• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri kuaförün azizliğine uğradım lütfen yardım edin:(

bahar_0186

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2008
216
4
118
38
Adana
merhaba arkadaşlar..2 gün önce saçlarımın kırıklarını aldırmak için mahalledeki kuaföre gittim kadın saçlarımı mahvettii.saçlarım katlı olduğu için katlarını düzeltmek için abuk sabuk kesmiş.saçlarım kısacık kaldı.okullar açılana kadar saçlarımı uzatmam gerek lütfen bana bir çare bulun..:(

seninle aynı dertteyim canım.ben gidip tekrar kestircem güzel bir kuaföre çünkü böyle aynaya baktıkça morlim bozuluyor.maalesef belgeyi alan kuaför oluyor hemen halbuki birşeyden çaktıkları yok..

aynen ya:(( eve geldiğimden beri çıldıracağım.aynaya bakıp deliriyorum.şimdi bende gidip doğru dürüst bir yerde uçlarını düzelttireceğim:( ama saçlar gitti ya kısacık kaldılar:43: işin kötü tarafıda elinden birşey gelmiyor.şikayet falan da edemiyorsun of off..:43:

canım benim de haziran da aynı şey basıma geldi malesef.yapman gereken şey öncelikle o yamuk kesmleri düzeltmen sonra forumda yer alan sinemakili,bitkisel yağ karısımı vs olan maskeler var onları haftada 2 gün uygula örnegin 1 gün sinamekili bemiks evigen ampüllü karısımı yap bir gün de yağlı karısım. sarmısaklı şampuan kullanabilirsin nival in var ben kullanıyorum güzel de.saçlarım yavas uzar ama 2 ayda 4 parmak uzattım .saçlarımın önleri de kısacıktı kaç ay cocuk gibi toka takıp gezdim çok sinir bozucuydu inş kısa zamanda uzatırsın canım.ayrıca saçını boyuyorsan içine bademyagı zeytinyagı da koy birer tatlı ksıgı.

canım benim de haziran da aynı şey basıma geldi malesef.yapman gereken şey öncelikle o yamuk kesmleri düzeltmen sonra forumda yer alan sinemakili,bitkisel yağ karısımı vs olan maskeler var onları haftada 2 gün uygula örnegin 1 gün sinamekili bemiks evigen ampüllü karısımı yap bir gün de yağlı karısım. sarmısaklı şampuan kullanabilirsin nival in var ben kullanıyorum güzel de.saçlarım yavas uzar ama 2 ayda 4 parmak uzattım .saçlarımın önleri de kısacıktı kaç ay cocuk gibi toka takıp gezdim çok sinir bozucuydu inş kısa zamanda uzatırsın canım.ayrıca saçını boyuyorsan içine bademyagı zeytinyagı da koy birer tatlı ksıgı.
şimdi tekrardan kestirdim geldim canım..allahtan şekli güzel oldu.dediğin bakımları yapacağım.gelirken aktardan yağ karşımı aldım onuda haftada 2 kez süreceğim.umarım uzatmayı başarırım:(

şampuanının içine çam terebentin badem yağı ve yılan yağı karıştır. haftada en az 2 defa bir sinameki birde entele karışımını yap vaktin olursa bide araya turplu suyu ekle. kendi hallerine bırak şekillendiricilerden ve yüksek ısıdan uzak dur mümkün olduğunca ılık veya soğuk suda yıkamaya bak ve sürekli toplu olsun saçların.

nedir bu kuaförlerden çektiğimiz ya. herkes aynı dertten muzdarip vallahi kırıklarımı temizleteceğim ama 2 aydır düşünüyorum gitsemmi gitmesemmi diye. korkuyorum kısacık kalacak diye çünkü hepsi malesef tut deyince yut anlıyor:30:

Back