- 13 Ağustos 2014
- 13.046
- 22.233
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben mahalle arasi cok ucuz islemlik sandim ama 200 vermissiniz 2016 da 300 du simdi arttimi dustumu bilmiyorum o zamanlar cok populerdi biraz abartiyorlardi alin biraz daha ekleyip daha duzgun bir yerde yaptirin nerede oldugunuzu yazin tavsiyeler gelir insta hesplarindan falan fikirde edinirsiniz simdi halk egitime giden manikurcu olup parmak dogruyor 6ay kursa giden sifir tecrubeyle ustaliga yukseliyor ciraktan yetisen ara mahalle kuaforleri isim yapanlardan iyi is cikartiyor ama bulmak meseleDediğimiz gibi en mantıklısı paramı istemek Bugün tekrar gideceğim
aa sen valla benden de çok veriyomuşsun canım çok mu açık renk saçın? Bu arada benim kuaförüm öyle lüks biyer falan değil yani sıradan ufak biyer.. Memnunsan değer bence.. ben de eski kuaförlerimden çok çektim 5 yıldır saçım gürleşti resmen ipek gibi saçım varBen dip boyama 250 veriyorum. Ombreye ise 600 küsür verdim ama her kuruşunu helal ediyorum. Çalı süpürgesi gibi dolaşıyordum saçlarımla..
Celal Kumral :)Yapabilirsin bence
Gerçekten siyah saçı actimi ya bana resim atarmsnz yakmadımiŞöyle 30liralık bir mucize varken kuaförlere 250 tl falan vermek nedir? Gratiste var. Eki Görüntüle 2206414 Siyah saçlarımı doğal kumrala çevirdi özelden saçlarımın fotosunu isteyenlere de atarım
Bir ara ben de degısık markasını kullanıyordum super oluyor cıdden cok dogal gorunuyor. Bana da resım atarmısınız benım kullandığım markayı bulamıyorum Belkı bundan alırım ben deŞöyle 30liralık bir mucize varken kuaförlere 250 tl falan vermek nedir? Gratiste var. Eki Görüntüle 2206414 Siyah saçlarımı doğal kumrala çevirdi özelden saçlarımın fotosunu isteyenlere de atarım
Bu saçın sizin saçınizla uzaktan yakından alakası yok fon çektikten sonra arkadan ayna ile göstermediler mi@Bibibella istediğim saç böyleydi
vallah ben kasimi sacimi kendim kesiyorm hatta evlenmeden onece boyami bile. on numra oluyordu naletler maf etmisler sacini hani rengi degil saci yipratmialarKızlar merhaba, bugün kuaföre gittim saçıma ombre diyerek girdiğim salindan balyaja döndük ve ben şunu bekirttim doğal dursun ışıltı olsun bir kaç model gösterdim hatta bunlar gibi diye .
Saatlerce uğraştılar kusturma işlemi yapmışlardı ilk olarak köyü kahverengi boya vardı saçımda (6 ay önce boyatmistum ) sonra cila yaptılar ardından paket atıp dip boyası yaptılar .
İğrenç bir renk çıktı cila yaptı fön çekti falan önden fena görünmedi gözüme .
Neyse eve geldim eşim gördü bu saça bir de para verdim deme dedi direkt , arkadan resmini çekti ki ortadaki direk gibi kalın sarımsı saçı görünce zaten şok yaşadım . İçime sinmeyen bir şeyler vardı ordaykende ama 3 çalışan sürekli çok güzel oldu şöyle yakıştı falan diyince sanırım etkilendim biraz .
Ben yarın tekrar gidicem ama bunlar bu hatalarını düzeltmelerse neler yapabilirim .
Siz de görüyorsunuz saçımı bu ne rezillik gerçekten dalga geçer gibi ..
Çocuk falan derken çok bırakmıştım kendimi en son 3 yıl önce bekarken gitmiştim saç boyatmaya kuaföre . Kendime gelirim diye düşündüm ama çok daha kötü oldum.
Bana bir yol gösterin istedim düzeltilit dimi bu
Kına ilk 10 gün saç ıslandığında koku verebiliyor ama sonrasında kokmuyor. Yalnız boyalı saçın üzerine kına yapılamıyor. Yoksa saçları beslemesi açısından uzun bir süre bende kullandım çok memnundum.Geçmiş olsun, Gerçekten yazık etmişler saçınıza...
Ama saç bayağı bayağı yanmış gibi duruyor.Tekrar boya yapmak, kimyasal işlem yapılması falan saçı iyice mahvetmez mi? Alerjiniz yoksa yada kokusundan çok rahatsız olmuyorsanız siz ve eşiniz kına öneririm ben. İçine siyah çay suyu falan eklenen tarifleri var, Kıpkırmızı değil kızıl kahve oluyor. Hem saçı besliyor da.
Annem hep kına kullanır saçını boyamak için. Hem kınanın kokusu sadece saç ıslanınca alınabiliyor yani buram buram kına kokarak da gezmeyeceksiniz. İstediğiniz tondan daha farklı tabi kına rengi ama saç sağlığı için iyi olabilir diye önereyim dedim...