olsun :KK200::KK200::KK200:

aminnnn canım tüm sevenlere inşallah :KK68: 1.5 sene bana kalırsa gayet yeterli canım hiç panik yapma ama sana naçizane önerim sistematik bi şekilde ilerle yani ıvır zıvırlar için küçük parçalar için acele etme ama çok beğendiğin indirime denk gelen ya da stokları bitmek üzere olan bişey olur tabi ki erteleme o zaman benim oldu bikaç kez böyle de sonra çok üzüldüm :KK43: öncelikle en önemlileri büyük parçaları almaya çalış tekstile filan ağırlık verebilirsin mesela :KK39:inşallah herşey gönlüne göre olur canım tekrar hayırlı olsun hep mutlu günlerde kullanmak nasip olsun :KK200::KK200::KK200:

Evet 1,5 sene güzel bir zaman, çok gez dolaş tavsiyem sana, bir yerde bir şey gördüğünde biraz zaman ver kendine indirime girmesini bekle, ben ne zamandır çok beğendiğim bıçak setini bugün mağazasını kapatan bir dükkandan yarı fiyatına aldım :) 1 aydır her avm de bakıyordum ürüne, bugün tamamen tesadüfen denk geldim. buna benzer bir çok ürünü piyasaya göre baya uygun fiyata aldım canım. ki benim zamanım çok azdı 1 sene kala hazırlanmaya başladım ve yalnızca 5 aydır birşeyler alıyorum. o yüzden 1,5 sene gayet rahat yeter dert etme

elimde liste var zaten canım bişeyler aldıkça üstünü çiziyorum. şuanda başka bi şehirde üniversite okuduğum için ailemi fazla zora sokmak istemiyorum o yüzden kücük parçalardan başladım almaya, haziranda okulum biticek işe giricem artık büyük parçaları o zaman alırım diye düşünüyorum :) hepimizin gönlüne göre olsun inşallah herşey.. tekstil konusunda haklısın ben birazda nevresimlere falan bakınayım en iyisi :)) güzel yorumun için çok teşekkür ederim..:KK200::KK200::KK68:

Evet 1,5 sene güzel bir zaman, çok gez dolaş tavsiyem sana, bir yerde bir şey gördüğünde biraz zaman ver kendine indirime girmesini bekle, ben ne zamandır çok beğendiğim bıçak setini bugün mağazasını kapatan bir dükkandan yarı fiyatına aldım :) 1 aydır her avm de bakıyordum ürüne, bugün tamamen tesadüfen denk geldim. buna benzer bir çok ürünü piyasaya göre baya uygun fiyata aldım canım. ki benim zamanım çok azdı 1 sene kala hazırlanmaya başladım ve yalnızca 5 aydır birşeyler alıyorum. o yüzden 1,5 sene gayet rahat yeter dert etme

canım benim öncelikle yorumun için teşekkür ederim.. her mağazaya bakınıyorum elimden geldiğince haklısın hemen beğendiğimizi almamak gerek biraz piyasayı araştırmalıyız :)) sonuçta baya masraflı iş bunlar en azından masrafları biraz aza düşültebiliriz.. tavsiyen için çok teşekkür ediyorum..Rabbim gönlüne göre versin seninde.. aldıklarını en güzel günlerde kullan inşallah :KK200:

çeyizin çok tatlı tıpkı senin gibi :) güle güle kullan hepsini bende pembe çok severim

Aldıkların çok hoş güle güle kullan inşallah

çeyizin çok tatlı tıpkı senin gibi :) güle güle kullan hepsini bende pembe çok severim
çok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz içinn :) en azından mutfak bölümü bana ait olduğu için orayı sırf pembeye boğmaya düşünüyorum ama bakalım:))
Aldıkların çok hoş güle güle kullan inşallah
amin inşallah çok sağolun :KK60:

devam ediyorumm
kahve fincanlarım :)

Kütahya gelini olarak :))) (çini desenli)

günlük tencere takımım bernardo

devamı gelicekk :)

X